Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en E-gear rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste E-gear kode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Køb Microsoft Office Home and Student 2019 for kun 799 kr.

   Se tilbud

   Få dette video redigerings software til kun 399,-

   Se tilbud

   Køb mobile security fra Bullguard for kun 89 kr.

   Udløber imorgen
   Se tilbud

   Her får du adobe acrobat PDF software til kun 1699,-

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Godt at vide

   Levering

   E-gear forhandler hovedsageligt elektroniske produkter. Det vil altså sige, at dine elektroniske køb vil blive leveret via e-mail. Leveringen er altså gratis.

   Returnering

   Hvis du har købt et fysisk produkt hos E-gear, får du 14 dages fortrydelsesret. Der er ikke fortrydelsesret på elektroniske produkter.

   Facebook

   Følg E-gear på Facebook, hvor du kan deltage i konkurrencer og få opdateringer om de seneste tilbud. Du kan også få teknisk support. Så hop ind og følg med.

   Dette er vores udløbne E-gear rabatkoder

   Køb den nye Microsoft Word pakke for kun 399,- lige her
   Se tilbud
   Spar 18% på en Norton Security Premium pakke hos E-gear
   Se tilbud
   Få Bullguard Premium Protection til din mac for kun 149,-
   Se tilbud
   Her kan du få et Anti virus program for blot 129,-
   Se tilbud
   Her kan du få Adobe Photoshop Elements med 15% rabat
   Se tilbud
   Få Kaspersky Total Security Multi-Device til din PC med 47% rabat
   Se tilbud

   Lignende tilbud

   Kun799 kr.

   Hvordan sparer man penge på software?

   Sådan gør du

   Det kan være svært lige at gennemskue, hvordan man kan spare penge på software til sin computer, men heldigvis komer du langt med en E-gear rabatkode. Selvom de allerede har de billigste priser på software og hardware, så har vi et par tips til hvordan du kan spare endnu mere.

   • Prøv altid den gratis udgave af det software, du overvejer at købe til din computer. Et prøveabonnement vil ofte vare en måned, så du har masser af tid til at lære programmet at kende og finde ud af, om det er noget du vil investere i. Du kan nemlig ikke returnere et elektronisk software, når først du har købt det. Derfor kan du spare dig selv en masse penge, ved at være 100% sikker på at programmet er dine penge værd.

   • Hvis I er en stor familie, er det en god idé at købe en udvidet udgave af dit software. På den måde kan programmet installeres på mange forskellige enheder, og hvert familiemedlem kan nyde gavn af det. Dette er billigere end hvis hver enkelt familiemedlem købte det samme software.

   • Hvis du ved, at du vil fortsætte med din uddannelse eller dit job i 3 år eller mere, så køb et abonnement der varer i 3 år fremfor et der kun er gyldigt i 1 år. Dette vil være langt billigere end at fornye det hvert år.

   Husk også altid at kigge ind på vores side, for at se om vi har en E-gear rabatkode eller andre gode tilbud klar til dig.

   Studietilbud

   Som studerende kan du spare masser af penge hos E-gear. På webshoppen kan du nemlig finde studietilbud, med pakker der indeholder alle de programmer en studerende nu må få brug for. Du kan spare op til 25% på disse tilbud - men husk også at se, om vi ikke har en E-gear rabatkode der kan hjælpe med det.

   Følg E-gear på Facebook

   Hvis du ikke kan finde en E-gear kode på denne side, kan du alligevel stadig spare penge. Ved at følge E-gear på Facebook vil du nemlig få opdateringer om deres seneste tilbud, deltage i konkurrencer og vinde præmier, eller måske finde rabatkoder der.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her