Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Momondo rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Momondo gratis i 2018

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Mellemsæsonen er startet, og dette betyder at du finder fremragende priser på flybiletter

   Se tilbud

   Du finder altid de bedste tilbud når du søger og booker hos Momondo, de sammenligner alle priser

   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   5%Rabat

   Afbudsrejser nu med EKSTRA 5% rabat

   Dette var en helt eksklusiv rabat som MANGE kunder gjorde brug af. Disse "last-minute" rejser er eftertragtet i forvejen, og med EKSTRA rabat blev disse ferie altså solgt hurtigt. Med afbudsrejser kan du sparer penge og tid på at vente, for afrejsen er lige rundt om hjørnet. Der var eksempelvis ferier med all-inclusive fra KUN 2.000 kr. hvis du bookede gennem Momondo.

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Søg blandt en masse afbudsrejser og finde priser helt ned til 1.000,- for f.eks. hotel på Kreta i September
   Se tilbud

   Mere info om Momondo

   Gratis søgemaskine

   Der er ingen ekstra udgifter når du bruger Momondo, de tilbyder deres tjeneste helt gratis til dig. Ingen bindende medlemskaber, ingen betalinger, kun nem og ligetil søgning efter den destination eller rejse du ønsker.

   Gratis app

   Momondo tilbyder alle deres kunder og brugere en helt gratis app, så de altid kan gå online og tjekke de bedste rejser og hoteller hvorend de er. Brows genne, de milliarder af billige hoteller og fly rejser, på både din smartphone, tablet eller bærbar.

   Kortsøgning

   Momondo har fået en ny funktion som giver dig mulighed for at udforske rejser og priser på et kort. Her kan du nemt se alle destinationer fra den lufthavn du vælger, samlet på et sted. Rejse og ferie booking har aldrig været nemmere.

   Oplev verden på første hånd

   Den nye kortsøgnings funktion gør det nemt for dig at finde den billigste rejse til lige den destination du ønsker at rejse til. Oplev Asien, Syd Amerika eller måske Afrika sammen med dine venner, familie eller på egen hånd. Så hvad end det bedste for dig ved at rejse er maden, kulturen, naturen eller måske noget helt fjerde, så book din rejse i dag og få et minde for livet.

   Lignende tilbud

   Kun180 kr.

   De bedste priser samlet på ét sted

   Se alle rabatterne

   Hos Momondo kan du finde alt indenfor rejser! For Momondo er en søgemaskine som samler alle de største rejsesiders og flyselskabers priser på ét sted, så skal du ikke gennemsøg hele nettet før du booker din ferie. Du kan finde alt indenfor:

   • Fly
   • Hotel
   • Billeje
   • Pakkerejser

   Du kan også kigge under deres "discover" kategori, der samler de nemlig de skønneste, mest speciale og bedste rejser til dig. Måske du gerne vil en tur ned i varmen henover juleferien, eller måske er du mere til at opleve det naturskønne landskab i Irland? Hvad end det ene eller andet er hvad tiltaler dig mest, så kan du finde det hos Momondo med fordelagtige rabatter og til de bedste priser.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apo-rot
   • Cocopanda
   • Eurotoys
   • Mecindo
   • Sarenza
   • Streetammo
   • Vistaprint
   • WhiteAway

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her