Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

    Nike Black Friday 2021

    Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos Nike

    Nike har vundet hele verdens hjerter, og det er der god grund til. Med sublime sneakers, sportstøj i alverdens afskygninger og høj kvalitet kan du kun elske Nike. Men kærligheden bliver endnu større på Black Friday 2020. For med et år fyldt med ny tilpasning og mange udfordringer, gør Nike året lidt bedre. De er nemlig med, når Black Friday 2020 løber af stablen. Her finder du et væld af gode rabatter og Nike rabatkoder. Brug dem på at opgradere sportsgarderoben eller find vinterens perfekte styles. Black Friday hos Nike har gennem årene altid overgået sig selv. 2020 er selvfølgelig ingen undtagelse, og du kan spare på næsten alle produkter. Det gælder alt fra lækre løbesko og vinterjakken til de sprøde detaljer og slidstærke sportstøj. Så hvorfor ikke forkæle enten dig selv eller én, du holder af? Det giver Black Friday 2020 dig i hvert fald muligheden for! Vi sørger selvfølgelig for at opdatere vores siden løbende, så du får nye rabatter og kampagner time for time.

    Se vores før Black Friday-favoritter

    Vi er konstant på udkig efter de bedste tilbud og rabatter, så du kan få mest muligt ud af din shopping på Black Friday. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du med garanti gør dig det bedste køb her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

    Hvornår starter Black Friday hos Nike?

    I år falder Black Friday fredag d. 27 november 2020 kl. 00:01. Her går det løs, når Nike åbner op for både rabatter og rabatkoder med fart på. Med flere hundrede rabatter og produkter, er der nok at vælge imellem, og der er noget for hele familien. Nikes Black Friday tilbud har det med at blive revet væk - så forbered dig på en effektiv jagt efter dine favoritter.

    Tidslinje for Nike Black Friday tilbud

    27. November: Nike Black Friday

    30. November: Nike Cyber Monday

     

     

    Hvad kan vi forvente af Nike til dette års Black Friday?

    Nike har gang på gang vist sig at være vaskeægte helte på Black Friday - og vi forventer, at 2020 ikke bliver nogen undtagelse. Sidste år havde Nike over 50% rabat på udvalgte produkter og solide 25% på store dele af deres hjemmeside. Allerede nu finder du mange rabatter, så det tyder på, at Black Friday hos Nike bliver endnu bedre. For hvem vil ikke gerne give dig et bedre 2020?

    Tidligere rabatter

    Nike Air Max • Nedsat fra 1350 kr. Til kun 810 kr.

    Nike Sportswear Modern Jogger • Sat ned fra 329,95 kr. til 230 kr. spar 30%

    Nike Air Max Zero • Sat ned fra 1150 kr. til 575 kr. spar 50%

    Nike Sportswear Gym Vintage • Sat ned fra 350 kr. til 175 kr.

    Tips til at finde de bedste tilbud

    Gør dig klar til shopping

    Du kan være helt sikker på, at udvalget bliver stort hos Nike til Black Friday 2020. Derfor gælder det om at være godt forberedt. Find ud af, hvad du er på udkig efter, så du er klar til at få de bedste rabatter på dine favoritter. Lav en liste, skriv ned og gem links, så du nemt og hurtigt kan tilgå det hele. Der vil nemlig være rabat på næsten alt.

    Shop løs til Cyber Monday

    Når du ikke det hele til Black Friday 2020? Bare rolig. Cyper Monday er nemlig din redning. Her får du endnu en chance, hvor der kommer nye rabatter og kampagner hos Nike. Cyper Monday er mandagen efter Black Friday. Konceptet kender du allerede, for her får du også mulighed for at spare endnu mere. Så fik du ikke det, du var på udkig efter? Så skal du være klar til Cyper Monday, hvor du får endnu en chance.

    Hold øje hele november

    Black Friday 2020 bliver noget helt særligt. Derfor vil Nike også begynde det hele lidt før tid. Det betyder løbende kampagner og rabatter, der lader dig godt op til den store dag. Vi opdaterer dig selvfølgelig med det hele her. På den måde skal du kun holde øje ét sted, når du vil have mere for mindre. Og så shopper du sikkert, når du handler online. Ingen restriktioner og ingen stress. I stedet kan du klare det hele hjemme i sofaen.

    Tjek tilbud til Black Friday hos lignende butikker