Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Hvem er vi

Velkommen til Ekstra Bladet Rabatkoder

Ekstrabladet er en verden fyldt med vaskeægte besparelser. Det er stedet, hvor alle vores læsere kan udforske og finde unikke rabatkoder og tilbud på nærmest alt, hvad hjertet begærer.

Vores samarbejde

Et samarbejde mellem Ekstra Bladet og GSG

Ekstra Bladet Rabatkoder drives af Global Savings Group, hvis kontakt til topforhandlere på internettet giver dig de bedste tilbud til at imødekomme alle dine behov.Ekstra Bladet Rabatkoder giver dig de bedste tilbud fra de bedste online butikker der er tilgængelige i Danmark. Med en nøje udvælgelse sørger vi for, at kun det bedste af det bedste er godt nok for dig.

Vores team

Tilbud der er valgt af eksperter på området

Global Savings Groups specialiserede team af retail-eksperter arbejder tæt sammen med markedets topbrands og forhandlere for at tilbyde dig de bedst mulige tilbud og rabatter inden for de områder, som du interesserer dig for.

Vores team
Vores vision

Giver muligheden for at få mere ud af livet

Vores sider er fyldt op med must-haves og de mest eftertragtede rabatter for den eftertænksomme shopper, der betaler mindre, men ønsker at få mere ud af livet. Den smarte og kyndige rabatjæger, som dig, ændrer måden, hvorpå vi handler på nettet.

ALWAYS AN OFFER FOR YOU

Ekstra Bladet Rabatkoder og GSG er stolte af at give vores læsere award-vindende content.

Alle vores tilbud og rabatkoder bliver opdateret hver eneste dag, så du kan spare penge hele året rundt. Vi tilbyder også tilbud og rabatkoder for hver eneste sæson med store udsalg hos dine favoritbrands.

Fandt du ikke det du ledte efter, eller vil du gerne give os feedback?

Er du en forhandler, der er interresseret i at bringe vores læsere gode tilbud?