Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en E-gear rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste E-gear kode i 2018

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Spar 10% med en E-gear rabatkode. Gælder alle produkter fra det populære BullGuard

   Eksklusivt Verificeret
   Se rabatkode

   7% rabat på Office 365 Home og Office 365 Personal

   Eksklusivt Verificeret
   Se rabatkode

   EKSKLUSIV: Alle Norton produkter kan blive dine 7% billigere med lidt E-gear rabat

   Eksklusivt Verificeret
   Se rabatkode

   Brug vores E-gear rabatkode til at spare 7% på Windows 10 Home

   Eksklusivt Verificeret
   Se rabatkode

   F-Secure KEY Premium koster kun 19 kr.

   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   5%Rabatkode

   Spar på dit Microsoft software hos E-gear

   På denne side gav vi vores kunder en E-gear rabatkode, der sparede dem yderligere 5% på deres Microsoft software. Kunder købte blandt andet Microsoft Powerpoint, Microsoft Excel og Microsoft Word til billige priser. Denne kode er den mest brugte vi har haft indtil videre.

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Find en masse programmer under billedredigering og spar hele 10% på F.eks. Adobe's photoshop redskaber
   Se rabatkode
   E-gear rabat! Se hvad du kan få denne måned!
   Se tilbud
   E-gear tilbud! Nu får du fantastiske tilbud via nyhedsbrevet
   Se tilbud
   Køb dit næste sikkerhedsprogram til pc'en og spar 60%
   Se tilbud
   Hos E-gear får du 100 kr. rabat på Windows XP Professional
   Se tilbud
   Du kan som studerende spare 240 kr. på Microsoft Office til Hjemmet og Studiet
   Se tilbud

   Godt at vide

   Levering

   E-gear forhandler hovedsageligt elektroniske produkter. Det vil altså sige, at dine elektroniske køb vil blive leveret via e-mail. Det gode ved dette er at leveringen bliver foretaget med det samme og er helt gratis.

   Returnering

   Hvis du har købt et fysisk produkt hos E-gear, får du 14 dages fortrydelsesret. Der er ikke fortrydelsesret på elektroniske produkter.

   Facebook

   Følg E-gear på Facebook, hvor du kan deltage i konkurrencer og få opdateringer om de seneste tilbud. Du kan også få teknisk support.

   Find alt indenfor hardware, gaming udstyr og computertilbehør hos E-gear!

   Har du vigtig information, vigtige mails, kontakter eller billeder på din computer, og ikke kan risikere at miste dem så tag et smut forbi E-gear. Under deres sektion “internet security” finder du softwareprodukter inden for sikkerhed og antivirus. Produkterne indeholder både moduler til antivirus, firewall, antispam, antispyware og i nogle tilfælde yderlige moduler til anti-phising, anti-malware, samt forældrekontrol og beskyttelse af din online identitet på Facebook, Twitter, netbank og andre online identiteter.

   Under sektionen “multimedia” finder du blandt andet programmer indenfor genrene videoredigering, billedredigering, video, lyd, musik og håndtering af en lang række multimedia opgaver. Elsker du at redigere diverse ting, og kan du bruge timer foran computeren, så vil du garanteret kunne finde nogle uimodståelige programmer og til overkommelige priser. På hjemmesiden vil der være E-gear rabat på en stor del af varerne, som gør det endnu billigere at købe kvalitetsprogrammer, og endelig også hold øje med når en e-gear.dk rabatkode vil være tilgængelig.

   Kigger du under sektionen “skrivebordet”, så bliver du præsenteret for software i genren arbejdsværktøjer til alle de arbejdsopgaver, som normalt bliver løst via skrivebordet i Windows. I denne sektion er der fokus på tekstbehandling, regneark, præsentationer, økonomi, e-mail klienter, administration og andre forskellige arbejdsrelaterede opgaver. Du finder desuden software som Microsoft Windows, Microsoft Office, Microsoft Outlook og mange andre.

   E-gear tilbyder altså en masse forskellige kvalitetsprodukter og til fornuftige priser. Hos E-gear finder du produkter inden for en masse forskellige mærker, så du kan frit vælge imellem hvilket mærke, du godt kunne tænke dig. Hjemmesidens produkter er funktionelle, effektive og nemme at installere. Når der er en spændende E-gear kampagne i gang på hjemmesiden, bliver du endda tilbudt en E-gear rabatkode, som giver dig rig mulighed for at spare nogle penge på dit ønskede produkt. Kigger du under hjemmesidens tilbudssektion, så har de samlet alle hjemmesidens produkter, som er på tilbud, for at du på en overskuelig måde kan kigge alle tilbudsprodukterne igennem. Så kig endelig ind jævnligt og se om der skulle være et produkt på tilbud, som du netop står og mangler, eller simpelthen bare ikke kan undvære.

   Lignende tilbud

   10%Rabatkode

   Hvordan sparer man penge på software?

   Sådan gør du

   Det kan være svært lige at gennemskue, hvordan man kan spare penge på software til sin computer, men heldigvis komer du langt med en E-gear rabatkode. Selvom de allerede har de billigste priser på software og hardware, så har vi et par tips til hvordan du kan spare endnu mere.

   • Prøv altid den gratis udgave af det software, du overvejer at købe til din computer. Et prøveabonnement vil ofte vare en måned, så du har masser af tid til at lære programmet at kende og finde ud af, om det er noget du vil investere i. Du kan nemlig ikke returnere et elektronisk software, når først du har købt det. Derfor kan du spare dig selv en masse penge, ved at være 100% sikker på at programmet er dine penge værd.

   • Hvis I er en stor familie, er det en god idé at købe en udvidet udgave af dit software. På den måde kan programmet installeres på mange forskellige enheder, og hvert familiemedlem kan nyde gavn af det. Dette er billigere end hvis hver enkelt familiemedlem købte det samme software.

   • Hvis du ved, at du vil fortsætte med din uddannelse eller dit job i 3 år eller mere, så køb et abonnement der varer i 3 år fremfor et der kun er gyldigt i 1 år. Dette vil være langt billigere end at fornye det hvert år.

   Husk også altid at kigge ind på vores side, for at se om vi har en E-gear rabatkode eller andre gode tilbud klar til dig.

   Studietilbud

   Som studerende kan du spare masser af penge hos E-gear. På webshoppen kan du nemlig finde studietilbud, med pakker der indeholder alle de programmer en studerende nu må få brug for. Du kan spare op til 25% på disse tilbud - men husk også at se, om vi ikke har en E-gear rabatkode der kan hjælpe med det.

   Følg E-gear på Facebook

   Hvis du ikke kan finde en E-gear kode på denne side, kan du alligevel stadig spare penge. Ved at følge E-gear på Facebook vil du nemlig få opdateringer om deres seneste tilbud, deltage i konkurrencer og vinde præmier, eller måske finde rabatkoder der.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apo-rot
   • BON´A PARTE
   • Cocopanda
   • Eurotoys
   • Sarenza
   • Streetammo
   • Vistaprint
   • WhiteAway

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her