Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

NA-KD BLACK FRIDAY 2022

NA-KD Black Friday udsalg

Find de bedste NA-KD rabatter her!

Shop hos NA-KD denne Black Friday

Hos NA-KD finder du det skønneste mode univers! Du får den nyeste mode, og alle de bedste tilbud til NA-KD Black Friday. Du kan spare på alt fra tasker til jakker. Black Friday udsalget er en af de bedste måder at spare penge på. Du kan fornye hele din garderobe for den halve pris! Black Friday 2022 bliver endnu bedre, når du bruger en af vores rabatkoder eller benytter dig af vores tips. Vi tilbyder dette år eksklusive NA-KD rabatkoder og de bedste rabatter, så du kan få den billigste Black Friday og den bedste shopping oplevelse.
SHOP HER
NA-KD BLACK FRIDAY

Hvornår starter Black Friday Sale Hos NA-KD

Selve Black Friday er i år fredag d. 25 november. Det betyder dog ikke, at du kun kan spare penge den dag. Hos NA-KD kan du nemlig spare allerede inden. NA-KD en en af de mest populære online shops, så derfor er det bare med at slå til når du finder et godt tilbud. Sidste år kunne man spare 40% på hele shoppen ved at bruge en NA-KD rabatkode. Vi kunne også tilbyde koder der gav 50% i rabat på udvalgte styles. Disse rabatter var tilgængelige allerede inden selve Black Friday. Så hold øje med vores side hele november, så du ikke går glip af kæmpe besparelser!
SHOP HER
NA-KD BLACK FRIDAY

De bedste sparetips

Lampe ikon

Hold dig opdateret hele november

En god måde at spare på er ved at starte allerede i begyndelsen af november. Mange butikker holder nemlig ikke kun udsalg selve Black friday, men hele november. NA-KD varmer normalt op til Black Friday, ved at tilbyde rabat på bestemte varer. Vi arbejder tæt sammen med NA-KD, så du kan spare på alle dine favoritter. Det eneste du skal gøre er at holde øje med vores side hele november.
Lyn ikon

Brug en rabatkode

Hvis du ikke før har shoppet online til Black Friday, så lad dette blive året! Det er nemlig her du får de bedste rabatter. De fleste butikker tilbyder rabatkoder, som du kan indløse i din kurv. At shoppe med rabatkoder er både nemt og hurtigt. Du skal blot kopiere din kode og tilføje den, inden du afslutter dit køb. Du sparer allermest ved at bruge en NA-KD kode.
Timeglas ikon

Tænk fremad

Til Black Friday har du muligheden for at gøre årets bedste handel! Derfor er det en god ide, at du ikke kun tænker på hvad du stå og mangler her og nu, men hvad du måske skal bruge til et kommende bryllup, jobsamtale eller en anden begivenhed, hvor du har brug for et nyt outfit. Det kan også være, at du skal til fødselsdag, eller måske er du allerede gået i gang med at købe dine julegaver. At tænke fremad hjælper dig med at spare og gøre dit 2023 billiger.
Sparegris ikon

Shop med andre

At handle online behøver ikke være ensomt. Team op med familien, vennerne, eller kollegaer og nyd Black Friday sammen. Medbring hver jeres mobil eller laptop og shop sammen. Black Friday er kommet for at blive, så gør denne fantastiske begivenhed til en fast tradition og se selv, hvor meget du faktisk kan spare!

Andre lignende shops

Du kan altid spare penge med en af vores rabatkoder

Vil du spare mere?

Find flere rabatter nedenfor!