Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Rum21 rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Rum21 tilbudskode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Her finder du en bænk fra Skagerak med 31% rabat

   Se tilbud

   Få 10% rabat på spiseborde og stole lige her

   Se tilbud

   Få den flotte Nordic Sand skål for 139,-

   Se tilbud

   Få fri fragt hos Rum21 på ordrer over 1000,-

   Se tilbud

   Her finder du en parasol fra Skagerak med 25% rabat

   Udløber imorgen
   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   25%Rabatkode

   Den mest populære rabatkode til Rum21

   Med de mange Rum21 rabatkoder vi har haft igennem tiderne, er denne rabatkode den mest benyttede. Vi modtog så meget positiv respons på netop denne, hvilket var meget forståeligt da denne rabatkode gav hele 25% rabat på hele sortimentet. Det gjorde det muligt for vores kunder at sparre tusindvis af kroner. Hold godt øje med denne side i fremtiden, da vi højst sandsynligt vil kunne tilbyde en lignende kode i fremtiden.

   Dette er vores udløbne Rum21 rabatkoder

   Hos Rum21 kan du lige nu nyde Black Friday tilbuddet på hele 500 kr. rabat
   Se rabatkode
   Dagens Black Week tilbud kan du finde lige her - Spar mindst 20% på udvalgte produkter
   Se rabatkode
   Du kan i dag få 25% på Jakobsdeals & 20% på House Doctor produkter i Black Week udsalget
   Se rabatkode
   Få 15% på dit køb med Rum21 rabatkode, som kun gælder i dag - Cyber Monday!
   Se rabatkode
   Spar op til 30% hos Rum21 - ramt af forårsfeber
   Se tilbud
   Spar op til 20% med rabat på udvalgte produkter hos Rum21
   Se tilbud

   Alt du skal vide om Rum21

   Levering

   Lagervarer vil blive leveret inden for 2-5 dage mens bestillingsvarer vil tage mellem 2-15 uger. Når du bestiller for min. 1000 kr. så er der gratis levering hos Rum21.

   Kundeservice

   Der er top kundeservice hos Rum21, hvor deres medarbejdere altid er klar og engageret. Det er muligt at ringe til virksomheden i hverdage fra 9-18 eller skrive en mail.

   Retunering

   Hos Rum21 er der 14 dages returret. Hvis du har købt en eller flere varer hos Rum21 er det også muligt at fortryde, selvom de er købt i en ordre. Det giver tryghed for dig som kunde.

   Lad dig omringe af smukke omgivelser med produkter fra Rum21

   Forkæl dig selv og dit hjem med fantastiske produkter fra Rum21. Uanset om det er møbler eller indretningsdetaljer du er ude efter, så bliver du præsenteret for et suverænt og eksklusivt produktsortiment.

   Rum21 startede som et familiefirma 2006 i Borås i Sverige, og overtogs af Royal Design Group i 2014. Hjemmesiden har siden udviklet sig, og er i dag en af Nordens ledende forhandlere inden for møbler og hjemmeindretning. Rum21 samarbejder med Europas ledende designere af møbler, belysning og hjemmeindretning og deres sortiment udvikles konstant. Rum21 tilbyder over 200 varemærker, og har et stor varieret udvalg af kvalitetsmøbler samt indretningsdetaljer af både klassisk design og nyt design, og på trods af de i forvejen fornuftige priser, så kan du engang imellem bruge en Rum21 rabatkode. Hos Rum21 finder du alt lige fra møbler samt havemøbler, belysning og indretningsdetaljer til køkken, servering, tæpper og tekstil. Trænger dit køkken til en make-over? Mangler der lidt dekoration til væggen? Vil du gøre haven smuk med nogle nye havestole, solstole, hynder eller tilsvarende? Hos Rum21 kan du bruge timer på at lade dig inspirere, og du får rig mulighed for at være kreativ, med de mange produkter hjemmesiden har at tilbyde. Står du derimod, og mangler den perfekte værtindegave, så er der også god inspiration at finde hos Rum21. Der kan de blandt andet tilbyde duftlys og sæber, som enhver ville blive glad for. Vil du derimod forkæle dig selv, så kig på de forskellige produkter inden for kropspleje. Lad rummet være fyldt med duften af lavendel, læg dig i et saltbad, slut af med en god bodylotion og få fornemmelsen af en spaoplevelse i dit helt eget badeværelse. Hverdagsluksus til en billig pris!

   Hold øje med Rum21 kuponer, for det vil der være massere af! Rum21 sætter stor fokus på kvalitet af service og produkter, og deres mission er at gøre Rum21 til din foretrukne nethandel inden for møbler og hjemmeindretning. Du får ovenikøbet hos Rum21 fri fragt på køb over 1000 kroner. Med fri fragt på over 1000 kroner og en Rum21 tilbudskode som du indimellem kan benytte dig af, giver dig mulighed for, at kunne lægge varer i indkøbskurven med god samvittighed.

   Lignende tilbud

   16
   mennesker besøger denne side i denne uge
   31%Rabat

   Sparetips til Rum21

   Plads til kvalitet

   Hos Rum21 handler det om at tilbyde deres kunder møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet. Virksomheden er en af Nordens ledende forhandlere hvor de år for år vokser stærkt. Rum21's mål er at tilbyde deres kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning. På trustpilot kan man læse en lang række positive anmeldelser, hvilket er noget virksomheden er rigtig stolte af.

   Gør din shopping lidt sjovere

   Med en Rum21 rabatkode er der lidt ekstra at glæde sig over. Ikke mindst får du de møbler du har ønsket dig - men oven i købet til rabat! Find din Rum21 rabatkode her, før du tager forbi deres webshop. Du kan også finde gode rabatter til udvalgte varer hos Rum21.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her