via
Anbefalede resultater

  Spar med en Unoeuro rabatkode hos Ekstra Bladet

  Her finder du den bedste Unoeuro kuponkode i 2018

  Besøg forhandlerens hjemmeside
  (1 ud af 1)
  GratisWebhosting

  Kundernes fortrunke Unoeuro rabatkode

  Med vores kuponkoder til Unoeuro har kunderne sparet tonsvis af penge på deres webhosting og domains. Sidste måned var væres rabatkoder der giver 4 måneders gratis webhosting yderst populær - og det forstår vi jo godt hvorfor. Her får du både din webmail, backup af domainet samt support under forløbet.
  Ganske gratis og ganske smart!

  Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

  Hvorfor netop Unoeuro

  Lynhurtig registrering

  Én af de ting, kunderne er mest glade for ved Unoeuro, er helt bestemt den lynhurtige betjening. De tager sig af alle dine registreringer, og dine domæner, og behandlingen er oppe at køre så snart du har ansøgt. Det er især heldigt for dig, da din Unoeuro rabatkode bliver mere brugbar, desto hurtigere du er i gang med din egen hjemmeside.

  Gratis .dk domæner

  Hvis du får bug for at flytte dine .dk domæner, skal du ikke tænke på ekstra afgifter eller andre skjulte priser. Du får domænet helt gratis som en del af den online webhotel-løsning, du køber hos Unoeuro. Desuden går du også selve operationen af domænet helt gratis, så altid har et .dk-domæne der virker - Det er god service du altid kan regne med!

  1 euro Bronze Suite

  Bronze Suiten er den simple, men fyldestgørende løsning, som er til dig med et lidt mindre web-behov, det vil sige hvis du ikke skal bruge så meget web-space, som de større løsninger tilbyder. Med denne løsning får du 5BG hjemmesideplads, ubegrænset plads til mail, trafik og domæner, PHP 7 eller ASP samt 14 dages pengene-tilbage-ganarti

  HTTPS beskyttelse

  Dine oplysninger er altid sikret på internettet, da der medfølger en gratis Anonym WHOIS og webhotellerne giver dig muligheden for at HTTPS-beskytte dine hjemmesider. Lav pris, men altid samme gode beskyttelse.

  Kundeservice

  Har du spørgsmål eller er der noget du undre dig over, finder du FAQ og kan få svar på det meste. Derudover har du altid muligheden for at kontakte Unoeuro kundeservice pr. mail med dine spørgsmål og forespørgsler.

  Webmail

  Få et ubegrænset antal mailadresser hos Unoeuro. Med webmail er det desuden muligt at se dine mails alle steder med internet - selv mobiltelefonen, så du kan spare rigitgt meget tid og flere penge på din webhosting.

  Det bedste valg til din hosting

  1. Det mest hjælpsomme valg
  Du har truffet det rette valg hvis du vælger at bruge Unoeuro som dit webhotel. De yder en uoverstuffen support hvor du til enhver tid kan stille spørgmål angående dit domæne eller deres kuponkoder. Deres kvalificerede medarbejdere gør dit arbejde med din side endnu lettere og du har altid adgang til den fri support.

  2. Det sikreste valg
  En anden kvalitet du får hos Unoeuro er deres daglige backup. Selvom tjenesten er nærmest urealistisk billig, skal du slet ikke bekymre dig om dit domæne stadig er der i morgen, for det står Unoeuro og deres gratis backups nemlig for. Der bliver taget en backup hver nat af dine domæner, så du kan sove ganske tryg. Du kan altid selv tage backups løbende at det arbejde du gør i løbet af en dag, så du er helt sikret at det seneste er med, men på et dagligt basis er du i hvert fald garanteret 100%.

  3. Det nemmeste valg
  Noget, der ofte afskrækker folk fra at lave deres eget domæne eller få webhotel, kan være den lange, indviklede og tekniske process, som folk frygter. Heldigvis er der råd at hente, for hos Unoeuro har de valg at gøre det på en helt anderledes måde - her kan du nemlig få den super service, der hedder one-click installation. Det betyder principielt, at når du har købt dit webhotel, og fået de første 3 måneder gratis med vores rabatkode, behøver du ikke mere end et enkelt klik kan installere og køre Wordpress - og wupti, på mindre end et par minutter er du i gang med din nye hjemmeside, uden at du behøver kende det meste til eksempeltvis kodning.

