Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en gratis Storytel kampagnekode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Storytel rabatkode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Du kan ligenu få en prøveperiode på 14 dage hos Storytel helt gratis!

   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   30dage

   Ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger

   Storytel tilbyder alle nye kunder 14 dage gratis prøve, så de kan se om det er noget for dem. Vi havde dog en Storytel rabatkode, der gav kunder en hel måned gratis prøve! Denne kode er den mest populære vi har haft. Kunder nød glæde af en måneds ubegrænset adgang til tusindvis af forskellige lydbøger og e-bøger - og elskede at have alle deres yndlingsbøger med på farten.

   Dette er vores udløbne Storytel rabatkoder

   Prøv gratis i 30 dage med vores EKSKLUSIVE Storytel kampagnekode
   Eksklusivt
   Se rabatkode
   Få 30 dages gratis læsning med en Storytel kampagnekode
   Se rabatkode
   Du kan nu læse Games of Thrones med Storytel. Prøv det nu!
   Se rabatkode
   Læs alle dine yndlingsbøger helt gratis med vores Storytel rabatkode i 2 uger
   Se rabatkode
   Som Storytel abonnent får du ubegrænset adgang til alle bøger!
   Se tilbud
   Vælg imellem tusindvis af lydbøger og e-bøger hos Storytel og vær underholdt når som helst og hvor som helst
   Se tilbud

   Hvad skal jeg vide om Storytel?

   Gavekort

   Er en du har kær en rigtig læsehest? Så kan du købe vælge et gavekort til Storytel på 1, 3, 6 eller 12 måneder! Disse gavekort giver adgang til et kæmpe univers af litterærer værker.

   Abonnement

   Du behøver ikke et gavekort for at få adgang til bøger hos Storytel. Du kan tilmeld dig i form af et månedligt abonnement, som indeholder både lydbøger, e-bøger og andet litterært indhold.

   Kontakt Storytel

   Vil du i kontakt med Storytel kan du kontakte dem på dere email, support@storytel.dk eller du kan skrive til dem på Messenger. Derudover kan du finde dem på Facebook, Instagram og Twitter.

   Prøv de bedste lydbøger helt gratis her


   Lydbøger og E-bøger direkte på din smartphone er hottere end nogensinde før. Storytel har næsten alt du kan forestille dig indenfor lydbøger og E-bøger til mobilen. Du finder bestsellere, spændende romaner, eventyr fra hele verden, biografier og prisbleønnede krimier. Hos Ekstra Bladet arbejder vi hårdt for konstant at være opdateret på de bedste tilbud og koder


   Storytel er det man kalder den digital abonnementsservice, hvor du streamer direkte fra internettet til din smartphone. Det fungerer derfor meget som Spotify – du betaler et månedligt beløb, også har du adgang til en kæmpe database af bøger. Du kan også downloade både E-bøgerne og lydbøgerne ned på din telefon,og på den måde kan du nemt bruge servicen, også selvom du ikke har adgang til internettet. Dette er specielt smart når du feks. rejser – du kan downloade en hel række af

   bøger inden du tager afsted, og altid have læsestof ved hånden.


   Typiske rabatter og koder til Storytel

   De mest typiske tilbud vi har her på vores side om Storytel inkluderer gratis prøveperioder eller kampagner, hvor du kan få dit abonnement billigere over en kortere eller længere periode. Inde på siden kan du også finde gavekort, så du kan give et abonnement til Storytel til en du holder af.

   10
   personer besøger denne side i dag
   20
   personer har sparet hos Storytel i dag
   Gratis14 dage

   Sparetips hos Storytel

   Flere brugere

   Jo større et abonnment du har, jo flere brugere kan anvende din Storytel-konto. Du kan få et familieabonnement, hvori du kan sætte et "kids mode", så børn kan nyde godt af både lydbøger og e-bøger. Prisen på dit Storytel-abonnement afhænger selvfølgelig af, hvor mange brugere der ønskes.

   Rabatkoder

   En gang imellem kan du finde en Storytel rabatode, hvilket vil give forskellige fordele. Hold øje med vores side, da du vil kunne finde dem her! Tilbuddene er oftest gældende for en kortere periode, hvilket betyder at du kan få et abonnement biliigere over en specifik periode.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her