Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Rejser

Få de bedste priser med vores rabatkoder og tips. Hos os finder du alt, hvad du har brug for. Du finder alt fra sommer podcasts, til lejebiler eller det perfekte hotelværelse. Og sidst, men ikke mindst, masser af sommermode og solbriller!

HOTELLER OG KOMFORT

Med vores rabatkoder, vil du med stor sandsynlighed, finde den bedste pris på de skønneste hoteller. Leder du efter en afslappende, familievennlig eller festlig overnatning, tæt ved vandet?Sommeren har bragt masser af rabatter, som du kan få allerede i dag!

 Se alle tilbud
01

Naturparadis

Den perfekte afslappende ferie

Der er mange ting, du skal huske på, når du leder efter et hotel eller en anden type overnatning.

Leder du efter et afslappende ophold, eller vil du være omgivet af de bedste restauranter og klubber? Uanset hvad du leder efter, kan vi garantere dig, at du får de bedste tilbud, når du bestiller med vores eksklusive koder.

Dette giver dig endnu, en god grund til at booke nu!

AFSLAPPENDE PODCASTS

Læn dig tilbage og slap af med en god lydbog eller podcast. Hos Podimo finder du de bedste. Vi tilbyder dig unikke rabatter, så du kan spare mest på din afslappende sommer.


Som kunde hos Podimo, kan du få helt op til 60 dages gratis prøveperiode. Se alle tilbud
02

Udforsk

Nyd ferien

Leder du efter en lydbog eller podcast til din ferie? Vi er her for at hjælpe dig, med at spare mest muligt. Om du leder efter en god krimi eller en dokumentar, så finder du det helt sikkert i vores kæmpe udvalg.

FIND DE BEDSTE SOMMER OUTFITS

Vi tilbyder dig de bedste eksklusive rabatkoder og kampagner, så du får de billigste og bedste outfits. Find alle dine must-haves til din rejse.

Forkæl dig selv med et par nye sko, en bikini eller en sommerkjole, som passer perfekt til kufferten.

Se alle tilbud
03

UDFORSK

Pak dine favoritter

Hvad er et godt sommer outfit? Det bestemmer du helt selv. For os er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas og sparer mest muligt på dine køb. Vil du fornye din garderobe? Så vil du helt sikkert, kunne finde det du søger, i et af de mange sommerudsalg.

Som kunde hos NA-KD, er du altid med på moden.

SOMMER AKTIVITETER

Sommeren er den bedste tid på året. Rejs til et nyt land, eller genbesøg et. Hvad end du vælger, så er vi her til at hjælpe dig med at få de bedste tilbud. Hos Booking.com finder du hoteller i hele Verden, som tilbyder alle slags aktiviteter, som du kan deltage i på din rejse.


Bestil din sommerejse med Booking.com og spar minimum 15% på udvalgte destinationer.

Se alle tilbud
04

UDFORSK

Ferie aktiviteter

Brug tiden sammen med dem du har kær. Planlæg en spændende dag udenfor!

Tag dine bedste sko på, find dit kamera frem, og tag på vandretur! Du kan også leje en bil eller udforske naturen! Du ved aldrig, hvad du finder, men vi er sikre på, at det bliver helt fantastisk. Det er godt for både krop og sjæl at være i naturen, uanset om det er i skoven eller på stranden.

PAS GODT PÅ DINE ØJNE

Det er vigtigt at du passer på dine øjne, når du opholder dig i solen. Kvalitet behøver ikke været dyrt. Hvis du benytter vores eksklusive rabatkoder, kan du spare på solbriller til hele familien. Vores eksklusive rabatkoder, kan også bruges på et stort udvalg af skibriller. Så hvis du skal på skiferie til vinter, så tjek om du ikke også her kan finde et par kvalitets briller. Se alle tilbud
05

EYE WEAR

Dine øjne er for evigt

Solbriller går aldrig af mode. Og heldigvis findes der solbriller i alle slags former og farver. Hvad med et par Blue Light briller? Hos Messyweekend finder du mange forskellige slags briller, som passer perfekt til rejser. Her er et udvalg af vores bedste rabatter.

- Få helt op til 30% i outletten

- Benyt en rabattkode og få 20% rabat

- Bliv medlem og få 10% i velkomstgaveKøb dit par i dag, så du ikke går glip af vores tilbud

TAG PÅ ROAD TRIP

Er du i gang med at planlægge en bilrejse? Måske har du tænkt dig at køre igennem Europa med vennerne? Pak tasken, og hold kør-selv-ferie med vores rabatter. Lige nu tilbyder vi en Avis rabatkode som sparer dig hele 20%. Undgå lufthavnen og gør det selv denne sommer! Se alle tilbud
06

FRIHED

Kør hen hvor du vil

Få den bedste oplevelse

Vil du gerne selv besteme tid og sted? Det kan du med en lejebil fra Avis. Om du er på jagt efter en smart lille bil til dig selv eller en stor stationcar til hele familien, så finder du det hos dem.

Pak en picnickurv og tag ud i det blå. Find et smukt sted, og tilbring dagen. Nogen gange er de bedste rejser, dem uden en destination. Spar på din lejebil hos os.

rejsetips

airplane symbol

Drømmedestination

Hvor skal man rejse hen?

  • Find først din rejsedestination. Måske afhænger dette at dit budget, derfor tilbyder vi de laveste priser, med vores rabatkoder. Du finder internationale, samt nationale forhandler, der tilbyder alt fra sommerhuse, til fly og hoteller.
  • Herudover, kan det altid betale sig, at kigge i vores andre kategorier, så du ikke går glip af andre besparelser.
  • Tjek sommerudsalget, og find alt det du skal bruge, for at gøre denne sommer, til den billigste.
Få de bedste rabatkoder hos vores partnere
luggage symbol

PAK SMART

Lav en checkliste

  • Hvor skal du hen? Skal du til et varmt eller koldt land? Skal du bade eller vandre? Når du ved hvad du skal lave på din ferie, ved du også hvad du skal pakke til.
  • Køb ind hjemmefra. Mange venter med at købe de ting de skal bruge på rejsen, til de er ankommet. Dette kan både være dyrt og besværligt.
  • Hvor mange dage skal du være væk hjemmefra? Det er vigtigt at du pakker nok, så du ikke behøver at tænke på at skulle vaske tøj, eller købe ting du allerede har derhjemme.
Få de bedste rygsække til den bedste pris

SPAR MERE MED ALLE VORES RABATTER

KodeAbout You15% Rabatkode

Indtast din About You rabatkode og få hele 15% rabat på din bestilling

Vilkår
KodeExpedia5% Rabatkode

Spar 5% med denne Expedia rabatkode

Vilkår
KodeZalando LoungeFri Fragt

Zalando Lounge rabatkode giver fri fragt ved order over 475 kr.

Vilkår
RabatAVIS15% Rabat

Spar 15 % på din udlejningsbil når du kører AVIS i Singapore

Vilkår
RabatDTF-Travel20% Rabat

Spar op til 20% på stort udvalg af rejser til Sverige

Vilkår
RabatFlixbusFra 40 kr.

Kør med Flixbus i hele Danmark fra kun 40 kr.

Vilkår
RabatRadisson Blu25% Rabat

Spar 25% på Radisson Blu hoteller i sommersæsonen

Vilkår
KodeAgoda5% Rabatkode

Spar 5% på din næste booking med en Agoda rabatkode

Vilkår