Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   adidas Black Friday 2020

   Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos adidas

   Adidas tilbyder en lang række produkter indenfor tøj, sko og tilbehør til både mænd, kvinder og børn. Igen i år er adidas med på Black Friday bølgen, hvor vi forventer at priserne bliver presset helt i bund. Venter du på at få fingrene i noget til dig selv, eller måske er det julegaver der er i tankerne? Du kan i hvert fald forvente at der kommer til at være noget til enhver!

   Black Friday er så småt ved at være skudt i gang, men vi venter stadig på den store dag hvor de helt store tilbud dukker op. Her kan du forvente at spare minimum 30% på produkter til dette års Black Friday hos adidas.

   Se vores før Black Friday-favoritter

   Vi gør din Black Friday shopping lettere ved konstant at være på jagt efter de bedste tilbud og rabatter. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du er garanteret den bedste deal her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

   Hvornår starter Black Friday hos adidas?

   Officielt skydes Black Friday i gang fredag d. 27 november 2020 kl 00.00, så det er bare om at sidde klar ved computeren når klokken slår 12! Selvom de bedste tilbud kommer på selve dagen, så har adidas allerede nu startet noget af deres Black Friday-salg. Det er dog kun et lille sortiment der er blevet offentliggjort indtil videre. Hvis det skulle vise sig at du ikke er den hurtigste til at komme ud af starthullerne til Black Friday, så bare slap af, tilbuddene varer helt til Mandag d. 30. November kl.23.59.

   Tidslinje for adidas Black Friday tilbud

   27. November: adidas Black Friday

   30. November: adidas Cyber Monday

    

   Hvad kan vi forvente af adidas til dette års Black Friday?

   Til dette års Black Friday kan vi som minimum forvente et bredt udvalg af produkter med et 30% mærkat. Sidste år tilbød adidas 30%+ på mere end 4.500 produkter på deres webshop. Der er ikke noget maximum på hvor mange produkter du må tage, så det er bare at gå shopamok i de mange fede tilbud. Udover adidas’ store fokus på tøj og sko, har de også et bredt udvalg af en lang række accessories og andet udstyr.

   Tidligere rabatter

   Adidas NMD R2 Primeknit Shoes • Sat ned fra 1100,- til 845,-

   All-court Prep Ball • Sat ned fra 219,- til 153,-

   AA-42 Sweatshirt • Sat ned fra 529,- til 370,-

   NMD_R1 sko • Sat ned fra 1399,- til 979,-

   Tips til at finde de bedste tilbud

   Fri Fragt

   Benyt dig af fri levering ved at købe for minimum 501 kr., så skal du nemlig ikke betale ekstra i forhold til hvis du køber det i adidas’ fysiske butikker. Så gør din købt hjemmefra i ro og mag, uden alt det stress og jag der tit kan opstå i butikkerne på denne dag.

   Late night shopping

   Vil du have fingrene i de aller bedste Black Friday tilbud, skal du nok forberede dig på at sidde klar kl. 00.01. Det har nemlig været set de tidligere år, at de produkter med den største besparelse, er blevet revet væk kort efter salget er åbnet op!

   Online eller fysisk butik?

   Black Friday rabatterne kan variere fra adidas online til offline tilbud. Køber du produkterne i en fysisk butikken, kan du opleve kø tilbud som er helt vilde, men nødvendigvis ikke er gældende online. Så orienter dig om hvor rabatterne gælder, inden du tager på shopping.

   Tjek information om Black Friday hos lignende butikker