Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Uniwatches rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Uniwatches kode i 2020

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Brug denne Uniwatches rabatkode og spar 25% på ure fra Chris Copenhagen

   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane

   Indløs denne Uniwatches kode for at spare 15% på mærket Gant

   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   (1 ud af 1)

   Brugbar viden om Uniwatches

   Kundeservice

   Hvis du ønsker at komme i kontakt med Uniwatches kundeservice, så står de altid klar til at bespare dine spørgsmål. Du kan enten skrive til dem på e-mail eller give dem et kald på telefon. Deres åbningstider er for telefonen er varierende men ligger typisk mellem10:00-15:00 i hverdagene.

   Garanti

   Du får altid 2 års garanti på alle produkter købt hos Uniwatches. Garantien dækker ikke nedslidninger, men kun mangler eller fejl i selve uret. Det er dog vigtigt at du bevarer garantibeviset du har fået med pakken, for uden denne vil garanti desværre ikke gælde for reklamation.

   Fri fragt

   Hos Uniwatches får du altid gratis levering på alle produkter. Uanset prisen du bestiller for, vil du få gratis levering. Desuden kan du også spore dine varer, hvilket også altid er inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at returnere din vare, så står Uniwatches også altid for disse omkostninger.

   Anmeldelser

   Kunderne har generelt været meget tilfredse med hvad Uniwatches har leveret af service. Her er kunderne specielt glade for den hurtige levering, samt de mange rabatter der dukker op på siden. For at læse mere om hvad kunderne syntes om virksomheden, se Trustpilot.

   E-mærket

   Hos Uniwatches er du altid i trygge hænder når du handler. Uniwatches er nemlig godkendt med certifikat fra e-mærket der sikrer dig en tryg handel på nettet. Dette vil sige at du altid får det du ser i deres billeder, i original stand uden nogen form for ekstra omkostninger eller andet snyd.

   Sociale medier

   Leder du efter inspiration til dit næste køb af ur, så er der masser at hente på deres side. Desuden bliver der ugentlig lagt posts op på de sociale medier, af ure med og uden modeller. Ved du ikke helt hvad du skal vælg, gå ind på Facebook, Instagram eller Pinterest, og find dit perfekte ur.

   Dette er vores udløbne Uniwatches rabatkoder

   Med denne Uniwatches rabatkode får du 10% rabat
   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   Der er nu helt op til 10% med Uniwatches kode på hele butikken
   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   Spar nu 7% på alle ure med denne Uniwatches rabatkode
   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   Denne Uniwatches kode giver dig 15% rabat på Daniel Wellington ure
   Se rabatkode
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   Mærket Seiko er nedsat med op til 44% hos Uniwatches
   Se tilbud
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane
   Få dette Seiko herreur med 17% rabat
   Se tilbud
   Forhandlerens hjemmeside vil åbne i en ny fane

   Lignende tilbud

   25%Rabatkode

   Spar penge på designerur

   Fede og billige ur hos Uniwatches

   Uniwatches er ur-specialister med stor passion med ure i størrelser, farver og design. Her finder du nemlig ure til enhver smag og i enhver prisklasse. Tænker du på at investere i et nyt ur, så er Uniwatches måske det rette sted. Om det er til mænd, kvinder eller børn, så er det at finde her. Kategorier er der utallige af som for eksempel dykkerure, sportsure, designerure, guldure, billige ure, dyre ure, de mest populære ure. Ja, du finder det hele hos Uniwatches når det drejer sig om ure.

   Vind ure

   Nu kan du deltage i masser af konkurrencer og fede ure til mange penge. Det eneste du skal gøre, er at starte med at abonnere på Uniwatches nyhedsbrev. Ved tilmeldelsen deltager du automatisk i ugentlige konkurrencer om fede og flotte præmier til deres netbutik.

   Find de billige priser

   Du kan spare rigtig mange penge på ure hos Uniwatches. De kører nemlig med markedets helt klart laveste priser på ure. Hvis du spørger dig selv om hvordan de kan give så lave priser på ure, så er det fordi de køber større sortimenter ind ad gangen fra udenlandske udbydere. Du finder selvfølgelig normal lave priser over hele butikken, men hvis du gerne ønske de helt største rabatter, så er det tilbudssiden du skal ind på. Her kan du nemlig spare helt op til 60% på udvalgte ure. Tag en tur ind og se om du kan slippe afsted med en af disse vilde prisreduceringer.

   Find masser af mærker

   Uniwatches køber ure fra alverdens mærker, men specielt fra de mest populære og kendt mærker. Du finder derfor titals ur-mærker på deres hjemmeside, til markedets laveste priser. Vælg blandt andet mellem mærker som:
   • Bering
   • Casio
   • Daniel Wellington
   • Diesel
   • Emporio Armani
   • Michael Kors
   • Seiko
   • Skagen
   • Tommy Hilfiger
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • Australian Bodycare
   • Beautycos
   • Booking.com
   • Bulk Powders
   • Flixbus
   • inkClub
   • Mofibo
   • Pixum
   • Primo Tours
   • Sephora
   • Vistaprint
   • Yoursurprise

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her