Spar med en WineFamly rabatkode hos Ekstra Bladet

Her finder du den bedste WineFamly værdikode i 2024

Kode

Få 10% på dit første køb med en Vivino rabatkode

Se rabatkode
Udløber 06.03.2024
Vivino
Kode

Ved tilmeldning af nyhedsbrevet hos Klippkungen modtager du tilbud og rabatter i din indbakke

Se rabatkode
Udløber 29.04.2024
Klippkungen

Disse rabatkoder er udløbet men virker muligvis stadig:

Rabat

Shop spiritus nyheder fra 110 kr. hos WineFamly

Se rabat
Fra110 kr.
Rabat

Fra 90 kr. kan du købe mousserende vin hos WineFamly

Se rabat
Fra90 kr.

Få svar på dine spørgsmål

Det bør du vide om Winefamily

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed

Hvis du vil vide mere om, hvad andre har at sige, så kig forbi Winefamly på Trustpilot. Her giver ægte kunder deres ærlige holdning til den service, der bliver ydet af Winefamly. I øjeblikket har mere end 300 kunder belønnet dem med 4 ud af 5 stjerner, der betyder at langt de fleste.
Opskrifter og inspiration

Opskrifter og inspiration

Winefamly er ikke bare en vinhandel, det er et fællesskab. Derfor arbejder de hårdt, for at give dig mere end bare de pakker, du får med din bestilling. På deres hjemmeside finder du massevis af inspiration og opskrifter på diverse retter. Ofte selvfølgelig med en anbefaling til en god vin, der passer til den lækre ret du har fundet.
Levering

Levering

Hos Winefamly kan alle få gratis levering. Hvis du har deres gratis medlemskab skal du ikke betale for at få leveret til pakkepost, og hvis du bestiller for over 500 kroner får du endda leveret lige til døren. For Plus- og VIP-medlemmer er hjemmelevering altid helt gratis, så der er ikke behov for en Winefamly rabatkode, får at få din bestilling leveret hjem til dig.

Vin med prisgaranti

Få vin til Europas laveste pris. Målet for Winefamly er, at du skal have den bedste vin til den laveste pris. Gennem deres model kan bestille både den vin og spiritus, som du drømmer om lige til døren. En af hemmelighederne er, at de ikke bruger fordyrende mellemled. I mange tilfælde får du leveret din bestilling direkte fra vinproducenten. Kombiner eventuelt dette med en Winefamly rabatkode, så du kan være sikker på, at din pris er superlav.

Medlemskab

Når du handler hos Winefamly, er det baseret på et medlemskab. Vælger du det gratis medlemskab får du adgang til at shoppe løs i alle de eksklusive vine til lave priser. For bare 39 kroner kan du blive Plus-medlem, hvilket lader dig købe 24 flasker vin og spiritus til kostpris, det er mindst 15% rabat. Du kan bestille så meget du vil med et VIP-medlemskab for bare 75 kroner. Husk at tjekke om der er en Winefamly rabatkode, der går med dit køb.

Lignende butikker som Winefamly

Aarstiderne rabatkoder
BageBixen rabatkoder
Nespresso kampagnekoder
Vivino rabatkoder

Mest populære butikker

AVIS rabatkoder
About You rabatkoder
HBO Max kampagnekoder
Interflora rabatkoder
Levis rabatkoder
Mixx Travel rabatkoder
Monki rabatkoder
Motatos rabatkoder
Nextory rabatkoder
Notino rabatkoder
Sharkgaming rabatkoder
Smartphoto rabatkoder
Vestiaire Collective rabatkoder
Vistaprint rabatkoder
adidas rabatkoder