Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

    Hotels.com Black Friday 2021

    Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos Hotels.com

    2020 blev ikke det rejseår, som mange havde håbet på. Med daglige udfordringer og begrænsninger, har året budt på en anderledes ferie end normalt. Det betyder også, at rejselysten er større end nogensinde før - og det samme gælder for de rabatter, du finder hos Hotels.com. For at gøre Black Friday 2020 endnu bedre, er Hotels.com med, så du kan booke din drømmerejse allerede nu. For findes der noget bedre end at se frem til strand, sand og solstrejf? Det synes vi ikke. På Black Friday sidder vi klar til at give dig årets bedste rejse-rabatter. Du finder Hotels.com rabatkoder, så du kan få mere ferie for pengene. Det kan du heldigvis med Hotels.com, der også leger med på Black Friday. Hotels.com har hotelller verden over, og du finder med garanti den bedste pris på dit foretrukne hotel. Så drøm dig væk, planlæg din næste rejse og glæd dig til, at den normale hverdag vender tilbage. Indtil da, kan du gøre klar til ekstra store rabatter på Black Friday 2020. Det bliver nemlig den bedste af slagsen.

    Se vores før Black Friday-favoritter

    Vi gør din Black Friday shopping lettere ved konstant at være på jagt efter de bedste deals og rabatter. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du er garanteret den bedste deal her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

    Hvornår starter Black Friday hos Hotels.com?

    Black Friday falder i 2020 officielt d. 27. November, men Julemanden er måske ikke den eneste der kommer tidligt i år? Hotels.com har tidligere været formidable til at tyvstarte med gode rabatter og rabatkoder. Så hvis du er hurtig kan det være, at du finde din drømmedestination hos Hotels.com. For i år bliver Black Friday endnu større, og måske Hotels.com tager hul på glæderne lidt før. Vi sørger for at opdatere dig, så du får det fulde overblik.

    Tidslinje for Hotels.com Black Friday tilbud

    27. November: Hotel.com Black Friday

    30. November: Hotels.com Cyber Monday

    Hvad kan vi forvente af Hotels.com til dette års Black Friday?

    10%, 30%, 40% eller mere? Hvor store besparelser kan vi forvente i år? Vi tør godt love dig rabatter, der giver dig endnu mere råderum i feriebudgettet. Tidligere år har vi nemlig haft rabatter og Hotels.com rabatkoder på helt op til 60%. Men du skal være hurtig, for der er rift om de bedste hoteller og værelser. Heldigvis kan du gøre det hele hjemmefra sofaen, så du finder din drømmerejse nemt, hurtigt og sikkert.

    Tidligere rabatter

    Marlin Waterloo i London - Nyd Europa’s største hovedstad • Prisen er gået fra 1059 kr. Til 788 kr.

    Oplev Istanbul med ophold hos Hotel Gul Sultan • Betalingen er reduceret fra 528 kr. Til 264 kr.

    Autentisk oplevelse på Edinburgh Church Apartments • Prisen er reduceret fra 1016 kr. til 711 kr!

    Skønne Sevilla - se smukke steder i syden! • Prisen er gået fra 875 kr. Til 612 kr.

    Se Barcelona’s unikke arkitektur • Reduceret priser fra 1195 kr. Til 835 kr.

    Tips til at finde de bedste tilbud

    Klar, parat, start!

    Når klokken slår 00.00, starter Black Friday helt officielt. Det betyder, at de bedste rabatter og rabatkoder vil være klar til Hotels.com. Ved du, hvor du gerne vil rejse hen? Så gør du det nemmere for dig selv ved at søge mere specifikt. For du kan nemt blive fristet af de mange kampagner, så du glipper drømmedestinationen.

    Find alt til Black Friday

    Hotels.com står for hotellet, så ferien kan komme i hus. Men skal du shoppe andet, kan du passende gøre det samme dag. Så får du nemlig købt ind til hele ferien til de bedste priser. Du finder nemlig flere hundrede butikker, som vi holder øje med hos Ekstra Bladet.

    Cyber Monday

    Black Friday er ikke kun én enkel dag. Du kan nemlig også glæde dig til Cyper Monday, der kommer mandagen efter. Og det gælder om at være vågen, for måske en ny rabatkode bliver udbudt? Eller måske der kommer endnu flere hoteller med i puljen? Hold øje med Cyber Monday!

    Tjek information om Black Friday hos lignende butikker