Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ om koder og rewards

Rabatkoder, kuponkoder, koder og rabatkuponer. De er allesammen det samme og har samme formål. De hjælper dig med at spare ekstra på din online ordre. Vi har koder med fri fragt, koder, der sparer dig 20% eller endnu mere, i alle dine favoritbutikker. Vores rabatkoder er ligesom de klassiske papirskuponer, men de kan kun bruges online.

EB rabatkoder er din bedste ven, når det kommer til rabatkoder og besparelser. Vi ved præcis hvilke rabatkoder der virker og hvilke der giver dig den største rabat og på hvad. Selvom der ikke er en tilgængelig rabatkode i en periode, råder vi dig til at bestille med rabat. Med en almindelig rabat kan du også spare store beløb. Andre eksempler på rabatter er gratis fragt eller hvis du er studerende, er der studierabatter at benytte.

På vores side finder du rabatkoder markeret som "eksklusiv" eller "verificeret". De eksklusive koder er rabatkoder, som du kun finder på vores hjemmeside. De verificerede koder er rabatkoder, der kontrolleres, inden de bliver lagt på vores side.

For at finde de bedste eller de bedst egnede rabatkoder til dine yndlingsbutikker, kan du bruge søgefeltet på vores hjemmeside. Du finder søgefeltet i øverste højre hjørne af vores hjemmeside. Du skal blot indtaste navnet på butikken og du vil automatisk se alle de rabatkoder, rabatter eller andre tilbud vi har aktive på siden. Hvis der ikke er nogen søgeresultater, skal du kontrollere, at du har indtastet navnet korrekt. Hvis der ikke vises en rabatkode, er der i øjeblikket ingen rabatkoder til den ønskede butik.

Når du har valgt alle de varer, du gerne vil købe, skal du gå til kurven. I løbet af check-ud processen, vil du se en lille boks, hvor du kan indtaste din rabatkode. Her kan du kopiere og indsætte din kode og få din rabat. Du kan blot dobbeltklikke på koden for at kopiere den. Nedenfor er der forskellige måder for, hvordan du kan kopiere koden: 


Højreklik på din mus og vælg ‘kopier’ fra menuen

Klik Ctrl+C på din PC eller Command-C på din Mac for at kopiere koden


Du kan følge vores link i kodens pop-up vindue, hvor du bliver sendt direkte til forhandleren, så du kan gå i gang med at shoppe!

Vi tilbyder GRATIS gavekort, når du handler hos udvalgte forhandlere og butikker gennem vores side. Du skal først registrere dig med en gyldig e-mail og gennemføre din bestilling gennem vores side. Sørg altid for, at vilkår og betingelser bliver overholdt.

Vilkår og betingelser for hver reward finder du under titlen på tilbuddet, og inden du registrerer dig.

Vores vilkår og betingelser, der gælder for vores rewards, er som følgende:

 1. For at modtage et gavekort, skal værdien i din indkøbskurv svare til det minimumsbeløb, der er angivet.
 2. Andre rabatkoder, der ikke er promoveret på rabatkoder.ekstrabladet.dk kan ikke bruges til dette tilbud.
 3. For at være kvalificeret til at modtage et gavekort, skal du gennemføre en ordre gennem rabatkoder.ekstrabladet.dk ved at bruge det link, vi giver dig.
 4. Klikker du videre og følger andre links på rabatkoder.ekstrabladet.dk, før du gennemfører din bestilling, får du ikke et gyldigt gavekort.
 5. Bestillinger gennemført på telefonen er ikke gyldige.
 6. Bestillingen skal være gennemført i den periode, hvor tilbuddet er gyldigt.
 7. Bestillinger vil ikke være gyldige, når de bliver afbrudt eller returneret, og derfor vil dit gavekort heller ikke være gyldigt.
 8. Vi giver dig besked, hvis der er nogle ændringer på gavekortets gyldighed. Du får besked gennem din gyldige mail, som du har brugt til registrering på rabatkoder.ekstrabladet.dk. Dette sker sammen med vilkår og betingelserne.
 9. Et gavekort udstedes per person og er gyldigt per gyldig bestilling.
 10. Bestillingen skal være gennemført i Pound Sterling (GBP).
 1. Klik på reward tilbud
 2. Indsæt en gyldig e-mail ved registrering
 3. Gennemfør din ordre med det samme efter registrering
 4. ELLER klik på “Få reward” i den mail, vi sender til dig efter registrering. På den måde kan du gennemføre din ordre.
infographics