  Hvilke produkter gælder min Unoeuro rabatkode til

  1. Mange muligheder - vælg helt selv

  Når du bruger din kuponkode til Unoeuro her fra siden, får du hele 4 måneders gratis webhosting eller det der svarer til 33% rabat på dit køb! Heldigvis for dig, er Unoeuro så generøse, at den rabatkode, vi har på siden ikke kun gælder til en bestemt type webhotel eller suite. Her er de suiter, som du kan få spare gevaldigt på ved hjælp af koden:

  • Unoeuro Bronze - en utrolig populær løsning, der i forvejen kun koster 1 euro om måneden! Løsningen har 5 GB web space
  • Unoeuro Sølv - en løsning til dig, der skal bruge lidt mere lagringsplads i dit webspace. Her får du 10 GB web space
  • Unoeuro Pro - Til dig der skal bruge stor kapacitet, og stadig holde prisen helt nede! Du får hele 100 GB web space og lynhurtige processer

  På alle disse produkter får du 4 måneder gratis webhotel, når du bestiller med kuponkoden.

  2. Rabatkode der holder

  Den Unoeuro kode, du finder her, gælder ikke kun i hele 2017, men også fremover. Det betyder altså, at du let kan benytte dig af koden, så snart du er helt klar til at få lynhurtigt i gang med dit eget domæne og din egen hjemmesiden - hvad enten det er til privat brug i mindre skala, eller helt oppe imod enterprise-proportioner, så kan du altså sikre dig en super besparelse med rabatkoden!

  3. En enkelt undtagelse

  Der står næsten altid noget med småt, og hos Unoeuro er der altså et enkelt produkt du ikke sparer 33% på, selvom du bruger rabatkoden! Produktet kalder de blot 'Unoeuro' og er det eneste produkt, der kun indeholder domæne, og altså ikke noget webhotel. Ser man det på denne måde, gælder din Unoeuro kuponkode stadig til alle webhoteller på siden!
  0
  Vis mereVis mindre

  Få installeret med kun ét klik

  En fantastisk ting er Unoeuro's nemme one-click installation, som gør dig til herre over en helt ny Wordpress-opsat hjemmeside efter kun et enkelt klik og ganske få minutter. Her er nogle af de vigtigste informationer, som folk spørger til angående one-click installationen og andre af de mest relevante emner:

  • Kan jeg beholde mit gamle site, selvom jeg kører en one-click installation? Svaret er - ja, det kan du sagtens. Du gemmer blot din one-click installation i en subfolder, og vil kunne se din gamle side, indtil du ønsker andet
  • Hvordan opretter jeg et sub-domæne? Det gør du ganske nemt og enkelt ved at gå ind i Control Panel på din Unoeuro brugerprofil, og derefter klikke på 'Options' hvor du nemt kan vælge at oprette et under-domæne
  • Skal jeg sende fra Uoeuro's udgående mailserver? Svaret er - ja, når du har en webmail hos Unoeuro kan det altid anbefales at sende direkte fra Unoeuros mailserver

  Tilmeld dig et webhotel i dag med din Unoeuro rabatkode, og få efterfølgende al den hjælp du har brug for, til at sørge for at din webside kører optimalt.

  Stol altid på Unoeuro


  Unoeuro rabatkode


  Den betroede webhosting gigant fra Danmark


  Det er ikke uden grund, at du sikkert overvejer at få et webhotel hos Unoeuro netop nu. Enten har du hørt om deres fantastiske priser - eller at du endda kan få en kuponkode der sikrer dig hele 4 måneders gratis hosting. Eller også har du blot hørt fra en ven, hvor hurtig, og god servicen er hos Unoeuro.

  Unoeuro er begyndt at blive udbredt vidt og bredt og opnår altså også en udenlandsk anerkendelse. Det danske webhosting-selskab har formået at opbygge en kundebase der er utroligt loyale. De er samtidig så tilfredse med servicen, at de anbefaler den varmt, hvilket kun har fået fan-basen hos Unoeuro til at vokse. I dag hoster de over 100 tusinde web-domæner - så hvorfor ikke være med? 


