Spar med en Unoeuro rabatkode hos Ekstra Bladet

Her finder du den bedste Unoeuro kuponkode i 2023

Gratis

Webhosting

Kundernes fortrunke Unoeuro rabatkode

Med vores kuponkoder til Unoeuro har kunderne sparet tonsvis af penge på deres webhosting og domains. Sidste måned var væres rabatkoder der giver 4 måneders gratis webhosting yderst populær - og det forstår vi jo godt hvorfor. Her får du både din webmail, backup af domainet samt support under forløbet.
Ganske gratis og ganske smart!
FORTSÆT TIL FORHANDLER

Hvorfor netop Unoeuro

Lynhurtig registrering

Lynhurtig registrering

Én af de ting, kunderne er mest glade for ved Unoeuro, er helt bestemt den lynhurtige betjening. De tager sig af alle dine registreringer, og dine domæner, og behandlingen er oppe at køre så snart du har ansøgt. Det er især heldigt for dig, da din Unoeuro rabatkode bliver mere brugbar, desto hurtigere du er i gang med din egen hjemmeside.
Gratis .dk domæner

Gratis .dk domæner

Hvis du får bug for at flytte dine .dk domæner, skal du ikke tænke på ekstra afgifter eller andre skjulte priser. Du får domænet helt gratis som en del af den online webhotel-løsning, du køber hos Unoeuro. Desuden går du også selve operationen af domænet helt gratis, så altid har et .dk-domæne der virker - Det er god service du altid kan regne med!
1 euro Bronze Suite

1 euro Bronze Suite

Bronze Suiten er den simple, men fyldestgørende løsning, som er til dig med et lidt mindre web-behov, det vil sige hvis du ikke skal bruge så meget web-space, som de større løsninger tilbyder. Med denne løsning får du 5BG hjemmesideplads, ubegrænset plads til mail, trafik og domæner, PHP 7 eller ASP samt 14 dages pengene-tilbage-ganarti
HTTPS beskyttelse

HTTPS beskyttelse

Dine oplysninger er altid sikret på internettet, da der medfølger en gratis Anonym WHOIS og webhotellerne giver dig muligheden for at HTTPS-beskytte dine hjemmesider. Lav pris, men altid samme gode beskyttelse.
Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål eller er der noget du undre dig over, finder du FAQ og kan få svar på det meste som hvordan du anvender en Unoeuro kuponkode og mere. Kontakt desuden Unoeuro kundeservice pr. mail med dine spørgsmål og forespørgsler.
Webmail

Webmail

Få et ubegrænset antal mailadresser hos Unoeuro. Med webmail er det desuden muligt at se dine mails alle steder med internet - selv mobiltelefonen, så du kan spare rigitgt meget tid og flere penge på din webhosting.
Det bedste valg til din hosting

Det bedste valg til din hosting

1. Det mest hjælpsomme valg
Du har truffet det rette valg hvis du vælger at bruge Unoeuro som dit webhotel. De yder en uoverstuffen support hvor du til enhver tid kan stille spørgmål angående dit domæne eller deres kuponkoder. Deres kvalificerede medarbejdere gør dit arbejde med din side endnu lettere og du har altid adgang til den fri support.

2. Det sikreste valg
En anden kvalitet du får hos Unoeuro er deres daglige backup. Selvom tjenesten er nærmest urealistisk billig, skal du slet ikke bekymre dig om dit domæne stadig er der i morgen, for det står Unoeuro og deres gratis backups nemlig for. Der bliver taget en backup hver nat af dine domæner, så du kan sove ganske tryg. Du kan altid selv tage backups løbende at det arbejde du gør i løbet af en dag, så du er helt sikret at det seneste er med, men på et dagligt basis er du i hvert fald garanteret 100%.

