Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Jotex rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Jotex kode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Spar hele 10% med denne Jotex rabatkode

   Se rabatkode

   Spar nu 20% på alle pynteting hos Jotex

   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   20%Rabatkode

   Vores hidtil mest brugte Jotex kode

   Ud af mange forskellige var denne Jotex rabatkode vores mest brugte til dato. Den var aktiv i forrige måned, men kun i én weekend, så det var kun de hurtige der fik rabat. Rabatkoden fjernede 20% af prisen på bl.a. sengetøj, belysning, gardiner, lamper og puder, men kunne ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Så der var altså ingen rabat på iforvejen nedsatte varer.

   Dette er vores udløbne Jotex rabatkoder

   Spar nu 10% med denne Jotex rabatkode
   Se rabatkode
   Skær hele 10% fra din ordre med Jotex rabatkode
   Se rabatkode
   Snup din Jotex rabatkode når du tilmelder dig deres byhedsbrev og få 10% rabat på dit køb
   Se rabatkode
   Følg Jotex på Instagram og modtag en 10% Jotex rabatkode
   Se rabatkode
   I denne uge får du 20% rabat på gardiner og tilbehør
   Se tilbud
   Få 20% på alle stole hos Jotex
   Se tilbud

   Var du klar over dette?

   Kontakt

   Du kan nemt og hurtigt tage kontakt til Jotexs kundeservice der sidder klar ved telefonerne fra kl. 07:30 til 21 på alle hverdage og kl. 09-17 både lørdags, søn- og helligdage. Så du kan næsten altid tale med en medarbejder og få hjælp til at besvare dine spørgsmål og hvad du ellers ville kontakte dem angpående på nummeret: 70 13 02 02. Vil du hellere skirve en e-mail er adressen service@jotex.dk. De bestræber sig efter at svare så hurtigt som muligt.

   Levering

   Hos Jotex kan du selv vælge hvordan du ønsker dine varer leveret, så det på den måde bliver lettest muligt for dig. Vælger du at få din bestilling leveret til den nærmeste pakkepost, skal du tillægge 49 kr. oveni din bestilling. Du kan få tunge varer leveret helt hjem til dig for et ekspeditionsgebyr på 49 kr. + 10 kr. for hjemkørsel, så har du ikke selv mulighed for at hente dine varer, er dette et billigt alternativ, der sparer dig både tid og penge. Se mere på hjemmesiden.

   Retur

   Har du modtaget en vare du ikke ønsker alligevel? Intet problem, du kan blot benytte dig af Jotexs retur og bytteret. Først oplyser du din returårsag, derefter anvender du returetiketten til PostNord. Sæt returediketten oven på den gamle adresse der var på den pose eller kasser du modtog. Tape indpakniongen til og aflever ved nærmeste postindleveringssted. Selvom du har købt varerne med en af vores Jotex rabatkoder, kan du stadig returnere dit køb.

   Trustpilot

   Vil du gerne vide mere om Jotex? Bliv klogere ved at svinge forbi Jotex på Trustpilot. Her kan du se alt fra kunders vurderinger og dele ud af dine egne personlige erfaringer med handel ved den populære netbutik. Du kan endvidere læse andre kunders anmeldelser og oplevelser hos Jotex på Trustpilots side. Når du besøger Jotex på Trustpilot, får du en god fornemmelse af netbutikken, dets kvalifikationer, de udbudte produkter og meget mere.

   Lignende tilbud

   11
   mennesker besøger denne side i denne uge
   10%Rabatkode

   Din profil med unik rabat

   Sparetips

   Du sparer ikke blot tid ved at oprette en profil hos Jotex Danmark, men også penge.

   Profilen er helt gratis at oprette og du kan herfra vælge at gemme dine betalings- og leveringsoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem gang efter gang, men derimod kan bruge din tid på noget mere fornuftigt. Sådan kan nemt og hurtigt shoppe uden at skulle ind i en fysisk Jotex butik.

   Sådan bruger du din Jotex rabatkode

   Har du en rabatkode, men ved ikke hvordan du skal bruge den? Så følg disse simple trin for at få din rabat i hus:
   1. Tryk på en af vores Jotex rabatkoder her på siden og kopier denne
   2. Gå til Jotex's hjemmeside og shop løs. Når du er færdig skal du trykke på 'Gå til kasse'
   3. Tryk på knappen 'Rabatkode' og i det nye vindue kan du intaste din rabatkode og tilføje denne
   Din rabat vil automtisk blive trukket fra beløbet - Så nemt og simpelt er det.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Fyld din indbakke med gode rabatter

   Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Jotex, kommer du aldrig til at gå glip af alle de gode tilbud og kampagner, der sparer dig allerflest penge på møbler og indretning.

   1. Indtast din e-mailadresse
   2. Klik på knappen 'tilmeld'
   3. Du abonnomere nu på nyhedsbrevet

   Det er super simpelt og super besaprende for dig i længde, at være modtager af disse nyhedsbreve. Du kan selvfølgelig altid fremelde det igen - uden besvær.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Slå til nu: Super deals

   Jotex har masser af super deals på deres side, men de gælder ofte kun i meget korte perioder.

   Slå derfor til med det samme, hvis du gerne vil sikre dig alle de fede produkter, før de bliver udsolgt med de kanonlave priser Jotex sælger dem for. Spar på meget forskelligt indretning og tilbehør til dit hjem. Blandt andet gardiner i alle de nyeste modeller og farver, eller lamper, både til loft, bord og gulv. Du finder det hele hos Jotex.

   Du finder Super Deals nedeste på siden og der er god grund til at tage et kig forbi.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Din profil hos Jotex

   • Mine bestillinger
   Her kan du følge med i de bestillinger du allerede har foretaget og betale med en af vores Jotex rabatkoder. De opdateres hvert 5. minut, så du let kan følge med hele tiden.

   • Fakturaer og betalinger
   Se og følg med i dine fremtidige betalinger og fakturer for dine køb. Du kan ligeledes se hvilke varer der kan sendes retur eller byttes nedenfor i denne kategori.

   • Mine tilbud
   Helt unikke tilbud og rabatkoder kun til dig. Her kan du spare rigtigt mange penge ved at få 50% rabat på din dyreste vare, 20% rabat på udvalgte produkter og meget mere. Tilbuddene tilpasses dig, så vend ofte tilbage og se de nye kun til dig.

   • Min profil
   Er du flyttet, har du fået nyt betalingskort eller andet, er det under 'min profil' at disse oplysninger ændres. Igen er dette helt gratis for dig.
   2000
   Vis mereVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her