via
Anbefalede resultater

  Spar med en SmartBox rabatkode hos Ekstra Bladet

  Her finder du den bedste SmartBox tilbudskode i 2018

  Besøg forhandlerens hjemmeside
  (1 ud af 1)
  10%Rabatkode

  Vores bedste oplevelsesrabat

  Vi kunne glæde en masse med uforglemmelige oplevelser. De mange som købte en smartbox sparede ekstra ved brug af denne Smartbox rabatkode som gav 10% rabat på alle gavekort. Der blev foræret oplevelser som blandt andet den populære Middag for 2, Oplev Danmark og Gastronomi gavekort.

  Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

  Mere om Smartbox

  Kundesupport

  Du skal være mere end velkommen til at kontakte kundeservice på e-mail: oplevelser@smartbox.com eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.

  Ombytning

  Du kan sagtens ombytte din Smartbox. Det skal bare være af samme værdi eller højere. Du behøver blot gavekortskoden samt aktiveringkoden, som begge står bag på gavekortet.

  Gratis fragt

  Leveringen er ganske gratis ved køb over 500 kr. - du behøver ingen SmartBox rabatkoe. Ellers er fragtprisen for 1 Smartbox 29 kr. Du får leveret din Smartbox 1-3 dage efter bestilling.

  Gaven til alle

  Med SmartBox kan du til hver en tid finde gaven der vil glæde alle.

  Du finder gaven til kvinden i dit liv, manden, bedsteforældrene, børnene og alle de andre. Se det store udvalg af geniale gaveidéer og bliv selv inspireret til at give endnu bedre oplevelser i gave.

  Husk at priserne i forvejen er lave, men at du kan sænke den yderligere med en af vores SmartBox rabatkoder. Så er du i tvivl kan du få gaven alle bliver glade for - endnu billigere.

  Lignende tilbud

  24
  mennesker besøger denne side i denne uge
  FriFragt

  Få din SmartBox rabatkode

  Giv et gavekort

  Din SmartBox kode gør det både nemmere og billigere for dig at glæde en du holder af. Du kan vælge mellem forskellige temaer og bruge filter-funktionen til at finde de oplevelser der lige netop matcher hende, ham, eller parret. Samtidig kan du altså spare endnu flere penge på de i forvejen nedsatte gaver når du bruger en Smartbox tilbudskode. De forskellige temaer du kan vælge imellem er disse:

  • Weekend: hvor du finder ophold til kro og hotel, en weekend i romantikkens navn, eller en wellness weekend.
  • Gastronomi: med oplevelser som en brasserie middag, vinsmagning, ølsmagning, en sød tand til søde fristelser eller tag og smag på Danmark med mere end 70 restauranter rundt i det ganske danske land.
  • Wellness: til personen som fortjener afslapning og kropslig forkælelse med massage, eller spa og wellness for 2, du kan også give et gavekort til skønhedsbehandling. Dises ophold er sat ned til en aldeles herlig lav pris, allerede før du bruger en SmartBox rabatkode.
  • Action: til den rebelske og vovende type, med oplevelser og aktiviteter til på til 4 personer. Disse oplevelser er præget af fart og spænding og kan få selv den største drengerøv helt i hopla!

  Det behøver ikke være svært at finde en perfekt gave - Hop ind på siden med din tilbudskode og tjek alle oplevelserne ud og vælg et gavekort som nok skal falde i den heldige modtagers smag.

  Glem ikke bryllupsgaven

  Er du så heldig at skulle afsted til bryllup, men ikke ved hvad du skal give i gave? Fortvivl ikke over dyre gaver, men brug i stedet en SmartBox rabatkode, og glæd samtidig brudeparret med en oplevelse de kan dele sammen og aldrig vil glemme! Med en kode kan du bl.a. spare på et romantisk hotel- og wellness ophold, en idyllisk weekend med middag eller en smagsoplevelse i gastronomiens tegn med en delikat middag og dejlig vin.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Skøn brunch for 2

  Start dagen med en lækker udsøgt brunch. Brug tid med dem du holder af og inviter din ven, din kæreste eller mor på brunch. Du kan også vælge luksusbrunch hvor der lige bliver kræset lidt ekstra for detaljerne - Vælg mellem mere end 110 caféer.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Aktiver din Smartbox sådan

  Når du køber din SmartBox skal du allerførst aktivere din rabatkode, mens du er i indkøbskurven. Du aktiverer derefter dit gavekort ved at gå ind på SmartBox's hjemmeside og indtaster koderne som fremstår på gavekortet samt dine personlige oplysninger. Derefter modtager du en bekræftelse over SMS eller på email.

  Nu skal du blot medbringe enten din aktiverings e-mail- eller SMS bekræftigelse og selve gavekortet når du skal bruge din oplevelse.

  Husk at bruge din Smartbox inden udløbsdato, som du finder på bagsiden af boksen.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Populære butikker

  • adidas
  • Miinto
  • Nelly
  • NiceHair.dk
  • Oister
  • PixiZoo
  • Quint
  • Shopping4net
  • Stylepit
  • Telia
  • Unoliving
  • Zalando

  Har du en rabatkode?

  Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side