Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Det Faglige Hus kampagnekode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Det Faglige Hus rabatkode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Anbefal en ven, og modtag en 500,- Det Faglige Hus kampagnekode, der kan bruges hos NiceHair eller Dansk Firmagaver

   Se rabatkode

   Få en ulykkesforsikring hos Det Faglige Hus for kun 100,- pr. måned

   Se tilbud

   Hvis du skifter til Det Faglige Hus sparer du op til 6000 kr. om året

   Se tilbud

   Få hele 3 mdr. gratis fagforening, når du tilmelder dig både a-kasse og fagforening

   Se tilbud

   Bliv medlem i dag og få a-kasse og fagforening for 545 kr. om måneden

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Dette er vores udløbne Det Faglige Hus rabatkoder

   Få 50% rabat de første 6 mdr. når du tegner lønsikring hos Det Faglige Hus
   Se tilbud
   Spar op til 6000,- om året, når du skifter til Det Faglige Hus
   Se tilbud
   Spar 30% på sommerhus i Skagen i industriferien, når du er medlem hos Det Faglige Hus
   Se tilbud
   Tilmeld dig fagforening for blot 69,- per måned i dag
   Se tilbud

   Værd at vide om Det Faglige Hus

   Konto

   Når du bliver medlem af Det Faglige Hus får du automatisk en brugerkonto, hvor du kan styre hele dit medlemskab og dermed også spare penge på ekstraomkostninger, som du ikke har behov for. Kontoen giver dig blandt andet muligheden for nemt at tage kontakt, få et overblik, se ledige jobs, arrangere møder og meget mere.

   Medlemsfordele

   Hos Det Faglige Hus finder du en lang række af fordele, når du bestiller et medlemskab på deres hjemmeside. Fordelene består i særlige kampagnepriser og andre store besparelser på for eksempel forsikring, ferie, oplevelser, materielle ting til hjemmet og billetter til store sportsbegivenheder.

   Anbefal til en ven

   Anbefaler du en ven til Det Faglige Hus, får du automatisk valget mellem lækre gaver fra Dansk Firmagaver eller NiceHair til en værdi af 500 kr. Men du kan selvfølgelig også vælge at få 6 måneders gratis kampagnekode til Det Faglige Hus og meget meget mere. Anbefal en af dine venner i dag!

   Trustpilot

   Det Faglige Hus er blevet anmeldt af deres kunder for at være en af Danmarks mest eftertragtet fagforening og a-kasse. På Trustpilot har kunderne forklaret hvordan deres erfaring af været med det Det Faglige Hus og hvad de har fået ud af deres medlemskab. Med en vurdering på 8.8 stjerner ud af 10 på Trustpilot siger dette alt i forhold til tilfredsheden.
   500 kr.Rabatkode

   Få det meste ud af din fagforening

   Spar penge på a-kasse og fagforening

   Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening og a-kasse for alle dem, der ønsker at blive medlem. Hos Det Faglige Hus får du gratis og professionel støtte uanset medlemskab, job eller baggrund. Med mere end 140.000 aktive medlemmer og anmeldelser af topkarakter er Det Faglige Hus blevet en af Danmarks mest eftertragtede fagforeninger med a-kasse. Er du under uddannelse, lønmodtager eller selvstændig, så er Det Faglige Hus det billigste sted for dig, når du søger fagforening og/eller a-kasse.

   3 måneder gratis

   Hos Det Faglige Hus kan du nu få hele 3 måneder gratis fagforening, når du bliver medlem på baggrund af fagforening og a-kasse. Tegner du lønsikring på samme tid, får du halv pris på lønsikringen de næste 6 måneder. Hos Det Faglige Hus kan du ikke andet end at spare penge. Du finder nemlig ikke en billigere fagforening og a-kasse i Danmark. Besøg deres hjemmeside og se, hvad de kan tilbyde dig, og hvor du kan spare flere penge i dit nuværende abonnement.

   Mere information

   Hos Det Faglige Hus er de altid parate til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, som du måtte ønske at få besvaret. I den anden ende af linjen sidder a-kasse- og fagforeningseksperter, der ved alt, der er værd at vide. Ønsker du mere viden om hvordan det hele fungerer, hvordan du udnytter Det Faglige Hus til fulde eller måske hvilket abonnement, der passer dig bedst, så er telefonerne frit åbne for dig fra mandag til torsdag fra kl. 08:00-18:00 og fredag fra kl. 08:00-16:00.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her