  Med de helt utrolige priser, er der ingen grund til at springe ud i det. Har du længe tænkt over, om du omsider skulle komme i gang med dit eget domæne, så er det nu du skal slå til. Hvis du kommer i gang nu, kan du tilmed bruge din Unoeuro rabatkode til at få hele 4 måneders hosting gratis, så det hele bliver en endnu større fornøjelse.


  Naturligvis vil man gerne være helt sikker, når man køber noget på nettet, og det er også en vigtig ting, at huske at tjekke anmeldelser og meninger om det produkt, du er ved at købe på nettet. Heldigvis har Unoeros utrolig mange tilfredse kunder alle skrevet fyldestgørende anmeldelser, der beskriver deres oplevelse med servicen og webhotellet. Læs dem på Trustpilot og vær sikker i din sag. Ellers kan du altid prøve Unoeuro til den uhørt lave pris, det koster at få webhotel hos dem, og vurdere selv! Du kan få f.eks. få Bronze Suiten for kun 1 enkelt euro om måneden, og oven i hatten får du 4 måneder gratis, så du i alt kun betaler 2/3 af den oprindelige, lave pris.


  Prøv Unoeuro før din nabo (medmindre han har anbefalet dig) og opdag friheden ved at have din helt egen webhosting til næsten ingen penge!

  Nem og hurtig opsætning

  Er det første gang du skal oprette en hjemmeside hos Unoeuro?

  Så vil denne video muligvis være hjælpsom og besvare de spørgsmål du må have. Du kan let og hurtigt se hvordan du sætter alting op og finder rabatkoderne til at gøre dette billigere på vores side.
  417
  mennesker besøger denne side i denne uge
  25%Rabatkode

  Vurdér

  Den gennemsnitlige rating er 4.09 ud af 5 fra i alt 104 besøgende

  Vores Unoeuro koder i 2017

  Sparetips

  Hos Unoeuro finder du vanvittige priser på professionel webhosting og webmail. Her på siden finder du alle de nyeste og mest opdaterede Unoeuro rabatkoder, som vores kompetente spare-team har fundet, eller som vi eksklusivt har fået i samarbejde med Unoeuro.

  • F.eks. finder du en eksklusiv Unoeuro rabatkode på 4 måneders gratis hosting
  • Eller en anden kuponkode, som Unoeuro selv tilbyder i øjeblikket

  Hvad mere kan jeg bruge min Unoeuro kuponkode til?
  • Der er mange grunde til at bruge en rabatkode til Unoeuro, og det handler ikke kun om fuld, gratis hosting. Du får ofte også gratis back-up, ekstra webmail services eller en anden service med din kode.
  • Unoeuro er allerede et af nettets billigste udbydere af webhosting, så opnår du mere besparelse med en af vores rabatkoder, får du Danmarks billigste produkt.
  • Unoeuro har mere end 100.000 domæner og webhoteller, og har derigennem altså fået mulighed for at hoste en utrolig stor kundebase. Heldigvis er de alle møgtilfredse, og du er altså sikret dig det rigtige valg til din webhosting!

  Hemmelige tips

  Vidste du, at næsten alle andre rabatkoder til Unoeuro du finder på nettet, kun giver dig 3 måneders gratis hosting?

  Her er endnu en grund til at vælge netop Ekstra Bladets Unoeuro kode, da det simpelthen er den, der kan spare dig mest. Det glædelige nyhed for dig som har brug for ekstra ydeevne eller en større lagringsplads er, at du får en lige så stor rabat - altså 3 måneder - og derfor også sparer proportionalt mere på din webhosting!

  Lignende butikker

  • CDON
  • Wupti
  • Storytel
  • Gucca
  • Call Me
  • Surftown

  Kært barn har mange navne

  På deres egen hjemmeside vi du opleve at se der står skrevet Unoeuro kuponkode. Dette har altså helt den samme betydning som de Unoeuro rabatkoder vi omtaler her. Du får samme besparelse, blot to forskellige udtryk.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Guide: Anvend din rabatkode

  Det er super simpelt at aktivere din rabatkode fra siden her og derved opnå en af vores super besparelser på 25% på webhosting eller få de 4 første måneder helt gratis!