3. Det nemmeste valg
Noget, der ofte afskrækker folk fra at lave deres eget domæne eller få webhotel, kan være den lange, indviklede og tekniske process, som folk frygter. Heldigvis er der råd at hente, for hos Unoeuro har de valg at gøre det på en helt anderledes måde - her kan du nemlig få den super service, der hedder one-click installation. Det betyder principielt, at når du har købt dit webhotel, og fået de første 3 måneder gratis med vores rabatkode, behøver du ikke mere end et enkelt klik kan installere og køre Wordpress - og wupti, på mindre end et par minutter er du i gang med din nye hjemmeside, uden at du behøver kende det meste til eksempeltvis kodning.

Hvilke produkter gælder min Unoeuro rabatkode til

1. Mange muligheder - vælg helt selv

Når du bruger din kuponkode til Unoeuro her fra siden, får du hele 4 måneders gratis webhosting eller det der svarer til 33% rabat på dit køb! Heldigvis for dig, er Unoeuro så generøse, at den rabatkode, vi har på siden ikke kun gælder til en bestemt type webhotel eller suite. Her er de suiter, som du kan få spare gevaldigt på ved hjælp af koden:

 • Unoeuro Bronze - en utrolig populær løsning, der i forvejen kun koster 1 euro om måneden! Løsningen har 5 GB web space
 • Unoeuro Sølv - en løsning til dig, der skal bruge lidt mere lagringsplads i dit webspace. Her får du 10 GB web space
 • Unoeuro Pro - Til dig der skal bruge stor kapacitet, og stadig holde prisen helt nede! Du får hele 100 GB web space og lynhurtige processer

På alle disse produkter får du 4 måneder gratis webhotel, når du bestiller med kuponkoden.

2. Rabatkode der holder

Den Unoeuro kode, du finder her, gælder ikke kun i hele 2023, men også fremover. Det betyder altså, at du let kan benytte dig af koden, så snart du er klar til at starte din egen hjemmeside eller dit egent domæne. Hvad enten det er til privat brug i mindre skala, eller helt oppe imod enterprise-proportioner, så kan du altså sikre dig en super besparelse med rabatkoden!

3. En enkelt undtagelse

Der står næsten altid noget med småt, og hos Unoeuro er der altså et enkelt produkt du ikke sparer 33% på, selvom du bruger rabatkoden! Produktet kalder de blot 'Unoeuro' og er det eneste produkt, der kun indeholder domæne, og altså ikke noget webhotel. Ser man det på denne måde, gælder din Unoeuro kuponkode stadig til alle webhoteller på siden!
Få installeret med kun ét klik

Få installeret med kun ét klik

En fantastisk ting er Unoeuro's nemme one-click installation, som gør dig til herre over en helt ny Wordpress-opsat hjemmeside efter kun et enkelt klik og ganske få minutter. Her er nogle af de vigtigste informationer, som folk spørger til angående one-click installationen og andre af de mest relevante emner:

 • Kan jeg beholde mit gamle site, selvom jeg kører en one-click installation? Svaret er - ja, det kan du sagtens. Du gemmer blot din one-click installation i en subfolder, og vil kunne se din gamle side, indtil du ønsker andet
 • Hvordan opretter jeg et sub-domæne? Det gør du ganske nemt og enkelt ved at gå ind i Control Panel på din Unoeuro brugerprofil, og derefter klikke på 'Options' hvor du nemt kan vælge at oprette et under-domæne
 • Skal jeg sende fra Uoeuro's udgående mailserver? Svaret er - ja, når du har en webmail hos Unoeuro kan det altid anbefales at sende direkte fra Unoeuros mailserver

Tilmeld dig et webhotel i dag med din Unoeuro rabatkode, og få efterfølgende al den hjælp du har brug for, til at sørge for at din webside kører optimalt.

Rabatkoder til tilsvarende forhandlere som Unoeuro

Kode

Som studerende kan du modtage en 25% Lenovo rabatkode

Se rabatkode
Udløber 08. nov.
Kode

Få 35% rabat på udvalgte computere med en Lenovo rabatkode

Se rabatkode
Udløber 02. okt.
Kode
Udløber snart!

