Vores team finder og verificerer alle tilbud. Når du handler, tjener vi en provision. Lær mere om, hvordan det fungererher.

Mød Ekstra Bladet Rabatkoder-teamet

Vores medarbejdere arbejder dagligt med Ekstra Bladet Rabatkoder for at skabe et fremragende produkt.

Vores team af skribenter består af e-handelseksperter. Der er ikke noget, vi elsker mere end at finde et uovertruffent tilbud eller et livsændrende nyt produkt, som vi kan dele med vores læsere. Mellem research, anmeldelser og skrivning er vi konstant på udkig efter det næste gode tilbud, vi kan anbefale dig. Selvom vi er skribenter i hjertet, er vi også shoppere - og vi forstår, hvor vigtigt det er at shoppe online med tillid.

Ebba Fils
Ebba Fils

Head of Operations

Ebba arbejder i dag som Senior Operation Manager og har været en del af det nordiske team i mange år. Sammen med sit team af eksperter er Ebba ansvarlig for at yde support til Ekstra Bladet og for at hjælpe læserne med at spare penge ved at finde de bedste rabatter på markedet. De stræber efter at tilbyde det bedste indhold, som brugerne vil sætte pris på, da der er få ting værre end at gå glip af en mulighed for at spare penge!

Kirsten Thyra Henriksen
Kirsten Thyra Henriksen

Publisher Manager

Med syv års omfattende erfaring udfylder Kirsten Thyra Henriksen sin rolle, hvor hun fokuserer på at optimere og styrke samarbejder som en dedikeret partnermanager. Hun startede hos GSG i 2017 som redaktør for det danske marked, og nu strækker hendes ekspertise sig over seks lande, herunder de nordiske lande, Holland og Frankrig. I hendes fritid er hun enten ude at løbe i Amsterdam eller dybt begravet i en bog.

Emil Rath
Emil Rath

Product Development, Ad Sales & Tech

Jeg har arbejdet hos Ekstra Bladet Ad Sales & Tech i næsten 5 år. Jeg er ansvarlig for vores digitale annonceprodukter og sikrer, at vi altid tilbyder de bedste løsninger til markedet. Siden 2021 har jeg arbejdet tæt sammen med Global Savings Group. Jeg er ansvarlig for vores partnerskab, som er vokset massivt siden lanceringen i 2015. Det er en vigtig del af vores strategi, da det giver en stabil indkomst, der understøtter vores øvrige aktiviteter og tilbyder vores læsere på ekstrabladet.dk nogle af de bedste rabatter til deres online shopping. Vi fortsætter vores arbejde sammen med Global Savings Group, om at gøre vores side til den bedste rabatkodeside.

Søren Holmer
Søren Holmer

Head of print and operations, Ad Sales & Tech

Jeg har været ansat på Ekstra Bladet siden 2007 som medlem af ledergruppen i annonceafdelingen og har været involveret i både digital og print drift fra starten.

Vores første engagement med Global Savings Group ligger mange år tilbage, hvor vi startede den første side med rabatkoder. Et samarbejde, der stadig eksisterer i dag ca.10 år senere. Som for mange andre aviser rundt om i verden har vi set et fald i læsertal og oplag år for år. For et par år siden fik vi ideen om at bringe de digitale rabatkoder ud på papir, for at udvide tilbuddet til vores læsere af den fysiske avis. Hensigten var på den måde, at tiltrække flere daglige købere.

Global Savings Group tog idéen til sig, og udviklede hurtigt og med stor entusiasme en opsætning til QR-koder i avisen. Noget de aldrig havde prøvet før. Siden da har QR-koderne været en integreret del af vores avis to gange om ugen, og det er vores faste overbevisning, at dette tilbud har en positiv effekt på det daglige salg af avisen, samt på den overordnede opfattelse af Ekstra Bladet.

Emily Stone
Emily Stone

Manager Account Management

Emily begyndte at arbejde for GSG på deres kontor i London i 2019. Siden da er hun flyttet til kontoret i Amsterdam for at tage rollen som Account Management Manager for hele Norden. Der tager hun sig af de relationer, vi har med førende modehandlere som ASOS og H&M. Hun hjælper dem med at forhandle de bedst mulige tilbud for vores brugere og for vores annoncepartnere.