Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker

    Nike Black Friday 2020

    Find tilbud og sparetips samt yderligere information om Black Friday hos Nike

    Snart går Danmark helt i sort, når årets største shoppedag rammer landet. Her mener vi selvfølgelig Black Friday, og Nike deltager i festlighederne med store rabatter og supertilbud på deres produkter.

    Black Friday hos Nike har år efter år nået nye højder, og år 2020 bliver heller ingen undtagelse. Glæd dig til Nikes Black Friday salg, hvor du kan spare penge på deres kulørte sneakers, de populære Air Max, behageligt træningstøj og meget mere. Black Friday er den helt oplagte dag, til at få julegaverne i hus, købe lidt nyt tøj til din garderobe, eller forkæle familien med nye sko. Én ting du kan være helt sikker på er - det regner ned med vilde rabatter hos Nike på Black Friday!

    Se vores før Black Friday-favoritter

    Vi er konstant på udkig efter de bedste tilbud og rabatter, så du kan få mest muligt ud af din shopping på Black Friday. Vi finder de bedste tilbud på de mest populære produkter, så du med garanti gør dig det bedste køb her og nu! Find alle tilbuddene herunder:

    Hvornår starter Black Friday hos Nike?

    I år falder Black Friday fredag d. 27 november 2020 kl. 00:01. Her går det hele løs, hvor de bedste tilbud og mange rababatter frigives - så sid klar ved tasterne! Med flere hundrede rabatter og produkter er der masser at vælge imellem, og der er noget for hele familien. Nikes Black Friday tilbud har det med at blive revet væk, så vær målrettet, når du jagter rundt efter de vilde tilbud.

    Tidslinje for Nike Black Friday tilbud

    27. November: Nike Black Friday

    30. November: Nike Cyber Monday

     

     

    Hvad kan vi forvente af Nike til dette års Black Friday?

    Nike har gang på gang vist sig at være i tilbudshumør på Black Friday - og vi forventer, at år 2020 ikke bliver nogen undtagelse. Sidste år havde Nike over 50% rabat på udvalgte produkter og solide 25% på store dele af deres hjemmeside. Allerede nu finder du mange rabatter, så det tyder på, at Black Friday hos Nike bliver et godt år med vilde tilbud på mange produkter!

    Tidligere rabatter

    Nike Air Max • Nedsat fra 1350 kr. Til kun 810 kr.

    Nike Sportswear Modern Jogger • Sat ned fra 329,95 kr. til 230 kr. spar 30%

    Nike Air Max Zero • Sat ned fra 1150 kr. til 575 kr. spar 50%

    Nike Sportswear Gym Vintage • Sat ned fra 350 kr. til 175 kr.

    Tips til at finde de bedste tilbud

    Forbered din shopping

    Udvalget af tilbud og rabatter er stort, og det kan være svært at finde netop den vare, som du søger. Vær derfor godt forberedt til Black Friday hos Nike, og find ud af, hvad du gerne vil købe. Lav en prioriteringsliste over de varer du vil have fingrene i, så du kan få fat i de bedste tilbud, når startskuddet lyder ved midnatstid.

    Shop på Cyber Monday

    Med så mange tilbud of rabatter på Black Friday, kan det være svært at få handlet alt det, som du håbede på. Heldigvis er chancen ikke helt spildt, da du får en ny chance Cyber Monday. Denne dag bliver kun mere populær for hvert år - og lige som Black Friday - byder Cyber Monday på et hav af gode rabatter og tilbud på udvalgte varer. Fik du ikke fat i det, du ville, hos Nike på Black Friday, så deltag i Nikes Cyber Monday salg.

    Tilmeld dig nyhedsbrevet

    Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Nikes nyhedsbrev, så anbefaler vi, at du gør det inden Black Friday. Nyhedsbrevet holder dig hele tiden opdateret om Nike og deres produkter, hvilke rabatter der er i vente og til tider forhåndsret og førsalg for abonnenter. Med nyhedsbrevet du bliver blandt de første, der hører om Black Friday hos Nike, og hvad der sker på selve dagen.

    Tjek tilbud til Black Friday hos lignende butikker