Spar 35% på udvalgte Thinkpads med denne rabatkode til Lenovo

Se rabatkode
Udløber i dag
Kode

Spar 10% på et stort udvalg af computere med en Lenovo kode

Se rabatkode
Udløber 05. okt.

Vores Unoeuro koder i 2023

Sparetips

Hos Unoeuro finder du vanvittige priser på professionel webhosting og webmail. Her på siden finder du alle de nyeste og mest opdaterede Unoeuro rabatkoder, som vores kompetente spare-team har fundet, eller som vi eksklusivt har fået i samarbejde med Unoeuro.

 • F.eks. finder du en skøn Unoeuro rabatkode på 3 måneders gratis hosting,
 • Eller en anden kuponkode, som Unoeuro selv tilbyder i øjeblikket løbende,

Hvad mere kan jeg bruge min Unoeuro kuponkode til?

 • Der er mange grunde til at bruge en rabatkode til Unoeuro, og det handler ikke kun om fuld, gratis hosting. Du får ofte også gratis back-up, ekstra webmail services eller en anden service med din kode.
 • Unoeuro er allerede et af nettets billigste udbydere af webhosting, så opnår du mere besparelse med en af vores rabatkoder, får du Danmarks billigste produkt.
 • Unoeuro har mere end 100.000 domæner og webhoteller, og har derigennem altså fået mulighed for at hoste en utrolig stor kundebase. Heldigvis er de alle møgtilfredse, og du er altså sikret dig det rigtige valg til din webhosting!

Hemmelige tips

Vidste du, at næsten alle andre rabatkoder til Unoeuro du finder på nettet, kun giver dig 3 måneders gratis hosting?

Her er endnu en grund til at vælge netop Ekstra Bladets Unoeuro kode, da det simpelthen er den, der kan spare dig mest. Det glædelige nyhed for dig som har brug for ekstra ydeevne eller en større lagringsplads er, at du får en lige så stor rabat - altså 4 måneder med en Unoeuro kuponkode - og derfor også sparer proportionalt mere på din webhosting!

Højst betroet

Det danske webhosting-selskab er igennem de sidste par år opnået international anerkendelse med en stor og bred udenlandsk database. Det er ikke helt uden grund de er blevet så store. Med fantastisk lave priser og sikkerhed af højeste kvalitet, er det helt sikkert en webhosting-udbyder du skal tænke over at bruge, hvis du leder efter hosting for en tryg og god hjemmeside. Som bevis for deres betroede service, kan dette ses i kunderne anmeldelser på Trustpilot. Her har de nemlig givet Unoeuro topkarakterer, hvor de ligeledes har beskrevet hvordan deres oplevelser med servicen og webhosting-tjenesten har været. Besøg Unoeuro på Trustpilot for mere information om deres webhosting.

Kært barn har mange navne

På deres egen hjemmeside vi du opleve at se der står skrevet Unoeuro kuponkode. Dette har altså helt den samme betydning som de Unoeuro rabatkoder vi omtaler her. Du får samme besparelse, blot to forskellige udtryk.

Mest populære butikker

ASOS rabatkoder
About You rabatkoder
Apopro rabatkoder
Bodystore rabatkoder
Booking.com rabatkoder
CDON rabatkoder
Cewe rabatkoder
Coolstuff rabatkoder
Cykelexperten rabatkoder
JD Sports rabatkoder
Lookfantastic rabatkoder
Monki rabatkoder
Nike rabatkoder
Sharkgaming rabatkoder
adidas rabatkoder

Guide: Anvend din rabatkode

Det er super simpelt at aktivere din rabatkode fra siden her og derved opnå en af vores super besparelser på 25% på webhosting eller få de 4 første måneder helt gratis!

