Vores team finder og verificerer alle tilbud. Når du handler, tjener vi en provision. Lær mere om, hvordan det fungererher.

Hvordan vi arbejder hos Ekstra Bladet rabatkoder

Hvis du nogensinde har brugt Ekstra Bladet rabatkoder til at finde en kode eller et tilbud, tænker du måske, hvor får vi oplysninger om alle disse rabatter på? Hvordan tjekker vi, at de virker?

For at være gennemsigtige har vi lavet en liste over, hvordan vi driver Ekstra Bladet rabatkoder. Hvordan vi finder vores rabatter, samt alle de kontroller og tjek de gennemgår. Med over 10 års erfaring har vi et par gode tricks.

Hvordan og hvor vi finder rabatkoder

  • Netværker og affiliate partner

    En af de måder, vi finder rabatter på, er gennem vores netværk og affilierede partnere, så du ved, at de kommer fra en pålidelig kilde. Vi samarbejder tæt for at sikre, at alle rabatter er gyldige, og at eventuelle ændringer, der foretages, bliver hurtigt opdateret.

    Dette betyder også, at du kan finde rabatter, der muligvis ikke vises på forhandlerens sider, da de er eksklusive rabatter, som du kun får igennem os.

    Vi samarbejder med dine yndlingsmærker for at sikre, at vi ikke går glip af store tilbud, og at vi er de første til at fortælle dig, når et sæsonudsalg starter.

    Dette samarbejde er især vigtigt for rejsebureauer som f.eks Apollo, der arbejder tæt sammen med os og leverer specifikke rabatter til deres største rejseperioder. På grund af vores samarbejde med forhandlerne, får vi også mulighed for at give dig eksklusive rabatkoder, men dem taler vi mere om senere.

  • Eksklusive rabatter

    Vores team arbejder på at sikre dig de bedste tilbud og eksklusive rabatter til nye og eksisterende kunder.

    Eksklusive er rabatkoder, som du ikke finder andre steder. Som tidligere nævnt samarbejder vi med de brands, du handler hos. Det betyder, at udover at få deres tilbud tidligt, får vi også mulighed for at samarbejde om at tilbyde dig eksklusive tilbud.

    Vi holder øje med hvilke tilbud du bedst kunne lide, og forsøger at bringe dem tilbage eller sikre en endnu bedre deal.

    Disse eksklusive rabatter er hovedsageligt mulige på grund af vores fælles arbejde med Ekstra Bladet, da det at have adgang til et bredere publikum, der leder efter rabatter, gør forhandlerne villige til at tilbyde en bedre rabat til vores brugere.

  • Håndplukket

    Vi gennemgår omhyggeligt alle vores webshops og graver dybere for at sikre, at du ikke går glip af de tilbud, der gemmer sig på siderne.

    Mange forhandlere skjuler deres gode tilbud, især dem, der er mere produktspecifikke. Derfor sørger vi for at det er nemt og overskueligt at finde dagens bedste tilbud, uden at du skal gå igennem alle webshops.

    Du kan se alt på én side og se, om de tilbyder rabatter på varer, du er interesseret i.


Hvordan verificerer vi vores tilbud?

Selvom vi tager tilbuddene direkte fra kilden, kan det ske, at tilbuddet udløb tidligere på grund af lagerbeholdning, ændrede betingelser eller blot er sket en fejl. Derfor er det vigtigt at dobbelttjekke, om tilbuddene stadig er gældende.

Vores team tjekker manuelt, om de rabatkoder, vi har på vores sider, giver dig reel værdi, og om de faktisk giver en rabat, når du indløser den. Vi sørger også for, at den rabat, som koden giver, er korrekt.

Derudover sørger vi for at tjekke vilkårene og betingelserne for hvert tilbud, vi modtager. Vi holder kontakten med dine yndlingsmærker for at fortælle dem, hvis tilbuddet ikke virker længere.