Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Vores danske team 
VORES FORMÅL

Velkommen til rabatkoder på Ekstrabladet fra Global Savings Group

Vores mission med vores samarbejde med Rabatkoder Ekstrabladet er, at give kunder muligheden for at få den bedste værdi for pengene på deres online handel. Det gør vi ved at tilbyde dem de seneste tilbud og sparetips.

Vores koncept

Sådan hjælper vi kunder med at spare

Online handel bør være nemt og tilgængeligt for alle. Derfor har Global Savings Group (GSG), i samarbejde med Ekstrabladet rabatkoder, gjort det muligt at samle over 300 online butikker ét sted.

Alle aktive rabatkoder og tilbud, som der kan findes her på siden, er personligt blevet gennemgået af vores danske team. Vores professionelle team sidder dagligt og tjekker alle tilbud og rabatter. Dermed kan teamet verificere tilbuddenes gyldighed og bedst muligt guide kunder til at gøre brug af dem.

Der sættes stor fokus på, at alle vilkår omkring brugen af en af vores gyldige rabatkoder skal være tilgængelig. Alligevel sidder vores team også altid klar til at rådgive kunder, som personligt skriver ind med spørgsmål omkring brugen af vores rabatkoder.

Opsumeret sørger vores team dagligt for, at kunder har et fuldt overblik, samt adgang til nem og billigere handel med brugen af vores verificerede rabatter.

VORES STRATEGISKE SAMARBEJDE

GSG giver adgang til de bedste besparelser gennem samarbejde med Ekstrabladet

Med vores forskellige partnskab, og ikke mindst vores samarbejde med Ekstrabladet Rabatkoder, har det være muligt for GSG at hjælpe kunder med spare siden 2012. Vore team består af engagerede tilbudsjægere, der har formået at bygge platforme og danne samarbejder i hele verden. Alt dette har været rettet mod, at give kunder de bedste sparemuligheder på deres online shopping i hele Danmark.

Takket være vores engagement i at integrere med andre platforme og danne nye samarbejder, vandt virksomheden tilbage i 2019 også titlen Industry Disruptor Award. Fremdadrettet vil GSG kun arbejde mere og fokuseret på at skabe stærkere sammenhold med vores partnere, for at kunne give den bedste online handelsmuligheden til kunder. Ikke kun Danmark, men hele verden over.

2015
startede vi Ekstrabladet Rabattkoder
210 000
køb blev genereret
2500
tilbud blev lavet under Black Friday 2023
VORES EKSPERTHOLD

Rabatter stillet til rådighed af eksperter indenfor området

Hver side hos GSG er styret af et team, der har erfaring og entusiastisk tilgang til arbejdet. Hver dag stræber vores medarbejdere nemlig efter at lave et godt arbejde, for at kunne yde den bedste service til alle kunder.

Alle teams arbejder tæt sammen, både personligt og med andre netværk, for at kunne promovere de nyeste og bedste tilbud og rabatkoder derude. Du kan allerede nu selv søge og lede efter dine yndlingsbrands, og spare ekstra ved at udnytte vores bedste rabatkoder.

6
medlemmeraf vores team
7
timer dagligt for at finde nye tilbud
11511
vouchersblev der lavet sidste år
OM OS

Sådan tjener vi penge

Der er flere måder, hvorpå GSG tjener på at hjælpe kunder. I langt de største tilfælde kommer det ned til, at vi tjener en kommission på, at kunder foretager et køb ved via et tilbud på vores hjemmseide. Måden hvorpå vi opnår fortjenelse i dette tilfælde, er takket værende vores samarbejde med forskellige affiliete som vi har aftaler med. Du vil også kunne finde særlige unikke eller eksklusive rabatkoder, som altså kun kan findes hos os. Disse har vi nemlig fået takket vores stærke samarbejde med affiliate-marketing.

En anden måde, hvorpå vi tjener penge, er gennem et fast gebyr. Disse kan vi tjene, når vi laver annoncer, som kunder kan læse, for at få inspiration til deres online handel. Andre gange er der slet ikke en fortjenelse i vores verificerede tilbud. Alligevel deler vi tilbuddende med kunder, da vi mener, at det bør være nemt for alle at få mest muligt ud af deres online shopping!

Fandt du ikke hvad du ledte efter, eller ønsker du at give os feedback?