Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   STYLEPIT Black Friday 2019

   Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos STYLEPIT

   Nu nærmer vi os den bedste dag for de shoppeglade, nemlig Black Friday. Stylepit er igen i år ved at være klar til den største rabat-dag på året, så hvis du gerne vil have fingrene i nogle fede tilbud så er det bare om at følge med her! Vil du gerne gøre det helt store kup på tøj og sko, så er Stylepit det perfekte sted!

   Ved dette års Black Friday kommer Stylepit til at sætte priserne ned på et bredt udvalg af produkter, hvilket gør det nemt at finde et tilbud der lige præcis passer dig. Alt fra tilbud på vintertøj til sommertøj kommer til at være gældende, så det kan være en god ide at planlægge dit næste kup! Black Friday-tilbuddene vil være for både mænd, kvinder og børn. Ønsker du selv noget nyt tøj eller er det måske julegaver du tænker på, så kan du være sikker på at Stylepit nok skal komme med nogle fede tilbud til enhver. Udover tøj vil der på dagen også være tilbud på sko, hvilket der kommer til at være rig mulighed for at spare en hel del på.

   Se vores før Black Friday-favoritter

   Vi gør din Black Friday shopping lettere ved konstant at være på jagt efter de bedste tilbud og rabatter. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du er garanteret den bedste deal her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

   Hvornår starter Black Friday hos Stylepit?

   I år falder Black Friday fredag d. 23 november 2019 kl 00.01, så sid klar ved computeren eller mobilen på det tidspunkt, så du ikke går glip af de bedste tilbud. Tilbuddene på Black Friday har som oftest en tendens til at gå rigtig hurtigt, så det er vigtigt at du ikke bruger for lang tid på at tænke over om du skal købe en vare eller ej.

   Tidslinje for Stylepit Black Friday tilbud

   23. November: Stylepit Black Friday

   26. November: Stylepit Cyber Monday

    

    

   Hvad kan vi forvente af Stylepit til dette års Black Friday?

   For at sikre at du kommer til at gøre et kup og du ikke kun bliver snydt at prisen, er det som regel en god ide at tjekke du mindst sparer 20% på tilbuddet. Stylepit sikrer dig dette ved at de ofte tilbyder rabatter fra 30 til 50% på dagen. Tilbuddene varierer i alt fra forskellige sæsoners beklædning, herunder tøj, sko og accessories. Produkter til både mænd, kvinder og børn vil være at se på tilbudslisten denne dag.

   Tidligere rabatter

   Vagabond Mya støvler • Nedsat fra 999 kr. Til 749,25,- en rabat på 25%

   Polo Ralph Lauren dunjakke • Sat ned fra 2.899,- til 1.449,50,- spar 50%

   Nike Air Max sneakers • Sat ned fra 899,- til 449,50,-

   Gardenia støvler • Sat ned fra 1.299,- til 750,- en rabat på 42%

   Angulus børnesko • Sat ned fra 799,- til 399,50,-

   Tips til at finde de bedste tilbud

   Prioriter din shopping

   Det er en god idé at prioritere dine indkøb på forhånd. For på Black Friday er der overvældende mange gode rabatter og tilbud hos Stylepit. Der er så mange at man nemt kan blive friste af de mange ting, du egentlig ikke var på udkig efter, men som tager dit fokus fra de produkter du i virkeligheden havde brug for. Så planlæg dine køb og gå efter det du virkelig gerne vil have, først! Du kan altid købe af to omgange, hvis du skulle falde over noget, som du bare ikke kan undvære.

   Vær’ parat ved startskuddet

   Startskuddet lyder til midnat, så hvis du vil have fat i de bedste tilbud, og have den bedste mulighed for at få lige præcis de produkter du har udset dig, til en favorable pris, så skal du sætte alarmen. For kl. 00.01 bliver salget til Black Friday skudt i gang, de vilde rabatter bliver frigivet. Er du ikke tidligt ude, kan du derfor risikere at din chance for at købe lige det du har udset dig når at blive udsolgt, inden du få fingre i det.

   Hold øje med nyhedsbrevet

   Det sidste gode tip til den bedste shopping oplevelse til Black Friday, er at skrive dig op til at modtage Stylepit’s nyhedsbrev. Så er du nemlig blandt de første som får besked, både inden og under Black Friday udsalget, om de bedste rabatter på siden. Du kan modtage mails om både kvindernes, mændenes og børnenes rabatter, så du kan målrette dine køb!

   Tjek information om Black Friday hos lignende butikker