Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Scandinavian Design Center rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Scandinavian Design Center kode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Du kan få 10% på hele String sortimentet hos Scandinavian Design Center

   Udløber om 3 dage
   Se tilbud

   Få 15% rabat på Swedish Grace fra Rorstrand hos Scandinavian Design Center

   Slutter i dag
   Se tilbud

   Op til 40% på udvalgte kopper og krus fra Nordic Nest Dining

   Se tilbud

   Få op til 50% på Eva Trio White Line lige her

   Udløber om 3 dage
   Se tilbud

   Spar op til 45% på kopper og krus hos Scandinavian Design Center

   Udløber om 3 dage
   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Godt at vide

   Kundeservice

   Du kan kontakte Scandinavian Design Centers kundeservice i tilfælde, af, at du skulle have nogle spørgsmål. De er ledige på både email kundeservice@scandinaviandesigncenter.dk og telefon 69918230 i tidsrummet 2-16 i alle hverdage.

   Levering

   Når du handler hos Scandinavian Design Center kan du være sikker på, at dine varer bliver leveret så hurtigt, som muligt. Derudover kan du også forvente, at få din pakke leveret gratis såfremt du shopper nok (se mere specifikt på hjemmesiden)!

   Nyhedsbrev

   Når du skriver dig op til Scandinavian Design Centers nyhedsbrev deltager du automatisk i en konkurrence, hvor der trækkes en ny vinder hver måned. Du vil hermed også modtage VIP-deals og Scandinavian Design Center rabatkoder i ny og næ.

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Denne Scandinavian Design Center rabatkode, sørger for du sparer 300 kr. på din ordre
   Se rabatkode
   Spar 150 kr. på din ordre med denne Scandinavian Design Center rabatkode
   Se rabatkode
   Spar herlige 10% med vores Scandinavian Design Center rabatkode
   Se rabatkode
   Weekend tilbud på ALT på hjemmesiden med denne Scandinavian Design Center rabatkode ved hånden
   Se rabatkode
   Du kan få din pakke leveret helt gratis hos Scandinavian Design Center
   Se tilbud
   Hos Scandinavian Design Center får du 35% rabat på alt fra mærket Aida
   Se tilbud

   Få fordelagtige priser med en Scandinavian Design Center rabatkode

   Hos Scandinavian Design Center finder du et bredt produktsortiment med alt indenfor forskellige kategorier såsom køkken og borddækning, boligdesign – og indretning, stof og tekstil som gardiner og sengetøj, tæpper, smagfuld belysning til alle hjemmets rum, møbler, smykker samt vægudsmykning som tappet – Med vores Scandinavian Design Center kuponer finder du alle former for udsmykning til hjemmet, samlet i ét! For at opnå sine mål arbejder Scandinavian Design Center sammen med eksperter fra hele verden så man hele tiden udvikler sig inden for teknologi og processer så man kan levere den bedste service til slutforbrugeren – altså dig. På den flotte og overskuelige hjemmeside kan du være sikker på altid at få korrekt og up-to date information såsom varestatus og leveringstider.

   Når du bestiller til en adresse her i landet, kan du forvente allerede at have din ordre inden for 1-3 hverdage, så vidt produktet er på lager. Og prisen for dette er på beskedne 59,- når afsendelsen sendes til en pakkepost eller en butik nær dig. Bestiller du for et minimumsbeløb på 899 kroner får du fri fragt - nemt og bekvemt!

   Der er mange måder at opnå besparelser på når du handler online. En af dem er for eksempel ved at tilmelde dig Scandinavian Design Center nyhedsbrev med rabat. Så kan du skære 50 kroner af den samlede pris og samtidig få inspiration igennem de mange indretningstips, seneste designnyheder og eksklusive tilbud sent direkte til din mail. Derudover kan du til enhver til afmelde dig servicen. Dét at handle på nettet er ofte i sig selv ikke blot nemmere, men også billigere end i de fysiske butikker. De omkostninger der er ved at have en fysisk butik er sparet væk og de forskellige processer optimeret. Her hos Ekstra Bladet syntes vi det skal være endnu billigere og derfor arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde dig nettets bedste kuponkoder. Og her er ingen undtagelse, hvor du fra tid til anden kan finde en Scandinavian Design Center kode som gør din handel lidt billigere!

   Lignende tilbud

   23
   mennesker besøger denne side i denne uge
   10%Rabat

   Sådan sparer du

   Kampagner

   Hos Scandinavian Design Center er der en Kampagne side klar til dig, hvor du kan følge alle de forskellige kampagner. Dette kan omhandle både varer og mærker, så hold godt øje! Disse kampagner vil dog være i begrænsede perioder.

   Trustpilot

   Baseret på flere end 2000 anmeldelser på Trustpilot, er Scandinavian Design Centers kunder tilfredse! Med komplimenter der omhandler alt fra levering til indpakning og service kan du regne med at din oplevelse hos Scandinavian Design Center bliver god.

   Mærker

   Udvalget af mærker hos Scandinavian Design Center er bredt, så du kan finde netop det som du/I leder efter. Du kan finde møbler, belysning, tæpper og masser af andre indretningsvarer til hjemmet. Scandinavian Design Center gør det nemt for dig at shoppe eftersom, at produkterne er sorteret grundigt!

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her