Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Room21 rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Room21 tilbudskode i 2018

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Få helt op til 30% på udvalgt krus hos Room21

   Se tilbud

   Du kan finde rabatter belysning til helt op til 25% hos Room21

   Se tilbud

   Spar 10% når du bestiller denne potte som er hængbar

   Se tilbud

   Få fri fragt hos Room21 når du køber lækre varer til hjemmet

   Se tilbud
   (1 ud af 1)

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Spar 10% på udvalgte produkter med en Room21 rabatkode
   Se rabatkode
   Udnyt vores 10% eksklusive rabatkode
   Se rabatkode
   Køb ind ved Room21 for 3000 DKK og spar 500 DKK
   Se rabatkode
   Køb for 3000kr. og spar 500kr. med Room21 Black Friday tilbud.
   Se rabatkode
   Pynt dit hjem med op til 45% rabat hos Room21
   Se tilbud
   Spar minimum 50% hos Room21 lige nu, se udvalget her
   Se tilbud

   Lad dig omringe af smukke omgivelser med produkter fra Room21

   Forkæl dig selv og dit hjem med fantastiske produkter fra Room21. Uanset om det er møbler eller indretningsdetaljer du er ude efter, så bliver du præsenteret for et suverænt og eksklusivt produktsortiment.

   Room21 startede som et familiefirma 2006 i Borås i Sverige, og overtogs af Royal Design Group i 2014. Hjemmesiden har siden udviklet sig, og er i dag en af Nordens ledende forhandlere inden for møbler og hjemmeindretning. Room21 samarbejder med Europas ledende designere af møbler, belysning og hjemmeindretning og deres sortiment udvikles konstant. Room21 tilbyder over 200 varemærker, og har et stor varieret udvalg af kvalitetsmøbler samt indretningsdetaljer af både klassisk design og nyt design, og på trods af de i forvejen fornuftige priser, så kan du engang imellem bruge en Room21 rabatkode. Hos Room21 finder du alt lige fra møbler samt havemøbler, belysning og indretningsdetaljer til køkken, servering, tæpper og tekstil. Trænger dit køkken til en make-over? Mangler der lidt dekoration til væggen? Vil du gøre haven smuk med nogle nye havestole, solstole, hynder eller tilsvarende? Hos Room21 kan du bruge timer på at lade dig inspirere, og du får rig mulighed for at være kreativ, med de mange produkter hjemmesiden har at tilbyde. Står du derimod, og mangler den perfekte værtindegave, så er der også god inspiration at finde hos Room21. Der kan de blandt andet tilbyde duftlys og sæber, som enhver ville blive glad for. Vil du derimod forkæle dig selv, så kig på de forskellige produkter inden for kropspleje. Lad rummet være fyldt med duften af lavendel, læg dig i et saltbad, slut af med en god bodylotion og få fornemmelsen af en spaoplevelse i dit helt eget badeværelse. Hverdagsluksus til en billig pris!

   Hold øje med Room21 kuponer, for det vil der være massere af! Room21 sætter stor fokus på kvalitet af service og produkter, og deres mission er at gøre Room21 til din foretrukne nethandel inden for møbler og hjemmeindretning. Du får ovenikøbet hos Room21 fri fragt på køb over 1000 kroner. Med fri fragt på over 1000 kroner og en Room21 tilbudskode som du indimellem kan benytte dig af, giver dig mulighed for, at kunne lægge varer i indkøbskurven med god samvittighed.

   Lignende tilbud

   16
   mennesker besøger denne side i denne uge
   30%Rabat

   Populære butikker

   • adidas
   • Apo-rot
   • Cocopanda
   • Eurotoys
   • Mecindo
   • Sarenza
   • Streetammo
   • Vistaprint
   • WhiteAway

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her