Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Telmore rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Telmore kode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Et Telmore Play abonnement koster kun 129 kr. per måned

   Se tilbud

   Dette abonnement med mobilt bredbånd kan købes for kun 250,-

   Se tilbud

   Med Telmore Basis betaler du 0,- i abonnement og kun for dit forbrug af tjenester

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Brugbar information om Telmore

   Kontakt

   Hos Telmore kommer kunderne altid først har de åbent alle årets dage. Ønsker du et svar på et spørgsmål, så kan du give en kald i alle hverdage mellem 09:00-16:00, ellers skrive en besked på Facebook mandag til fredag mellem 09:00-21:00 eller i weekenden mellem 10:00-18:00.

   Sociale medier

   Nu kan du følge Telmore på de sociale medier, hvor du altid bliver opdateret omkring deres abonnementer, dækning og meget mere. Desuden er de sociale medier en god måde, at få fingrene i Telmore rabatkoder og kampagnetilbud, da de altid bliver postet her.

   SIM-kort

   Hvis du mister eller ødelægger dit SIM-kort, er der intet at blive fortvivlet over. Du kan nemlig altid bestille et billig SIM-kort fra Telmore med en leveringstid på kun 3-5 dage. Bestillingerne foregår over Mit Telmore, men kan også gøres ved et kald til deres kundeservice.

   Betaling

   Det er utrolig nemt at betale dit bredbånd- og mobilabonnement hos Telmore. Den nemmeste måde at betale på et via automatisk betaling eller ved at tanke op for penge på din Telmore-konto. Dog er det stadig muligt at betale med faktura hver måned, hvis det er en bedre løsning for dig.

   Trustpilot

   Kunderne har anmeldt Telmore til at være en enestående udbyder af bredbånd- og mobilabonnementer. Med over 25.000 anmeldelser får Telmore hele 8.5 ud af 10 stjerner på Trustpilot. Kunderne er specielt glade for Telmores gode og brede dækning, samt de billige priser.

   Mobilreparation

   Har du smadret eller fået en fejl på din mobil, så tilbyder Telmore en hurtig og billig løsning for dig. Du kan give et kald, forklare dit problem og Telmore vil finde den billigste løsning for dig. Måske er løsningen end da helt gratis og kan løses over telefonen.

   Dette er vores udløbne Telmore rabatkoder

   Spar 903 kr. på en Apple iPhone hos Telmore
   Se tilbud
   I sommerudsalget hos Telmore kan du spare helt op til 19%
   Se tilbud
   Få et Telmore Play abonnement for kun 129,- den første måned
   Se tilbud
   Få 25% rabat på en Huawei P30 hos Telmore
   Se tilbud
   Få et 30 GB abonnement for kun 150,- hos Telmore
   Se tilbud
   Hos Telmore får du altid gratis fragt på dit køb
   Se tilbud

   Lignende tilbud

   10
   mennesker besøger denne side i denne uge
   Kun129 kr.

   Sådan sparer du penge hos Telmore

   Hvem er Telmore?

   Telmore er et dansk teleselskab, der tilbyder mobilt bredbånd, mobilabonnementer, samt
   tablets og mobiltelefoner til overkommelige priser. Oprindeligt started Telmore som en protest imod de store teleselskabers der styrede markedet med skyhøje og uigennemskuelige priser. Telmore blev et af de første teleselskaber der kun fandtes på nettet, hvilket også gjorde at kunderne selv nemt kunne blive betjent og skræddersy abonnementet i sit eget tempo.

   Danmarks bedste dækning

   Hos Telmore får du Danmarks bedste netværk sammen med den billigste mobiltelefoni, og masser af data og taletid. Telmore dækker hele Danmark med hastigheder op til 200 Mbit/s. Om det er en by eller ude på landet du bor, har dette ikke stor betydning for dækningen du vil modtage. Telmore har altid hurtig dækning da de også bruger TDC's netværk til at bringe dækning ud til de mest fjerne hjørner af Danmark.

   Telmore rabatkoder

   På hjemmesiden, sociale medier og nyhedsbrevet vil der indimellem være lækre Telmore koder du kan bruge til at spare ekstra mange penge på bredbånd og/eller mobilabonnementet! Hvad enten det er en ny mobil, et nyt abonnement eller mobilt bredbånd, så kan du altid finde en god prisreducering. Du kan også i visse tilfælde finde en Telmore rabatkode, og benytte denne til at skære ekstra af prisen.

   Telmore Play

   Telmore kan du tilbyde dig den smarte streaming-tjeneste, Telmore Play. På Telmore Play finder du et hav af digital underholdning, i form af film og serier. Når du køber et mobilabonnement, får du automatisk fri adgang til 13 streaming-tjenester, som du kan benytte dig af på mobil, tablet, computer eller TV.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • Australian Bodycare
   • Beautycos
   • Booking.com
   • Bulk Powders
   • Flixbus
   • inkClub
   • Mofibo
   • Pixum
   • Primo Tours
   • Sephora
   • Vistaprint
   • Yoursurprise

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her