Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

    adidas Cyber Monday 2021

    Find rabatkoder og sparetips hos adidas

    adidas Cyber Monday rabatkoder

    Se vores før Cyber Monday-favoritter

    adidas klinger godt hos mange danskere, og det er der god grund til. Det verdenskendte sportsbrand tilbyder en lang række produkter indenfor tøj, sko og tilbehør til både mænd, kvinder og børn. Igen i år er adidas med på Black Friday-bølgen, hvor vi forventer at se priser, der bliver presset helt i bund. Sidder du klar til at få fingrene i noget til dig selv eller til én, du holder af? Så skal du holde øje her på siden, hvor du kan forvente rabatter til alle og enhver. Når det kommer til det højtelskede sportsbrand, har adidas også mange års erfaring inden for design og udvikling af moderne sportstøj og innovative sko. Tilbage i 1920’erne blev adidas startet som et familieforetagende, hvor fokus var på at designe suveræne sportssko. I dag klæder adidas alverdens atleter på til store sportsbegivenheder og lader alle have råd til at passe godt på fødderne og føle sig godt tilpas - både til hverdag og træning.
    Spar nu
    adidas rabatkode

    Hvornår starter Black Friday hos adidas og hvad kan jeg forvente?

    Black Friday bliver helt officielt skudt i gang d. 26 november 2021 kl 00.00, og derfor gælder det altså om at sidde klar ved computeren. Selvom de bedste deals kommer på selve dagen, har adidas allerede nu startet noget af deres Black Friday udsalg. Det er dog kun et lille sortiment, der er blevet offentliggjort indtil videre. Hvis det skulle vise sig, at du ikke er den hurtigste til at komme ud af starthullerne til Black Friday, kan du heldigvis godt puste ud allerede nu. Det hele varer nemlig helt til mandag d. 30. November kl. 23.59, når du handler hos adidas. Og hvad kan du forvente? Til dette års Black Friday kan vi som minimum forvente et bredt udvalg af produkter med et 30% mærkat. Sidste år tilbød adidas 30%+ på mere end 4.500 produkter på deres webshop. Der er ikke noget maximum for, hvor mange produkter du må tage, så det er bare at gå shopamok i de mange fede deals. Udover adidas’ store fokus på tøj og sko, har de også et bredt udvalg af en lang række accessories og andet udstyr.
    Tryk her for at se flere rabatter
    adidas rabatkode

    Tips til at finde de bedste rabatter og deals

    Lampe ikon

    Vi har rabatkoderne til adidas

    Udover de vilde Black Friday tilbud, er det en god idé at kigge efter en adidas rabatkode, som du finder hos os. De koder, der gælder på dagen, kan give dig en ekstra rabat på dit køb. På den måde er du sikret at få fat i de bedste produkter til den skarpeste pris på markedet. Klik her og få de seneste koder og opdateringer.
    Lyn ikon

    Fri fragt

    adidas tænker lidt ekstra på dig, og derfor kan du få din ordre leveret helt gratis, når du handler for minimum 200 kr. På den måde kan du nemt shoppe det hele hjemmefra til de samme priser som i butikkerne. Til gengæld får du glæde af et endnu større udvalg på adidas’ webshop med særlige kollektioner, flere størrelser og langt flere modeller.
    Timeglas ikon

    Late Night shopping

    Vil du have fingrene i de bedste Black Friday deals, skal du forberede dig på at sidde klar kl. 00.01. Tidligere år har nemlig vist, at der er specifikke produkter og kategorier hos adidas, der er blevet udsolgt efter kort tid. Derfor kan det også være en stor fordel for dig at udvælge dine favoritprodukter fra begyndelsen af, så du ved, hvad du skal kigge efter.
    Sparegris ikon

    Er rabatterne de samme i de fysiske butikker?

    Black Friday rabatterne kan variere alt efter, om der er tale om en fysisk adidas butik eller deres webshop. Køber du produkterne i en fysisk butik, kan du somme tider få glæde af vilde kø-tilbud men samtidig også opleve, at en lang række af de gode tilbud kun er tilgængelige online. Du kan heller ikke anvende en adidas rabatkode i de fysiske butikker.

    Måske er disse rabatter også noget for dig?

    Her finder du alle adidas tilbud og rabatkoder vi har til dig lige nu

    Se direkte hvor meget du kan spare

    30% Rabatkode

    Vores eksklusive adidas rabatkode giver dig 30% på shoppen og 15% på outlet vare i appen

    20% Rabatkode

    Denne adidas rabatkode giver dig 20% på alt til fuld pris og 10% på udsalg i appen

    50% Rabat

    Spar op til 50% på dine yndlingsstyles fra adidas

    40% Rabat

    Spar op til 40% på adidas herresko