Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Shoe Chapter rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Shoe Chapter kode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Hos Shoe Chapter kan du nu spare op til 60% på mange sneaks

   Se tilbud

   Få op til 75% rabat på sneakers i Shoe Chapters udsalg

   Udløber om 3 dage
   Se tilbud

   Få et par New Balance sneakers for kun 1600,-

   Udløber imorgen
   Se tilbud

   For blot 950,- kan du få et par Adidas sneakers

   Udløber imorgen
   Se tilbud

   Nu er der op til 45% rabat på diverse FILA sneakers

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Dette er vores udløbne Shoe Chapter rabatkoder

   Hos Shoe Chapter er der op til 70% rabat på VANS
   Se tilbud
   Hos Shoe Chapter koster det kun 25 kr, at få leveret til din hjemmeadresse
   Se tilbud
   Få et par fede Puma RS-X for kun 1200,-
   Se tilbud

   Vigtige information om Shoe Chapter

   Gratis fragt

   Shoe Chapter tilbyder gratis fragt på alle leveringer uden omdeling. Dette tilbud gælder altid, og du behøver derfor ikke at bruge en af vores Shoe Chapter rabatkoder. Hvis bestillingen skal leveres til en erhvervsadresse, koster det 25 kr. Prisen bliver heller ikke påvirket af størrelse eller vægt. Hvis du bestiller før klokken 12:00 på hverdage, vil Shoe Chapter normalt sende din ordre samme dag. Man kan regne med at det tager 1-3 hverdage før bestillingen når frem.

   14 dages fortrydelsesret

   Hos Shoe Chapter har du hele 14 dages fortrydelsesret. Shoe Chapter tilbyder endda også fortrydelsesret på varer, der er taget i brug. Hvis varen er blevet brugt eller beskadiget, vil du få en del af beløbet tilbage. I nogle tilfælde vil du ikke få noget af beløbet retur – dette kommer an på, hvordan varen ser ud. En god tommelfingerregel er kun at afprøve varen, som man ville i en fysisk butik. Hvis du vil returnere en vare, skal du skrive en email til info@shoechapter.com

   Lignende tilbud

   6
   mennesker besøger denne side i denne uge
   60%Rabat

   Kan du lide at spare penge?

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig Shoe Chapters nyhedsbrev for at blive opdateret om Shoe Chapter rabatkoder, udsalg og andre gode tilbud. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, vil du være en af de første, der får besked om deres tilbud og rabatter. Der er masser af penge at spare, når du benytter dig af Shoe Chapters rabatkoder, eller når der er udsalg.

   Plej og spar

   For at forlænge dine sneakers levetid, anbefaler vi at passe godt på dine nye kicks. Hos Shoe Chapter finder du en masse skopleje fra SneakersER til gode priser. Det er en god idé at investere i skoplejeprodukter og at passe godt på dine nye sneakers. På den måde kan du få dine sko til at se nye ud, selv efter de er taget i brug. Husk at tjekke vores Shoe Chapter rabatkoder, for at få rabat på skoplejeprodukter.

   Rens og spar

   Hvis du har fået sorte mærker på dine hvide banks, eller andet snavs som ikke går af med vand og sæbe, kan du bruge acetone til at fjerne dem. Du hælder bare en smule acetone på en klud, som du bruger til at rense dine hvide banks. Du kan også bruge en tandbørste med tandpasta på – det er dog ikke lige så effektivt som acetone. På den måde slipper du for hele tiden at skulle købe nye sneakers, når de gamle er blevet lidt for grimme eller kedelige at se på. Husk at dette tip ikke kan bruges på sneakers med sorte banks!

   Et stort udvalg af smarte sneakers

   Hos Shoe Chapter finder du et stort udvalg af de mest moderne sneakers til både kvinder og mænd. Deres mest populære mærker er:
   • Adidas
   • Puma
   • Vans
   • Asics
   • Reebok

   Ved at tjekke vores side, kan du holde øje med hvornår dine yndlings sneakers bliver billigere. Ved at følge Shoe Chapter på Facebook, Instagram og Snapchat kan du også finde inspiration eller opdage nye kicks.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her