Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Lime rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Lime kupong i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Spar nu 20,- med denne eksklusive Lime rabatkode

   Eksklusivt Verificeret
   Se rabatkode

   Du kan nu downloade Limes app helt gratis

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Dette er vores udløbne Lime rabatkoder

   Spar 20% på din næste tur med denne Lime rabatkode
   Se rabatkode
   Hos Lime sparer du i dag 15% på dit løbehjul
   Se tilbud
   Download Lime appen og spar 15% på din næste tur
   Se tilbud

   Værd at vide om Lime

   Kontakt Lime

   Som med al slags transport er det dejligt at kunne spare nogle penge. Vi uploader her på siden Lime rabatkoder løbende, så du altid får en ekstra god pris på dit Lime Løbehjul. Du vil desuden kunne finde gode tilbud og kampangekoder. Du bør derfor tjekke denne side, hvis du vil undgå at betale for meget.

   Lime App

   For at finde et Lime løbehjul, kan du downloade appen "Lime - Your Ride Anytime". Denne App kan findes både på Google Play samt på App Store. Du bruger samtidig denne app til både at betale og afslutte din tur. Dette gøres ved at scanne løbehjulet -super nemt og praktisk.

   Lime Priser

   Prisen for at benytte et Lime løbehjul afhænger af flere ting. Som hovedregl betaler du et fastsat beløb som startgebyr, og efter det pr. minut løbehjulet bruges. De præcise priser er forskellige, alt efter hvornår du benytter det. Du kan se de detaljerede priser på appen.

   Lignende tilbud

   20 kr.Rabatkode

   Spar mere hos Lime

   Om Lime

   Med Lime kommer du hurtigt og nemt rundt omkring. Via deres løbehjul og cykler kan du bekvemt komme lige derhen hvor du ønsker, og så oven i købet til en god pris.

   Hvorhenne?

   Lime løbehjul kan findes i København, samt i et væld af andre storbyer rundt om i verden som eksempelvis Berlin, Stockholm og Prag. Du kan se mere til de forskellige lokationer på deres hjemmeside.

   Sikkerhed

   Der er nogle regler, der skal overholdes når man bruger et Lime løbehjul. Man skal blandt andet mindst være 18 år, og benytte hjelm under kørslen. Desuden skal man overholde færdselsreglerne, så sikkerheden holdes i top. Se andre gode råd og regler på li.me.

   Lime rabatkode

   Har du en Lime rabatkode, som du godt kunne tænke dig at bruge men ikke ved hvordan? Så læs med her. Du kan benytte din rabatkode ved at tilføje den i "din pung" inden i appen, når du skal til at betale. Herefter fratrækkes rabatten automatisk, næste gang du bruger et Lime løbehjul.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her