Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Daniel Wellington rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Daniel Wellington kampagnekode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Du får hele 10% i rabat med Daniel Wellington rabatkode

   Udløber om 3 dage
   Se rabatkode

   Der er altid gratis fragt, når du handler online hos Daniel Wellington

   Se tilbud

   Her finder du det flotte Daniel Wellington Bristol ur for blot 1095,-

   Se tilbud

   Få dette stilrene Daniel Wellinton ur for blot 1295,-

   Se tilbud

   Hos Daniel Wellington kan du købe ure fra kun 1095 kr.

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Bliv klog på Daniel Wellington

   Levering/Returnering

   Daniel Wellington tilbyder dig helt gratis levering af dine nye varer. Du kan dermed forvente at modtage din pakke indenfor de næste 3-5 dage

   Nyhedsbrevet

   Vil du være blandt de første til, at modtage de fedeste tilbud og bedste nyheder hos Daniel Wellington? Så skriv dig op og gå ikke glip af fantastiske tilbud.

   Retur

   Du har hele 30 dage til, at sende dine varer retur. Dette gælder dog kun varer købt på hjemmesiden, hvilket betyder at du ikke kan returnere til lokale forhandlere.

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Spar 10% på hele shoppen med din Daniel Wellington rabatkode
   Se rabatkode
   Brug Daniel Wellington rabatkode til at få 20% på kombinations sæt, blandt Black Friday deals
   Se rabatkode
   Brug denne Daniel Wellington kampagnekode og spar 15%
   Se rabatkode
   Køb et Daniel Wellington ur og få et gratis urrem med i købet
   Se rabatkode
   Spar 10% og vælg frit mellem alle armbånd eller urremme
   Se tilbud
   Køb smukke ure og få fri fragt lige her
   Se tilbud

   Brug en Daniel Wellington Rabatkode!

   Daniel Wellington har taget markedet med storm grundet urets tidsløse, men dog elegante stil. Eventyret begyndte, i modsætning til mange ure, med udgangspunkt i remmen. I 2006 backpackede Filip Tysander, som manden bag uret hedder, igennem Australien da han mødte en anden vandrer ved navn Daniel Wellington. Det var dengang, hvor smartphonen endnu var ukendt og folk stadig bar et ur for at se hvad klokken var. Wellingtons ur gjorde sig bemærket ved dens rem - en minimalistisk sort-grå nylon rem, kendt som en NATO-rem, hvor et Rolex sad på. Efter yderligere et par tilfældige møder med Wellington mellem de australske byer Melbourne og Cairns, blev Tysander besat af det militære aspekkt i uret. Så meget at han tog hjem til Uppsala i Sverige og etablerede et selskab baseret på ideen, navngivet efter den fremmede inspiration.

   Daniel Wellington, eller DW som det forkortes til, skaber ure der er både øjeblikkeligt genkendelig og så minimalistiske at de tangerer til det usynlige. Viserne kommer i et begrænset farveudvalg og har alle slanke linjer som markerer hver time, som netop er lige brede nok til at tydes. Det eneste der mærkbart differentierer urene, er remmen som kommer i et halvt dusin farverige nylons samt et par udgaver i læder, ingen prangende nok til at ligge en dæmper på det luksuriøse look. Daniel Wellington leverer ure til både damer og herre, og skulle man få lyst til at skifte sin gamle rem ud, kan man med en Daniel Wellington rem lethed kombinere NATO- eller læderremme på kryds og tværs så uret passer til netop dig.

   Vi ligger løbende Daniel Wellington kampagnekoder op, der blandt andet indeholder rabatkoder til at erhverve sig et billigt herreur i onlinebutikken. Ønsker du et godt tilbud på det stilrene ur som passer til enhver lejlighed, skal du holde dig opdateret her på siden - du finder ofte dameure udsalg. Daniel Wellington har fri fragt og returnering i periodevis, så følg med på siden og få din Daniel Wellington rabat i dag!

   Lignende tilbud

   7
   personer besøger denne side i dag
   12
   personer har sparet hos Daniel Wellington i dag
   10%Rabat

   Billigere hos Daniel Wellington

   Hvad er Daniel Wellington?

   Daniel Wellington har et kæmpe udvalg af fine ure. Med sit minimalistiske design og utallige af remme kan du være sikker på, at finde et ur der passer til enhver lejlighed. Med sit vintage look vil dit Daniel Wellington ur have et tidsløst design.

   Tre slags remme

   Den første type rem er NATO-remmen, som blev brugt af den britiske flåde tilbage i 1970'erne. Remmen er tilgængelig i forskellige farver, og du kan dertil også selv ændre dem.
   Den anden type rem er læderremmen. De er fremstillet af ægte læder, og kan fåes i flere forskellige nuancer af brunt, sort med sølv med rødguldbelagte spænder.
   Den sidste rem er den populær meshrem. Remmen er lavet så den sikre, at uret sidder behageligt på dit håndled. Farverne som er tilgængelige er sølv-, rødguld, mat sort og er alle fremstillet i helt rustfrit stål.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her