  Selvom besparelserne er store, er det faktisk ganske nemt at bruge en Unoeuro rabatkode! Vi beskriver nedenfor hvordan, i en enkelt trin-for-trin guide:

  1. Klik på den rabatkode du ønsker at bruge til din gratis hosting.

  2. Unoeuro.dk åbnes nu op i en ny fane, hvorefter du blot kopierer koden fra vores side, og fortsætter ind i fanen.

  3. Klik på 'Bestil Webhotel' på hjemmesiden, og du på vej til at få dit eget webhotel ganske gratis de første måneder!

  4. Søg efter det domæne, du ønsker - har du det ikke i forvejen, kan du også se hvad det koster i dette trin.

  5. Hernæst skal du indtaste dine kontaktoplysninger.

  6. Og indtaste alle relevante momsoplysninger, såfremt du køber webhosting på vegne af en virksomhed.

  7. Angiv den produkttype du ønsker og opret et login til dit eget, nye webhotel

  8. Angiv din rabatkode i feltet hvor der står ’evt. Kuponkode’

  9. Rabatten fratrækkes automatisk, og du kan nu nyde dine gratis måneder med personliggjort og professionel webhosting!

  Din Unoeuro rabatkode er således aktiveret og du får 4 måneders gratis webhotel eller 25% rabat på din webhosting og webmail alt afhængigt om hvilken kode du har formået at få fat på her hos Ekstra Bladet.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Få mere end bare webhosting

  Selvom du kan få din webhosting hos Unoeuro, er dette ikke alt de tilbyder. Få f.eks. også:
  • Et stort dansk kontrolpanel
  • Daglig backup
  • Hurtig og kompetent support
  • 1-click installation af blog og CMS
  • En gennemført webhostingoplevelse
  • 99,99% oppetid
  • Effektivt virus- og spamfilter
  Som du kan se, er der ikke mange grunde til ikke at vælge Unoeuro som dit webhotel. Hvis du så samtidigt kan spare lidt ekstra med vores rabatkoder, skader det vel ingen?
  2000
  Vis mereVis mindre

  Enkel produktoversigt

  Du kan på Unoeuros hjemmeside se en enkel og overskuelig produktoversigt, der kort informerer dig om hvilke fordele du får ved at vælge en af deres muigheder til sikker webhosting.

  Du kan vælge mellem fire forskellige typer eller vælger du kun domæner, et det helt gratis.

  Bronze Suite
  • 1,25€ pr. måned
  • Ubegrænset mail konti
  • Gratis subdomæner

  Sølv Suite
  • Ubegrænset trafik
  • Anonym WHOIS
  • 8 GB IMPA understøttelse

  Pro Suite
  • 100 GB
  • Fuld daglig backup
  • Google Adwords

  Enterprise Suite
  • 15 stk. MySQL databaser
  • Få mulighed for flere domæner
  • 14 dages pengene retur garanti

  Alle fire suiter giver fuld adgang så du får en webmail med personligt login og meget mere.

  Du får selvfølgelig endnu flere funktioner med end nævnt ovenfor, når du køber din webhosting hos Unoeuro. Gå ind på hjemmesiden og se alle de geniale produkter du får med i dit køb.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Populære butikker

  • adidas
  • Miinto
  • Nelly
  • NiceHair.dk
  • Oister
  • PixiZoo
  • Quint
  • Shopping4net
  • Stylepit
  • Telia
  • Unoliving
  • Zalando

  Har du en rabatkode?

  Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side

  Tip: Lav en domænetest

  Inden du opretter dit eget domæne, kan du med hjælp fra Unoeuro lave et helt gratis check og se om domænet allerede er optaget eller hvad det kommer til at koste.

  Når du har fundet det perfekte domæne, kan du få det endnu billigere med vores Unoeuro rabatkoder - som naturligvis er helt gratis for dig at bruge.
  2000
  Vis mereVis mindre