Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker

    Hotels.com Black Friday 2020

    Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos Hotels.com

    Hvert år fejrer Hotels.com Black Friday, og derfor forventer vi også at de igen i år er til at finde med vanvittige Black Friday deals til gode priser. Disse deals kan være til at finde i alle sæsoner; sommer, vinter, forår og efterår. Så om du leder efter en badeferie, skiferie eller safari - så tag et kig hos Hotels.com! De tilbyder rejser til massevis af destinationer fra steder i Amerika, Mellemøsten og til Asien. Alle tilbud på de forskellige hoteller vil være til at finde online.

    Se vores før Black Friday-favoritter

    Vi gør din Black Friday shopping lettere ved konstant at være på jagt efter de bedste tilbud og rabatter. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du er garanteret den bedste deal her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

    Hvornår starter Black Friday hos Hotels.com?

    Black Friday falder i 2020 officielt d. 27. November, men Julemanden er måske ikke den eneste der kommer tidligt i år? Hotels.com har tidligere været formidable til at tyvstarte med gode tilbud på både hotel og ferie-pakker, så hvis du er hurtig kan det være, at du finde din drømme-destination hos Hotels.com. Om det er en fødselsdags- eller julegave, så tjek Hotels.com ud et par dage før den officielle start, og spot de vilde tilbud!

    Tidslinje for Hotels.com Black Friday tilbud

    27. November: Hotel.com Black Friday

    30. November: Hotels.com Cyber Monday

    Hvad kan vi forvente af Hotels.com til dette års Black Friday?

    10%, 30%, 40% eller mere? Hvor store besparelse kan vi forvente i år? Baseret på de tidligere år kan du regne med, at få op til 60% rabat på udvalgte destinationer. Det eneste du skal huske er, at være hurtig, da værelserne og pakkerne kan blive udsolgt hurtig, og der er begrænset antal værelser.

    Tidligere rabatter

    Marlin Waterloo i London - Nyd Europa’s største hovedstad • Prisen er gået fra 1059 kr. Til 788 kr.

    Oplev Istanbul med ophold hos Hotel Gul Sultan • Betalingen er reduceret fra 528 kr. Til 264 kr.

    Autentisk oplevelse på Edinburgh Church Apartments • Prisen er reduceret fra 1016 kr. til 711 kr!

    Skønne Sevilla - se smukke steder i syden! • Prisen er gået fra 875 kr. Til 612 kr.

    Se Barcelona’s unikke arkitektur • Reduceret priser fra 1195 kr. Til 835 kr.

    Tips til at finde de bedste tilbud

    Klar, parat, start!

    Når klokken slår 00.00 starter Black Friday helt officielt, og de allerbedste tilbud vil være klar hos Hotels.com. Sid klar med et mål om, hvor du vil hen og led aktivt efter destinationen. På denne måde bliver du mindre distraheret af de mange gode tilbud, i tilfælde af at du virkelig har én drømmedestination.

    Black Friday i nyhedsbrevet

    Tilmeld dig nyhedsbrevet, og du kan sikre at få de bedste tilbud direkte til din e-mail indbakke. På denne måde kan du også være klar til de særlige tilbud på Black Friday, og sidde klar i sekundet de forskellige rabat bliver tilgængelige.

    Cyber Monday

    I det øjeblik Black Friday starter, så husk at tilbuddene bliver ved. Hvis du ikke når at være klar om fredagen, eller ikke finder det du ønsker, kan du være heldig igen om mandagen. Måske en ny deal bliver udbudt? Måske et specifikt hotel du allerede har kigget på, vil have flere deals denne dag. Hold øje med Cyber Monday!

    Tjek information om Black Friday hos lignende butikker