Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Wupti Black Friday 2019

   Her finder du spændende tilbud, gode sparetips og information omkring Black Friday 2019 hos Wupti

   Dagene flyver afsted, og nu kan det aldrig vare, før Black Friday i Danmark starter - og det gælder også hos Wupti! Sidste år kunne Wupti glæde mange af deres kunder med rabatter på op til 50% og helt, utrolige tilbud på udvalgte produkter. Mange af Wuptis Black Friday tilbud var især på fladskærms TV, bærbare computer, hvidevarer og meget andet elektronik. Og vi forventer, at Wupti deltager med lige så vilde rabatter på Black Friday 2019.

   Mens vi venter spændt på Wuptis Black Friday tilbud, kan du allerede nu forberede dig på rabat-regnen. Vi forvente, at der er 30% på flere af Wuptis produkter og nogle helt vilde tilbud, hvor det er først-til-mølle princippet der tæller!

   Spar allerede nu, mens vi venter på Black Friday tilbud

   Vi gør alt, hvad vi kan for, at du kan spare mest muligt på Black Friday 2019 udsalg. Vi søger dagligt efter de bedste tilbud i alle produkt-kategorier. På den måde er du garanteret det bedste tilbud her og nu. Se nogle af Wuptis tilbud herunder:

   Hvornår begynder Black Friday hos Wupti?

   Black Friday starter officielt fredag d. 23 november 2019 kl 00.01, og her går den vilde tilbudsjagt i gang hos Wupti! Her gælder det om at være hurtigt på tasterne, da flere sidder klar til at få fat i de bedste Black Friday tilbud. Dog tyder det på, at Wupti kommer med et før-udsalg. Hold godt øje med Wuptis hjemmeside, så du hele tiden holder dig opdateret på, hvilke tilbud og rabatter der kører på deres produkter.

   Tidslinje for Wupti Black Friday tilbud

   23. November: Wupti Black Friday

   26. November: Wupti Cyber Monday

    

   Hvad forventer vi af Wupti på Black Friday 2019?

   Flere modeller af fladskærms-TV, et kæmpe udvalg af hvidevarer og mange andre produkter. Wupti er forhandler af tusindvis produkter, og som sidste år håber vi på, at der bliver op til 50% rabat på udvalgte produkter, hvor du kan spare flere tusinde kroner. Wuptis Black Friday tilbud har hvert år været attraktive, og i år forventer vi at opleve noget lignende igen. Tjek Wuptis udvalg af produkter ud nu, så du er helt klar, når det hele går løs på Black Friday.

   Tidligere rabatter

   55" Philips POS9901F OLED • Sat ned fra 24.999,- til 11.999,-. Du sparer 52%

   49" LG UJ701V • Sat ned fra 7.935,- til 4.444,-. Hele 44% rabat

   PlayStation VR • Sat ned fra 2.999,- til 1.999,-

   Apple TV 4K 32GB • Sat ned fra 1500,- til 1.399,-

   Sådan finder du de bedste tilbud

   Hold øje med Cyber Monday

   Konkurrencen er hård, når der jagtes efter Black Fredagstilbud, og måske nåede du ikke at få det du ønskede. Heldigvis får du changen igen - for Wupti vender stærkt tilbage med flere tilbud på Cyber Monday. Cyber Monday er den første mandag efter Black Friday, og her vil der igen være attraktive tilbud at finde på flere produkter. Så vær på vagt - måske er det den dag, hvor du finder netop det tilbud, som du håbede på.

   Tilmeld dig nyhedsbrev

   Vil du have fingrene i de allerbedste Black Friday tilbud 2019, så kan du med fordel tilmelde dig Wuptis nyhedsbrev. Her bliver du løbende holdt opdateret om tilbud på deres hjemmeside, nye produkter, og om Black Friday. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du sendt tilbud og nyheder direkte til din indboks, så du hele tiden er opdateret.

   Online eller fysisk butik?

   Da Black Friday salget både foregår online og i fysiske butikker, kan det være svært at vide, hvor du skal handle - i hvert fald hvis du vil have fat i de bedste tilbud. Ved de fysiske butikker er der ofte mange der står i kø for at få fat på de vilde Black Friday tilbud. Sidder du derimod hjemme bag skærmen, kommer du til på samme tid som alle andre. Overvej derfor, hvad der passer bedst til dig.

   Hold dig opdateret om Black Friday 2019 hos lignende butikker