Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Norwegian kampagnekode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Norwegian rabatkode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Få ugens deal hos Norwegian fra kun 1500,-

   Udløber om 3 dage
   Se tilbud

   Hos Norwegian sparere du lige nu 15% på city breaks

   Se tilbud

   Med en Norwegian ungdomsbillet kan du spare mange penge på din næste rejse

   Se tilbud

   Tag på all-inclusive i Tenerife fra kun 3965 kr.

   Se tilbud

   Hos Norwegian kan du komme på all inclusive i Spanien fra kun 1875 kr.

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Godt at vide

   Kontakt

   Du har altid mulighed for at kontakte Norwegian alle 7 dage om ugen. Du kan enten ringe dem op på telefon eller så er den smarte chat også altid åben. Dog kan du også finde et hav med spørgsmål og svar, som andre kunder har stillet Norwegian.

   Sociale medier

   På de sociale medier kan du virkelig score nogen ekstra fede og billige billetter til alle mulige steder i verden. Her bliver der nemlig ugentlig postet utrolige prisreduceringer på deres rejser. Følg med på de sociale medier og score en overraskende lav billet.

   Kampagner

   Der er altid kampagner på flyrejser hus Norwegian. De billige flybilletter er kun tilgængelige i en begrænset periode og selvfølgelig kun indtil flysæderne rækker. Du finder deres kampagner her på siden, via nyhedsbrev eller på Norwegians egen hjemmeside.

   Indtjekning

   Indtjekningen har aldrig været nemmere end den er i dag hos Norwegian. Det eneste du skal gøre, er at skrive din bookingreference og dit efternavn ind, og dermed bliver din rejse fundet frem. Tryk ”Check-in”, og du er ret og slet klar til at komme på flyveren.

   Betaling

   Som et stort internationalt flyselskab er selvfølgelig klart at der også skal tilbydes et bredt udvalg af betalingsmuligheder. Norwegian accepterer blandt andet VISA, MasterCard, Klarna, Amex, Bank Norwegian, Diners Credit og mange flere. Læs mere om betaling på hjemmesiden.

   CashPoints

   Hos Norwegian kan du optjene CashPoints som er penge du kan bruge på at købe flybilletter på Norwegian. CashPoints optjener du hver gang du er ude og flyve. For at få fingrene i disse, skal du blot tilmelde dig Norwegians klub, der automatisk starter optjeningsprocessen.

   Dette er vores udløbne Norwegian rabatkoder

   Med denne Norwegian kampagnekode fpr du op til 30% rabat på allerede billige rejser
   Se rabatkode
   Spar op til 20% på din rejse med denne Norwegian kampagnekode
   Se rabatkode
   Spar op til 17% på alle destinationer med Norwegian kampagnekode
   Se rabatkode
   Spar op til 30% på dine flybilletter med Norwegian kampagnekode
   Se rabatkode
   Nu giver Norwegian 10% rabat på ALLE pakkerejser
   Se tilbud
   Få pakkerejser hos Norwegian fra bare 2399,-
   Se tilbud

   Lignende tilbud

   32
   personer besøger denne side i dag
   54
   personer har sparet hos Norwegian i dag
   Kun1500 kr.

   Spar hos Norwegian

   Høj kvalitet til lav pris

   Norwegian er et norsk lavprisflyselskab der er forholdsvist nyt i branchen, selvom de næsten har 30 år på bagen. Det nytænkende selskab med de karakteristiske rødnæsede-fly og halefinner dekoreret med kendte skandinavere. Norwegian flyver til destinationer over hele verden, dog med stor fokus på Europa, Nordafrika og USA.

   Hold øje med Norwegian rabatkode

   Norwegian har løbende fordelagtige rabatkoder eller spændende kampagenr, der gør, at du kan spare på dine flybilletter. Det er især op mod specielle mærkedage eller ferieperioder, hvor disse dukker op på webshoppen.

   Lavpriskalenderen

   Ligesom de fleste danskere ønsker du sikkert ikke at betale meget mere end højst nødvendigt for dine flybilletter. Det er derfor Norwegian også har udviklet ”Lavpriskalenderen” der giver dig som kunde et ekstraordinært overblik over de billigste billetter der er at finde hos Norwegian. Men som sagt er det essentielt at være fleksibel når du er på udgik efter de laveste af de laveste flybilletter derude.

   Gratis WiFi

   Ikke nok med at du får en lækker flyvetur med Norwegian, men der sørges nu også for at du bliver underholdt på vejen. Der er nemlig helt gratis WiFi på størstedelen af flyrejserne, så du kan browse de sociale medier, se film eller måske arbejde på turen. Uanset om det er ferie eller forretning, er det altid fordelagtigt at vælge Norwegian som dit flyselskab. Gør ligesom 37 millioner andre gjorde i 2018 og flyv Norwegian til lavpris!
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • Australian Bodycare
   • Beautycos
   • Booking.com
   • Bulk Powders
   • Flixbus
   • inkClub
   • Mofibo
   • Pixum
   • Primo Tours
   • Sephora
   • Vistaprint
   • Yoursurprise

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her