Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Spar med en Room21 rabatkode hos Ekstra Bladet

   Her finder du den bedste Room21 tilbudskode i 2019

   Besøg forhandlerens hjemmeside

   Fin dit næste gulvtæppe med op til 20% rabat

   Se tilbud

   Få den flotte Nordic Sand skål for 139,-

   Se tilbud

   Få fri fragt hos Room21 på ordrer over 1000,-

   Se tilbud

   Få op til 15% i rabat hos Room21 på belysning

   Se tilbud

   Få 10% rabat på spiseborde og stole lige her

   Se tilbud
   (1 ud af 1)
   25%Rabatkode

   Den mest populære rabatkode til Room21

   Med de mange Room21 rabatkoder vi har haft igennem tiderne, er denne rabatkode den mest benyttede. Vi modtog så meget positiv respons på netop denne, hvilket var meget forståeligt da denne rabatkode gav hele 25% rabat på hele sortimentet. Det gjorde det muligt for vores kunder at sparre tusindvis af kroner. Hold godt øje med denne side i fremtiden, da vi højst sandsynligt vil kunne tilbyde en lignende kode i fremtiden.

   Prøv disse udløbne rabatkoder, de virker måske stadig

   Hos Room21 kan du lige nu nyde Black Friday tilbuddet på hele 500 kr. rabat
   Se rabatkode
   Dagens Black Week tilbud kan du finde lige her - Spar mindst 20% på udvalgte produkter
   Se rabatkode
   Få 15% på dit køb med Room21 rabatkode, som kun gælder i dag - Cyber Monday!
   Se rabatkode
   Du kan i dag få 25% på Jakobsdeals & 20% på House Doctor produkter i Black Week udsalget
   Se rabatkode
   Spar op til 30% hos Room21 - ramt af forårsfeber
   Se tilbud
   Spar op til 20% med rabat på udvalgte produkter hos Room21
   Se tilbud

   Alt du skal vide om Room21

   Levering

   Lagervarer vil blive leveret inden for 2-5 dage mens bestillingsvarer vil tage mellem 2-15 uger. Når du bestiller for min. 1000 kr. så er der gratis levering hos Room21.

   Kundeservice

   Der er top kundeservice hos Room21, hvor deres medarbejdere altid er klar og engageret. Det er muligt at ringe til virksomheden i hverdage fra 9-18 eller skrive en mail.

   Retunering

   Hos Room21 er der 14 dages returret. Hvis du har købt en eller flere varer hos Room21 er det også muligt at fortryde, selvom de er købt i en ordre. Det giver tryghed for dig som kunde.

   Lad dig omringe af smukke omgivelser med produkter fra Room21

   Forkæl dig selv og dit hjem med fantastiske produkter fra Room21. Uanset om det er møbler eller indretningsdetaljer du er ude efter, så bliver du præsenteret for et suverænt og eksklusivt produktsortiment.

   Room21 startede som et familiefirma 2006 i Borås i Sverige, og overtogs af Royal Design Group i 2014. Hjemmesiden har siden udviklet sig, og er i dag en af Nordens ledende forhandlere inden for møbler og hjemmeindretning. Room21 samarbejder med Europas ledende designere af møbler, belysning og hjemmeindretning og deres sortiment udvikles konstant. Room21 tilbyder over 200 varemærker, og har et stor varieret udvalg af kvalitetsmøbler samt indretningsdetaljer af både klassisk design og nyt design, og på trods af de i forvejen fornuftige priser, så kan du engang imellem bruge en Room21 rabatkode. Hos Room21 finder du alt lige fra møbler samt havemøbler, belysning og indretningsdetaljer til køkken, servering, tæpper og tekstil. Trænger dit køkken til en make-over? Mangler der lidt dekoration til væggen? Vil du gøre haven smuk med nogle nye havestole, solstole, hynder eller tilsvarende? Hos Room21 kan du bruge timer på at lade dig inspirere, og du får rig mulighed for at være kreativ, med de mange produkter hjemmesiden har at tilbyde. Står du derimod, og mangler den perfekte værtindegave, så er der også god inspiration at finde hos Room21. Der kan de blandt andet tilbyde duftlys og sæber, som enhver ville blive glad for. Vil du derimod forkæle dig selv, så kig på de forskellige produkter inden for kropspleje. Lad rummet være fyldt med duften af lavendel, læg dig i et saltbad, slut af med en god bodylotion og få fornemmelsen af en spaoplevelse i dit helt eget badeværelse. Hverdagsluksus til en billig pris!

   Hold øje med Room21 kuponer, for det vil der være massere af! Room21 sætter stor fokus på kvalitet af service og produkter, og deres mission er at gøre Room21 til din foretrukne nethandel inden for møbler og hjemmeindretning. Du får ovenikøbet hos Room21 fri fragt på køb over 1000 kroner. Med fri fragt på over 1000 kroner og en Room21 tilbudskode som du indimellem kan benytte dig af, giver dig mulighed for, at kunne lægge varer i indkøbskurven med god samvittighed.

   Lignende tilbud

   16
   mennesker besøger denne side i denne uge
   20%Rabat

   Sparetips til Room21

   Plads til kvalitet

   Hos Room21 handler det om at tilbyde deres kunder møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet. Virksomheden er en af Nordens ledende forhandlere hvor de år for år vokser stærkt. Room21's mål er at tilbyde deres kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning. På trustpilot kan man læse en lang række positive anmeldelser, hvilket er noget virksomheden er rigtig stolte af.

   Gør din shopping lidt sjovere

   Med en Room21 rabatkode er der lidt ekstra at glæde sig over. Ikke mindst får du de møbler du har ønsket dig - men oven i købet til rabat! Find din Room21 rabatkode her, før du tager forbi deres webshop. Du kan også finde gode rabatter til udvalgte varer hos Room21.

   Populære butikker

   • adidas
   • Apuls
   • BON´A PARTE
   • CDON
   • Lampegiganten
   • Lampemesteren
   • Nike
   • Sarenza
   • Teeshoppen
   • Vistaprint

   Har du en rabatkode?

   Fortæl os, hvis der er en rabatkode, som vi mangler på vores side
   Indtast den her