Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

LEGO rabatkoder
RabatLEGO50% Rabat

Få lige nu 50% rabat på varer som er nedsat i udsalget hos LEGO

Vilkår

Store besparelser hos LEGO til Black Friday udsalget

LEGO har altid et stort udvalg af varer sat ned, når Black Friday endelig begynder. Derudover så kan deres tilbud også være skiftende med tiden. Det er derfor altid en god ide at holde godt øje, så du ikke går glip af tilbud som kommer og går indenfor en hvis tidsperiode. Ofte kan der være store rabatter at hente på både samleobjekter, tøj og eksklusive sæt. Og så spiller det ingen rolle, om du er på udgik efter noget til børn, unge eller voksene. Hos LEGO finder du nemlig noget til alle. Glem ikke at være klar, når LEGO også kommer live med Black Friday tilbud.

Shop nu

Stort udvalg af forskellige besparelser

Ikke nok med at man som regel altid kan finde besparelser i LEGO outletten, så er der bare altid lidt mere at vælge imellem, når Black Friday slår sig løs med vilde rabatter. Ligesom de forrige år, så har vi gjort din shopping lidt nemmere ved at samle det hele for dig lige her på siden. Vær med når LEGO sætter deres store samle objekter ned, eller når børnevenlige LEGO sæt bliver gjort billigere med Black Friday rabatkoder. På den måde kan du både finde noget til dig selv, eller få lidt ekstra styr på gaverne til den kommende højtid.

Se alle tilbud

Få mest muligt ud af din shopping

deal icon

GLEM IKKE GRATIS GAVER

Sidste år havde vi fornøjelsen af at tilbyde kunder en eksklusiv LEGO rabatkode. Med denne kunne kunder nemlig få en gratis gave med i købet.

deal icon

BRUG DINE POINTS

Som medlem af LEGO kan du optjene points, eller dobbelt points i særlige perioder. Spar lidt ekstra denne Black Friday og gør brug af dine opsparede points.

deal icon

MERE END BARE UDSALG

Hold godt øje og LEGO har et tilbud for deres medlemmer. På den måde går du ikke glib af gratis gaver eller dobbelt up på dine points, når du handler.

deal icon

BRUG RABATKODER

Selvom at der selvfølgelig er gode rabatter at hente i udsalg, så er det altid muligt at få lidt ekstra rabat med en rabatkode eller deal her fra siden af!

Find her flere gode Cybe Monday tilbud

Leder du efter ligende tilbud som her ved LEGO, eller vil du bare gerne shoppe lidt mere? Så tag et kig på nogen af butikker listet her nedenunder


Praktisk information omkring LEGO og Black Friday

En eksklusiv rabatkode betyder, at det kun er en kode du kan finde her. Ingen andre steder vil du kunne finde en kode som den. Hvad du får ud af en eksklusiv rabatkode kan dog varier. Nogen giver fri fragt og ekstra rabat på allerede nedsatte vare. Vi har før været heldig med vores eksklusive LEGO rabatkoder at kunne tilbyde kunder en ekstra gratis gave med i deres køb.

Black Friday samme tid for alle butikker. Nemlig fredag d. 24 novemeber, altså den sidste fredag i novemeber måned. Dog kan du allerede være heldig og finde rabatter fra Mandag d. 20 hvor Black Week starter, hvor flere butikker nemlig allerede går live med forskellige deals og tilbud. LEGO er også en af de butikker, som er med når Cyber Monday begynder mandag d. 27.

Du kan finde de forskellige igangværende tilbud her på vores side. Ellers kan du selvfølgelig selv kigge forbi LEGOs hjemmeisde og kigge efter en udsalg eller tildbudskategori. Det er nemlg oftest der, hvor du kan finde alle aktuelle tilbud som er live på nuværende tidspunkt.

Har du nogen spørgsmål til LEGO og Black Friday? Tag da et kig her. Vi har nemlig samlet nogle af de mest efterspurgte spørgsmål vi gennem de forskellige år har modtaget. For flere rård og tips til hvordan, at du kan spare mest denne Black Friday, tag da et kig på vores Black Friday kampagne her på Ekstrabladet rabatkoder, eller tag et ekstra kig lidt længere oppe for mere information. Ellers følg godt med her på siden, og vær med når LEGO går live med alle deres vilde og fantastiske tilbud.

FANDT DU IKKE, HVAD DU LEDTE EFTER?

Er du på udkig efter flere Black Friday tilbud?

Shop nu