Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en HM rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste H&M rabatkode i December 2018

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Få 10% rabat på dit første køb hos H&M når du tilmelder dig H&M Club

   193 anvendt
   Se tilbud

   Spar op til 70% i H&M's udsalgskategori til damer, herre, børn og hjemmet

   69 anvendt
   Se tilbud

   Tag og gør brug af tilbuddet på børnetøj nu hos H&M, for du sparer op til 50%

   70 anvendt
   Se tilbud

   Du får fri fragt når du bliver medlem hos H&M Club, klik her og bliv medlem!

   43 anvendt
   Se tilbud

   Køkkenudstyr fra HM er på tilbud, helt op til 50%

   Slutter i dag
   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   10%rabat

   Alle medlemmer får 10% ekstra rabat på udsalget

   H&M leverer altid fine produkter og varer til mænd, kvinder, børn og til hjemmet og med en ekstra HM rabatkode får alle medlemmerne 10% ekstra tilbud. Varerne er oftest til at finde i mange forskellige farver, så der er noget at finde til enhver smag. Der er alt fra H&M jakker, undertøj og meget mere, blandt andet fra H&M Home. Når du bestiller for 499 kr. får du også gratis levering!

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Brug HM rabatkode, og spar 11% når du shopper!
   Se rabatkode
   Find en masse herligt børnetøj fra H&M's store sortiment med hele 20% rabat
   Se rabatkode
   Det er forår og med denne HM rabatkode kan du få 20% i tilbud
   Se rabatkode
   Shop løs og brug din HM rabatkode som giver dig gratis fragt
   Se rabatkode
   NY kampagne, HM x Love Stories er lige blevet lanceret, hvor du kan få varer fra kun 75 kr.
   Se tilbud
   Du kan få helt op til 50% rabat på jakker og frakker hos HM
   Se tilbud

   De 3 gode tips

   HM Club

   Som medlem af H&M Club får du mulighed for at optjene point for HVER gang du shopper uanset om det er online eller i butik. Disse point kan herfra bruges i forbindelse med tilbud, events og meget mere! Derudover får du mulighed for altid at være opdateret på når der kommer nye produkter, en H&M rabatkode du kan benytte dig af, skønne kampagner og andre spændende ting du bare ikke må gå glip af!

   Kundeservice

   For at opnå god og hurtig service til deres kunder kan du ringe til H&M mellem 08.00 helt indtil kl. 21.00. Det betyder at du sagtens kan ringe (tlf. 70212200) med spørgsmål om alt fra HM rabatkoder, returnering eller andre spørgsmål. Du kan også ringe til deres kundeservice fra 09.00 til 15.00 både fredag og søndag.

   Fantastiske levering

   Når du shopper hos H&M kan du få leveret din pakke både til en privatadresse eller til et afhentningssted. Så selvom du er på arbejde, skole eller andet vil din pakke være i sikre hænder! Hvis uheldet skulle være ude og størrelsen på dit tøj ikke passer, er det super nemt, at returnere det ellet få det ombyttet, da du kan få din hjælp du har brug for både online, men også i butikkerne rundt i Danmark.
   10%Rabat

   Kom ind til H&M's verden, og lad dig inspirere

   Kender du H&M?

   Du kender garanteret H&M i forvejen, som er en verdenskendt tøjkæde. Hvis ikke du kender H&M, så er det på tide, at du hører om dem. H&M har en fantastisk tøjhjemmeside, og de tilbyder tøj til enhver smag, og du kan med en H&M rabatkode få ekstra tilbud. Uanset om du er en kvinde, mand eller et barn, så er der et stort varieret udvalg af tøj, sko og accessories til super billige priser.

   Diversitet

   Hos H&M finder masser af forskellige muligheder til enhver størrelse, og du kan finde tøj til både børn, voksne, teenagere og alt i mellem. Går dit barn i børnehave eller i skole, og er der derfor stor chance for, at tøjet eller skoene bliver ødelagt i mudderet eller sandkassen? Du kan derfor uden problemer kigge forbi H&M og købe noget nyt uden at tømme pungen, og du vil ovenikøbet indimellem finde h&m varer på tilbud, som gør det endnu billigere. Med en HM kode kan du være heldig og få dine varer endnu billigere - hold øje på hjemmesiden og i nyhedsbrevet!

   Kampagner

   H&M har ofte spændende kampagner i gang, og det kan være alt fra et sammenarbejde med en kendis eller et andet mærk og lave begrænsede produkter. Du kan herfra lade dig inspirere. H&Ms produktsortiment bliver desuden ofte skiftet ud med nye lækre produkter, så det er trygt at sige, at du altid vil kunne finde noget hos dem. Det er nemt og problemfrit at handle hos H&M, og når du tilmelder dig H&M club får du gratis fragt!

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig nyhedsbrevet hos H&M for at modtage ekskulsive tilbud, de seneste modenyheder, og i ny og næ kan du være heldig at få en H&M rabatkode sendt til din indbakke. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, skrive hvilken type tøj du ønsker at få nyheder om, og du får et nyhedsbrev skræddersyet efter det.

   H&M HOME

   H&M har ikke kun tøj, men også masser af varer til hjemmet, der ligesom tøjet er med på moden. Om det er sengetøj, puder, porcelæn du mangler, så smut forbi H&M Home og se det kæmpe udvalg! Home-kollektionen har blandet også varer til soveværelset og badeværelset, så du kan finde lige det som du har brug.

   Lignende butikker

   • ASOS
   • Boozt
   • Teeshoppen
   • Americandreams
   • Gina Tricot
   • Intimo
   • Skobox
   • MeandMet
   • Selected

   Populære butikker

   • adidas
   • Apo-rot
   • BON´A PARTE
   • Cocopanda
   • Eurotoys
   • Sarenza
   • Streetammo
   • Vistaprint
   • WhiteAway

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her