via
Anbefalede resultater

  Spar med en Gina Tricot rabatkode hos Ekstra Bladet

  Her finder du den bedste Gina Tricot kode i 2018

  Besøg forhandlerens hjemmeside
  (1 ud af 1)
  25%Rabatkode

  Vores bedste rabatkode til Gina Tricot

  Hvis du har shoppet hos Gina Tricot før, kan det være du benyttede dig af vores helt perfekte kode der gav mere end 815 kunder 25% rabat på deres første køb + fri fragt. Denne Gina Tricot rabatkode gjaldt alle nye kunder, som inden deres køb også blev medlem helt gratis hos deres kundeklub - Spotlight og derved modtog denne besparende rabatkode direkte i indbakken.

  Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

  Mere Gina Tricot og mode for pengene

  Fri fragt

  Hvis du elsker at shoppe tøj og accessories på nettet, er du havnet det helt rette sted, da du kan få fri fragt selv helt uden en Gina Tricot rabatkode. Alt du skal gøre er, at handle for 400 kr. eller mere og derved bliver alt i din indkøbskurv helt fri for leveringsgebyrer. Ellers skal du blot betale 34,90 kr. for at få dine varer leveret.

  Levering

  Du handler altid sikkert hos Gina Tricot og kan også forvente lynhurtig levering af dit køb, da de beskræber sig efter at kunderne skal modtage deres bestilling 2-3 dage efter at de har købt og betalt for varerne. Du kan vælge at bestille varerne hjem til din hjemmeadresse eller selv hente den ved den nærmeste pakkepost.

  Retur

  Hvis du fortryder dit køb eller størrelsen bare ikke var den rigtige, har du 14 dage til at returnerer dine varer i. Følg anvisningerne på 'min side' og se mere om hvordan du kan returnere dit køb, som stadig skal være i ubrugt stand. Husk blot at badetøj, undertøj, kosmetik, øreringe same gavekort ikke kan returneres.

  Få inspiration

  En af de mange videoer du finder på YouTube - hvor du her lærer at style og samensætte forskellige varer, som du alle kan købe med en af vores Gina Tricot rabatkoder. Mange skandinaviske IT-girls har givet deres svar på hvordan moden udfolder sig netop nu.

  Let størrelsesguide

  Hvsi du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bestille dine jeans, skjorte, strik eller noget helt andet i, kan du heldigvis trykt anvende Gina Tricots størrelsesguide. Den er let og overskuelig at gøre brug af, så du undgpr at skulle snede dine varer retur, men bare kan tage dem i brug med det samme.

  Alle størrelserne er forklaret i cm. så du skal blot bruge et målebånd og så er du godt kørende. Mål din brystvidde, tajlemål og hoftevidde og så kan du derfra læse dig frem til din størrelse i tabellen. Find størrelsesguiden nederst på siden eller under det produkt du netop kigger på.

  Lignende tilbud

  44
  personer besøger denne side i dag
  82
  personer har sparet hos Gina Tricot i dag
  FriFragt

  Få din Gina Tricot rabatkode

  Spotlight

  Har du hørt om Spotlight? Dette er Gina Tricots medlemsklub hvor du som medlem får masser af fordele.

  • Lave priser
  Du får adgang til VIP udsalg og de bedste Gina Tricot rabatkoder.

  • Spring køen over
  Kom forrest i køen ved de store udsalg og få de første shoppedage for dig selv.

  • Invitationer
  Modtag invitationer til arrangementer kun for klubmedlemmer.

  Det bedste af det hele er, at det er ganske gratis at oprette en bruger og blive medlem af Spotlight. Så hvorfor ikke tilmelde dig allerede i dag, så du ikke går glip af de bedste kamapgner og koder.

  Næste level

  Tag dit medlemskab af Gina Tricots Spotlight til næste level og få flere point og bliv forkælet med endnu flere fordele. Sådan optjener du point:

  1. Deltag i arrangementer = 100 point
  2. Svare på undersøgelser = 50 point
  3. Log på første gang = 100 point
  4. Oprette medlemskabet = 300 point
  5. Lave profiloplysninger = 100 point
  6. Shoppe 1 kr. = 1 point

  Optjen så mange som muligt og med +3.000 point, får du det bedste Spotlight kan tilbyde dig. Log ind og se alle detaljerne.

  Sociale medier: Følg Gina Tricot

  Det er ikke kun i butikkerne og på deres hjemmeside du bliver fodret med de bedste priser og Gina Tricot koder. Selv på mange sociale medier, kan du vælge at følge med i hvad der sker, hvilke nye produktlanceringer du kan se frem til og ikke mindst hvilke besparelser du kan gøre dig.

  Du finder Gina Tricot aktive på følgende platforme:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

  Se hvilke af dine facebookvenner der i forvejen følger med og lad dig indpirere.

  Du finder ofte gode priser og rabatter her blandt de aller første og kan derved spare mange penge, på din størrelse, i den farve og model du ønsker.

  Kom med bland modellerne til photoshoots, hvor du kan lære mere om de nye kollektioner der først rammer hjemmesiden nogle uger efter. Med de små sneak-peak bliver du den første.

  Gina Tricot samarbejder også tæt med mange bloggere og influencere, så du finder sikkert dine yndlings iført lækre sager fra Gina Tricots nyeste kollektioner.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Populære butikker

  • adidas
  • Miinto
  • Nelly
  • NiceHair.dk
  • Oister
  • PixiZoo
  • Quint
  • Shopping4net
  • Stylepit
  • Telia
  • Unoliving
  • Zalando

  Har du en rabatkode?

  Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side