Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

    adidas Black Friday 2021

    Find rabatkoder og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos adidas

    adidas klinger godt hos mange danskere, og det er der god grund til. Det verdenskendte sportsbrand tilbyder en lang række produkter indenfor tøj, sko og tilbehør til både mænd, kvinder og børn. Igen i år er adidas med på Black Friday-bølgen, hvor vi forventer at se priser, der bliver presset helt i bund. Sidder du klar til at få fingrene i noget til dig selv eller til én, du holder af? Så skal du holde øje her på siden, hvor du kan forvente rabatter til alle og enhver.

    Når det kommer til det højtelskede sportsbrand, har adidas også mange års erfaring inden for design og udvikling af moderne sportstøj og innovative sko. Tilbage i 1920’erne blev adidas startet som et familieforetagende, hvor fokus var på at designe suveræne sportssko. I dag klæder adidas alverdens atleter på til store sportsbegivenheder og lader alle have råd til at passe godt på fødderne og føle sig godt tilpas - både til hverdag og træning.

    Se vores før Black Friday-favoritter

    Vi gør din Black Friday lettere ved konstant at være på jagt efter de bedste koder og rabatter. Vi finder de stærkeste tilbud på de mest populære produkter, så du er garanteret at få fingrene i de bedste deals og rabatter. Find det hele herunder:

    Hvornår starter Black Friday hos adidas?

    Black Friday bliver helt officielt skudt i gang d. 27 november 2021 kl 00.00, og derfor gælder det altså om at sidde klar ved computeren. Selvom de bedste deals kommer på selve dagen, har adidas allerede nu startet noget af deres Black Friday udsalg. Det er dog kun et lille sortiment, der er blevet offentliggjort indtil videre. Hvis det skulle vise sig, at du ikke er den hurtigste til at komme ud af starthullerne til Black Friday, kan du heldigvis godt puste ud allerede nu. Det hele varer nemlig helt til mandag d. 30. November kl. 23.59, når du handler hos adidas.

    Tidslinje for adidas Black Friday tilbud

    27. November: adidas Black Friday

    30. November: adidas Cyber Monday

     

    Hvad kan vi forvente af adidas til dette års Black Friday?

    Til dette års Black Friday kan vi som minimum forvente et bredt udvalg af produkter med et 30% mærkat. Sidste år tilbød adidas 30%+ på mere end 4.500 produkter på deres webshop. Der er ikke noget maximum for, hvor mange produkter du må tage, så det er bare at gå shopamok i de mange fede deals. Udover adidas’ store fokus på tøj og sko, har de også et bredt udvalg af en lang række accessories og andet udstyr.

    Tidligere rabatter

    Adidas NMD R2 Primeknit Shoes • Sat ned fra 1100 kr. til 845 kr.

    All-court Prep Ball • Sat ned fra 219 kr. til 153 kr.

    AA-42 Sweatshirt • Sat ned fra 529 kr. til 370 kr.

    NMD_R1 sko • Sat ned fra 1399 kr. til 979 kr.

    Tips til at finde de bedste rabatter og deals

    Fri fragt

    adidas tænker lidt ekstra på dig, og derfor kan du få din ordre leveret helt gratis, når du handler for minimum 200 kr. På den måde kan du nemt shoppe det hele hjemmefra til de samme priser som i butikkerne. Til gengæld får du glæde af et endnu større udvalg på adidas’ webshop med særlige kollektioner, flere størrelser og langt flere modeller.

    Late Night shopping

    Vil du have fingrene i de bedste Black Friday deals, skal du forberede dig på at sidde klar kl. 00.01. Tidligere år har nemlig vist, at der er specifikke produkter og kategorier hos adidas, der er blevet udsolgt efter kort tid. Derfor kan det også være en stor fordel for dig at udvælge dine favoritprodukter fra begyndelsen af, så du ved, hvad du skal kigge efter.

    Er rabatterne de samme i de fysiske butikker?

    Black Friday rabatterne kan variere alt efter, om der er tale om en fysisk adidas butik eller deres webshop. Køber du produkterne i en fysisk butik, kan du somme tider få glæde af vilde kø-tilbud men samtidig også opleve, at en lang række af de gode tilbud kun er tilgængelige online. Du kan heller ikke anvende en adidas rabatkode i de fysiske butikker.

    Tjek information om Black Friday hos lignende butikker