Selvom besparelserne er store, er det faktisk ganske nemt at bruge en Unoeuro rabatkode! Vi beskriver nedenfor hvordan, i en enkelt trin-for-trin guide:

1. Klik på den rabatkode du ønsker at bruge til din gratis hosting.

2. Unoeuro.dk åbnes nu op i en ny fane, hvorefter du blot kopierer koden fra vores side, og fortsætter ind i fanen.

3. Klik på 'Bestil Webhotel' på hjemmesiden, og du på vej til at få dit eget webhotel ganske gratis de første måneder!

4. Søg efter det domæne, du ønsker - har du det ikke i forvejen, kan du også se hvad det koster i dette trin.

5. Hernæst skal du indtaste dine kontaktoplysninger.

6. Og indtaste alle relevante momsoplysninger, såfremt du køber webhosting på vegne af en virksomhed.

7. Angiv den produkttype du ønsker og opret et login til dit eget, nye webhotel

8. Angiv din rabatkode i feltet hvor der står ’evt. Kuponkode’

9. Rabatten fratrækkes automatisk, og du kan nu nyde dine gratis måneder med personliggjort og professionel webhosting!

Din Unoeuro rabatkode er således aktiveret og du får 4 måneders gratis webhotel eller 25% rabat på din webhosting og webmail alt afhængigt om hvilken kode du har formået at få fat på her hos Ekstra Bladet.

Få mere end bare webhosting

Selvom du kan få din webhosting hos Unoeuro, er dette ikke alt de tilbyder. Få f.eks. også:
 • Et stort dansk kontrolpanel
 • Daglig backup
 • Hurtig og kompetent support
 • 1-click installation af blog og CMS
 • En gennemført webhostingoplevelse
 • 99,99% oppetid
 • Effektivt virus- og spamfilter
Som du kan se, er der ikke mange grunde til ikke at vælge Unoeuro som dit webhotel. Hvis du så samtidigt kan spare lidt ekstra med vores rabatkoder, skader det vel ingen?

Enkel produktoversigt

Du kan på Unoeuros hjemmeside se en enkel og overskuelig produktoversigt, der kort informerer dig om hvilke fordele du får ved at vælge en af deres muigheder til sikker webhosting.

Du kan vælge mellem fire forskellige typer eller vælger du kun domæner, et det helt gratis.

Bronze Suite
 • 1,25€ pr. måned
 • Ubegrænset mail konti
 • Gratis subdomæner

Sølv Suite
 • Ubegrænset trafik
 • Anonym WHOIS
 • 8 GB IMPA understøttelse

Pro Suite
 • 100 GB
 • Fuld daglig backup
 • Google Adwords

Enterprise Suite
 • 15 stk. MySQL databaser
 • Få mulighed for flere domæner
 • 14 dages pengene retur garanti

Alle fire suiter giver fuld adgang så du får en webmail med personligt login og meget mere.

Du får selvfølgelig endnu flere funktioner med end nævnt ovenfor, når du køber din webhosting hos Unoeuro. Gå ind på hjemmesiden og se alle de geniale produkter du får med i dit køb.

Tip: Lav en domænetest

Inden du opretter dit eget domæne, kan du med hjælp fra Unoeuro lave et helt gratis check og se om domænet allerede er optaget eller hvad det kommer til at koste.

Når du har fundet det perfekte domæne, kan du få det endnu billigere med vores Unoeuro rabatkoder - som naturligvis er helt gratis for dig at bruge.

Brugervenlighed

Det er nemt og super hurtigt at oprette en hjemmeside med et tilhørende domæne på Unoeuro. Det tager ikke mere end et par sekunder fra du har betalt, til du har adgang til din helt egen hjemmeside. Når du er logget ind, er det hele meget ligetil, med det online file manager kan du nemt rette, slette og uploade filer til din hjemmeside. Det er integreret og kontrolpanelet hjælper dig på vej og gør at du hurtigt kan redigere din indstillinger.