Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Spar med en Det Faglige Hus kampagnekode hos Ekstra Bladet

Her finder du den bedste Det Faglige Hus rabatkode i 2022

15%
Rabat

Som medlem af Det Faglige Hus får du 15% i rabat

3 Måneder
Gratis

Få gratis fagforening i 3 måneder med Det Faglige Hus

Fra
555 kr.

Bliv A-kasse og fagforeningsmedlem fra kun 555 kr. om måneden

15%
Rabat

Som medlem hos Det Faglige Hus får du 15% samlerabat på forsikringer

Fra
30 kr.

For en heltidsulykkeforsikring fra kun 30 kr.

Fra
69 kr.

Få nu en fagforening fra kun 69 kr.

Disse rabatkoder er udløbet men virker muligvis stadig:

25%
Rabat
Kode

Spar 25% med en Det Faglige Hus kampagnekode

Kode
Verificeret
Udløbsdato:
 29. marts
Udløbsdato:
 29. marts
150 kr.
Rabat

Som medlem sparer du op til 150 kr. på billetter til LEGO land

Gratis
Gave

Anbefal et nyt medlem og modtag en gratis gave fra Det Faglige Hus

Ofte stillede spørgsmål om Det Faglige Hus

Med et medlemsskab hos Det Faglige Hus, kan du glæde dig over skønne rabatter. Du får blandt andet 10% på billetter til forskellige attraktioner. Du kan også få 5% på online butikker eller helt op til 20% på ferieboliger.

Du kan få rabat hos Det Faglige Hus, når du er medlem af deres fagforening eller A-kasse. Det giver dig en økonomiske sikkerhed, og så får du både forsikringer, ferier og meget andet billigere.

Ja, Det Faglige Hus er for alle. Du kan se de gode tilbud på vores side og melde dig ind i din nye fagforening.

Værd at vide om Det Faglige Hus

Konto

Konto

Når du bliver medlem af Det Faglige Hus får du automatisk en brugerkonto, hvor du kan styre hele dit medlemskab og dermed også spare penge på ekstraomkostninger, som du ikke har behov for. Kontoen giver dig blandt andet muligheden for nemt at tage kontakt, få et overblik, se ledige jobs, arrangere møder og meget mere.
Medlemsfordele

Medlemsfordele

Hos Det Faglige Hus finder du en lang række af fordele, når du bestiller et medlemskab på deres hjemmeside. Fordelene består i særlige kampagnepriser og andre store besparelser på for eksempel forsikring, ferie, oplevelser, materielle ting til hjemmet og billetter til store sportsbegivenheder.
Anbefal til en ven

Anbefal til en ven

Anbefaler du en ven til Det Faglige Hus, får du automatisk valget mellem lækre gaver fra Dansk Firmagaver eller NiceHair til en værdi af 500 kr. Du kan selvfølgelig også vælge at få en seks måneders gratis med en Det Faglige Hus kampagnekode.
Trustpilot

Trustpilot

Det Faglige Hus er blevet anmeldt af deres kunder for at være én af Danmarks mest eftertragtede fagforening og a-kasse. På Trustpilot har kunderne forklaret, hvordan deres erfaring har været med det Det Faglige Hus, og hvad de har fået ud af deres medlemsskab. Med en vurdering på 8.8 stjerner ud af 10 på Trustpilot siger dette alt i forhold til tilfredsheden.

Aktive rabatkoder i dag

Antal deals6
Højeste rabat15%

Billigere med en Det Faglige Hus kampagnekode

Her på siden vil du fra tid til anden falde over en Det Faglige Hus kampagnekode. Du kan nemt og enkelt indløse den hos Det Faglige Hus, og derved spare ekstra på dit medlemskab. På den måde får du den bedste pris hver eneste gang, du vælger Det Faglige Hus

Lignende butikker som Det Faglige Hus

Billigvvs rabatkoder
FC Beton rabatkoder
Lavprisvvs rabatkoder
Staples rabatkoder
Tæppeland rabatkoder
Wattoo rabatkoder

Mest populære butikker

2trendy rabatkoder
Apopro rabatkoder
Bodystore rabatkoder
Booking.com rabatkoder
Ellos rabatkoder
Lookfantastic rabatkoder
Lampegiganten rabatkoder
Lenovo rabatkoder
Nextory rabatkoder
Podimo rabatkoder
Proshop rabatkoder
Shark Gaming Rabatkoder

Få det meste ud af din fagforening

Spar penge på a-kasse og fagforening

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening og a-kasse for alle dem, der ønsker at blive medlem. Hos Det Faglige Hus får du gratis og professionel støtte uanset medlemskab, job eller baggrund. Med mere end 140.000 aktive medlemmer og anmeldelser af topkarakter, er Det Faglige Hus blevet én af Danmarks mest eftertragtede fagforeninger med a-kasse. Er du under uddannelse, lønmodtager eller selvstændig, så er Det Faglige Hus det billigste sted for dig, når du søger fagforening og/eller a-kasse.

3 måneder gratis

Hos Det Faglige Hus kan du nu få hele 3 måneder gratis fagforening, når du bliver medlem på baggrund af fagforening og a-kasse. Tegner du lønsikring på samme tid, får du halv pris på lønsikringen de næste 6 måneder. Hos Det Faglige Hus kan du ikke andet end at spare penge. Du finder nemlig ikke en billigere fagforening og a-kasse i Danmark. Besøg deres hjemmeside og se, hvad de kan tilbyde dig, og hvor du kan spare flere penge i dit nuværende abonnement.

Mere information

Hos Det Faglige Hus er de altid parate til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, som du måtte ønske at få besvaret. I den anden ende af linjen sidder a-kasse- og fagforeningseksperter, der ved alt, der er værd at vide. Ønsker du mere viden om, hvordan det hele fungerer, hvordan du udnytter Det Faglige Hus til fulde eller måske mere om, hvilket abonnement der passer dig bedst? Så er telefonerne åbne fra mandag til torsdag fra kl. 08:00-18:00 og fredag fra kl. 08:00-16:00.