Spar med en XXL rabatkode hos Ekstra Bladet

Her finder du den bedste XXL kupon i 2023

Køb Billig-fitness udsalgsvarer med op til 65% rabat

Se rabat
Udløber 27. nov.
Kode

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en 75 kr. Blue Tomato rabatkode

Se rabatkode
Udløber 12. feb.

20%

rabatkode

Spar 20% ekstra med en XXL rabatkode

En XXL rabatkode på 20% har før blevet set her på siden og den vil sandsynligvis dukke op igen. Den 20% XXL rabatkode galdt for alle deres produktkategorier og kunne oven i købet lægges til andre varer på tilbud. For ikke at gå glip af flere af disse rabatkoder, så følge med på vores hjemmeside her!
FORTSÆT TIL FORHANDLER

Disse rabatkoder er udløbet men virker muligvis stadig:

Find telt og campingudstyr fra 30 kr. hos XXL

Se rabat
Udløber 22. maj
Fra30 kr.

Køb sportsure hos XXL fra kun 530 kr.

Se rabat
Udløber 22. maj
Fra530 kr.

Ofte stillede spørgsmål om XXL

Kun tilfredse kunder

Kun tilfredse kunder

XXL vil kunden det bedste, da de ønsker at forsætte deres organiske vækst. Derfor tilbyder de naturligvis fuld tilfredshedsgaranti, og har også fået gode anmeldelser på Trustpilot.

Tilfredshedsgarantien sikrer dig, at du altid kan bytte dit produkt inden for 30 dage, hvis du ikke er tilfreds med brugen! Det betyder, at du nemt kan bytte din sko, hvis modellen slet ikke lever op til dine forventninger, eller bytte dit telt, hvis det ikke holdt til vind og vejr som lovet. Det er god kundeservice!

XXL fordele

Fri fragt

Fri fragt

Køb blandt sport, udendørs, elekstronik og vintersport for 499 kr. eller mere, og få gratis levering! Så læg endelig den ekstra fiskekrog eller sportssko i kurven, når du er i gang.
365 dage

365 dage

Byttegaranti på 365 dage betyder, at du er sikret gratis retur og bytte inde for hele 365 dage. Du har altså et helt år til at ombestemme dig før du tager varen i brug, så du kan droppe bekymringerne.
2.000 kr.

2.000 kr.

Vind 2000 kr. med XXL's nyhedsbrev. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, og du er med! Der trækkes lod fra mailing listen, og vinderen får direkte besked.
#1 i Norden

#1 i Norden

XXL har tilbudt Xtra Xtra lave priser i mange år over hele Norden, og råder over et 40.000 m2 lager i Sverige og 24.000 m2 i Norge. Ambitionen er at blive største sportsleverandør i Norden, og derfor skæres der heller ikke ned på kundetilfredshed! XXL er fortsat i gang med at bygge nye varelagre og vil sikre en vækst på et godt grundlag.

Sport for mindre

De bedste XXL sparetips

Er du kræsen, og holder dig helst inden for mærkevarer når det gælder sport? Så har du mulighed for at spare meget mere på sport med en XXL rabatkode.

Udnyt det bedste XXL har at tilbyde. Sådan sparer du mest:

Forsiden

Udnyt foruden din rabatkode også tilbudene på forsiden af hjemmesiden! Du finder de bedste tilbud efter kategori såsom '50% på fodbold' eller '25% på Casall hit" Hvis du finder en XXL kupon der gælder udsalg, så tilføj den!

Tilbudsavis

Bladr gennem ugens tilbudsavis og gør et kup. Avisen skifter fra uge til uge, så hop ind og snup den nyeste fra hjemmesiden!

Restvarer

Klik 'Restmarked' øverst på siden, og shop KUN nedsatte varer. Sådan sikrer du dig at finde det du behøver til den billigste pris, og ikke spile tid på at blive distraheret af unødvendige, dyrere varer.

Sørg for ikke at betale for meget for sport og fritid igen - Brug en XXL rabatkode sammen med dig køb, og spar endnu mere!

Varieret udvalg

På hjemmesiden finder du utroligt mange varer til Xtra Xtra Lave priser. Du finder stort set kun velkendte mærkevarer, men til stærkt reducerede priser, så du kan handle trygt.

XXL tilbyder:
  • Cykel og udstyr
  • Sport: tøj og sko
  • Helse
  • Jagt og friluft
  • Ski og vintersport
  • samt Elektronik

Hjemmesiden går under "All Sports United", og lever altså op til mottoet ved at samle alt til et aktivt liv.

Dit valg

Du kan frit vælge mellem varerne, uden at bekymre dig for meget. Du får nemlig fri bytte og retur-service hos XXL. Køber du for over 499 kr. får du også leveringen gratis, så smid de ekstra køb med på én gang og betal 0 kr. ud over selve varerne.

Mest populære butikker

ASOS rabatkoder
About You rabatkoder
Apopro rabatkoder
Bodystore rabatkoder
Booking.com rabatkoder
CDON rabatkoder
Cewe rabatkoder
Coolstuff rabatkoder
Cykelexperten rabatkoder
JD Sports rabatkoder
Lookfantastic rabatkoder
Monki rabatkoder
Nike rabatkoder
Sharkgaming rabatkoder
adidas rabatkoder