Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Hvem er vi

    Velkommen til Ekstra Bladet Rabatkoder

    Vores verden er fyldt med nyheder, og det betyder også fantastiske historier. Historier, der kan udfordre vores syn på verden og endda inspirere vores læsere til at opnå noget helt særligt. Disse ting kan somme tider kræve, at vi bestiller et helt bestemt produkt eller en helt særlig oplevelse til os selv, og dem vi holder af. Og det er her, hvor vi kan hjælpe dig med at spare lidt ekstra.

    Ekstrabladet er en verden fyldt med vaskeægte besparelser. Det er stedet, hvor alle vores læsere kan udforske og finde unikke rabatkoder og tilbud på nærmest alt, hvad hjertet begærer.

    Vores samarbejde

    Et partnerskab med Ekstra Bladet til glæde for vores læsere

    Vi har et mål - at kombinere vores mange års erfaring og vores dybe forståelse for vores læsere. Dette gør vi i tæt samarbejde med Global Savings Group og deres kontakt til top forhandlere på internettet, der giver dig de bedste tilbud til at imødekomme alle dine behov. Sammen kan vi garantere dig det bedste og mest brugbare indhold.

    Gennem dette samarbejde er vi godt klædt på til at publicere de bedste tilbud fra de bedste online butikker der er tilgængelige i Danmark. Med en nøje udvælgelse sørger vi for, at kun det bedste af det bedste er godt nok for vores læsere

    Vores team

    Tilbud der er valgt af eksperter på området

    Vores specialiserede team af retail eksperter og redaktører, der er valgt af Ekstra Bladet, arbejder tæt sammen med Global Savings Group og markedets top brands og forhandlere.

    Sammen finder vi de bedst mulige tilbud og rabatter, der ligger tilgængeligt rundt på de forskellige kategorier og interessefelter, der matcher vores læsere.

    Vores team
    Vores vision

    Giver muligheden for at få mere ud af livet

    Vores sider er fyldt op med must-haves og de mest eftertragtede rabatter for den eftertænksomme shopper, der betaler mindre, men ønsker at få mere ud af livet. Den smarte og kyndige rabatjæger, som dig, ændrer måden, hvorpå vi handler på nettet.

    Et kæmpe tak til dig

    Rabatter og tilbud der glæder alle

    Ved at tilbyde vores læsere de tilbud, som deres hjerter måtte begære, styrker vi også de nyheder, vi giver dig. Dette skyldes at næsten ved alle tilbud og salg, du foretager dig, modtager vi en mindre kommission. Denne kilde til indtægter sikrer at vores team, af undersøgende journalister, kan opdage og rapporterer om de virkelige historier, der ligger rundt om i landet og verden. Det er disse historier, der gør Ekstra Bladet en ledende nyhedsautoritet.

    ALWAYS AN OFFER FOR YOU

    Ekstra Bladet Rabatkoder og GSG er stolte af at give vores læsere award-vindende content.

    Alle vores tilbud og rabatkoder bliver opdateret hver eneste dag, så du kan spare penge hele året rundt. Vi tilbyder også tilbud og rabatkoder for hver eneste sæson med store udsalg hos dine favoritbrands.

    Fandt du ikke det du ledte efter, eller vil du gerne give os feedback?

    Er du en forhandler, der er interresseret i at bringe vores læsere gode tilbud?