via
Anbefalede resultater

  Spar med en Jotex rabatkode hos Ekstra Bladet

  Her finder du den bedste Jotex kode i 2018

  Besøg forhandlerens hjemmeside
  (1 ud af 1)
  20%Rabatkode

  Udløbet: Vores mest brugte Jotex kode

  Ud af mange forskellige var denne Jotex rabatkode vores mest brugte til dato. Den var aktiv i forrige måned, men kun i én weekend, så det var kun de hurtige der fik rabat. Rabatkoden fjernede 20% af prisen på bl.a. sengetøj, belysning, dekoration og puder, men kunne ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Så der var altså ingen rabat på iforvejen nedsatte varer.

  Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

  Var du klar over dette?

  Kontakt

  Du kan nemt og hurtigt tage kontakt til Jotexs kundeservice der sidder klar ved telefonerne fra kl. 07:30 til 21 på alle hverdage og kl. 09-17 både lørdags, søn- og helligdage. Så du kan næsten altid tale med en medarbejder og få hjælp til at besvare dine spørgsmål og hvad du ellers ville kontakte dem angpående på nummeret: 70 13 02 02. Vil du hellere skirve en e-mail er adressen service@jotex.dk. De bestræber sig efter at svare så hurtigt som muligt.

  Levering

  Hos Jotex kan du selv vælge hvordan du ønsker dine varer leveret, så det på den måde bliver lettest muligt for dig. Vælger du at få din bestilling leveret til den nærmeste pakkepost, skal du tillægge 49 kr. oveni din bestilling. Du kan få tunge varer leveret helt hjem til dig for et ekspeditionsgebyr på 49 kr. + 10 kr. for hjemkørsel, så har du ikke selv mulighed for at hente dine varer, er dette et billigt alternativ, der sparer dig både tid og penge. Se mere på hjemmesiden.

  Retur

  Har du modtaget en vare du ikke ønsker alligevel? Intet problem, du kan blot benytte dig af Jotexs retur og bytteret. Først oplyser du din returårsag, derefter anvender du returetiketten til PostNord. Sæt returediketten oven på den gamle adresse der var på den pose eller kasser du modtog. Tape indpakniongen til og aflever ved nærmeste postindleveringssted. Selvom du har købt varerne med en af vores Jotex rabatkoder, kan du stadig returnere dit køb.

  Lignende tilbud

  11
  mennesker besøger denne side i denne uge
  15%Rabatkode

  Din profil med dine rabatter

  Sparetips

  Du sparer ikke blot tid ved at oprette en profil hos Jotex, men også penge.

  Profilen er helt gratis at oprette og du kan herfra vælge at gemme dine betalings- og leveringsoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem gang efter gang, men derimod kan bruge din tid på noget mere fornuftigt.

  Din profil er delt op efter fire kategorier:

  • Mine bestillinger
  Her kan du følge med i de bestillinger du allerede har foretaget og betale med en af vores Jotex rabatkoder. De opdateres hvert 5. minut, så du let kan følge med hele tiden.

  • Fakturaer og betalinger
  Se og følg med i dine fremtidige betalinger og fakturer for dine køb. Du kan ligeledes se hvilke varer der kan sendes retur eller byttes nedenfor i denne kategori.

  • Mine tilbud
  Helt unikke tilbud og rabatkoder kun til dig. Her kan du spare rigtigt mange penge ved at få 50% rabat på din dyreste vare, 20% rabat på udvalgte produkter og meget mere. Tilbuddene tilpasses dig, så vend ofte tilbage og se de nye kun til dig.

  • Min profil
  Er du flyttet, har du fået nyt betalingskort eller andet, er det under 'min profil' at disse oplysninger ændres. Igen er dette helt gratis for dig.

  Fyld din indbakke med gode rabatter

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Jotex, kommer du aldrig til at gå glip af alle de gode tilbud og kampagner, der sparer dig allerflest penge på møbler og indretning.

  1. Indtast din e-mailadresse
  2. Klik på knappen 'tilmeld'
  3. Du abonnomere nu på nyhedsbrevet

  Det er super simpelt og super besaprende for dig i længde, at være modtager af disse nyhedsbreve. Du kan selvfølgelig altid fremelde det igen - uden besvær.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Slå til nu: Super delas

  Jotex har masser af super deals på deres side, men de gælder ofte kun i meget korte perioder.

  Slå derfor til med det samme, hvis du gerne vil sikre dig alle de fede produkter, før de bliver udsolgt med de kononlave priser Jotex sælger dem for.

  Du finder Super Dealsene nedeste på siden og der er god grund til at tage et kig forbi.
  2000
  Vis mereVis mindre

  Populære butikker

  • adidas
  • Miinto
  • Nelly
  • NiceHair.dk
  • Oister
  • PixiZoo
  • Quint
  • Shopping4net
  • Stylepit
  • Telia
  • Unoliving
  • Zalando

  Har du en rabatkode?

  Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side