Efter registrering for din reward, vil du modtage tre opdateringer via mail, før du kan modtage dit gavekort:


 1. En godkendelse af den e-mail, som du har anvendt ved registrering.
 2. Vi har registreret din e-mail, og har du ikke allerede gennemført din bestilling, kan du klikke på “få reward” og komme direkte til forhandlerens side for at gennemføre bestillingen.


 3. Godkendelsesmail for bestilling.
 4. Denne mail bekræfter, at din bestilling er gået igennem og bliver tracket. Samtidig angiver den, at forhandleren verificerer, om du har overholdt vilkår og betingelser samt nået kravet om minimumsbeløb.


 5. Den sidste mail med gavekortet.
 6. Tillykke! Du vil modtage dit gavekort i din indbakke, hvis du har overholdt vilkår og betingelser. Tjek altid dit spam-filter for at sikre, at dit gavekort ikke ender der.
  Hvis gavekortet ikke bliver åbnet inden for 90 dage efter modtagelse, vil gavekortet udløbe, og du kan ikke bruge det igen. Når du har åbnet det, kan du bruge det lige præcis, når du har lyst!

Somme tider får vi ikke besked om din bestilling. Dette sker på baggrund af, at den ikke er blevet gennemført på rette vis, såsom gennem vores side uden hindringer


Eksempel:

 1. Du klikkede ikke på “få reward” i din e-mail, efter du havde godkendt din bestilling
 2. Eller du klikkede ud fra forhandlerens side og hen til en anden side, før du gennemførte din bestilling
 3. Cookies er slået fra i din browser
 4. Adblocker var aktiv i din browser
 5. En anden kode eller rabat blev anvendt
 6. En anden e-mail blev anvendt ved bestilling

Processen kan tage mellem 1-4 måneder, afhængig af forhandlerens vilkår for fortrydelsesret og retur. Ventetiden kan du læse mere om i vilkår og betingelser, og vi anbefaler meget, at du læser dette, inden du gennemfører din bestilling.


Se eksempler på tidligere ventetider:

 • Rejser (eks. booking.com, Hotels.com) - Afhænger af tidspunkt for rejse & afbestillingspolitikker
 • Retail (eks. Nelly, H&M, adidas) – 30 arbejdsdage
 • Mobil og bredbånd (eks. Greentel, 3 Mobil, YouSee) – 60-120 arbejdsdage

Her modtager du et gavekort, som du skal kopiere. Herefter skal du indsætte gavekortets nummer, før du indtaster dine betalingsoplysninger ved check-ud. Åbner du ikke dit gavekort inden for 90 dage, efter du har modtaget det, vil det udløbe. Dermed kan det ikke længere anvendes.


Eksempel: Sådan bruger du et Amazon gavekort

 1. Gå til: Amazon Min Side-sektionen
 2. Gå til ‘Anvend gavekort’ på din konto
 3. Indsæt din kode fra gavekortet og tryk på ‘Indløs’

Har du flere spørgsmål om vores rewards?

Du kan altid kontakte os, hvis du har flere spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt. For alle spørgsmål angående rewards, skal du bruge denne mailadresse: contact.rewards.dk@joingsg.com og vær opmærksom på, at vi er uafhængige af forhandlerne og alle spørgsmål angående rewards skal sendes direkte til os.