Vores team finder og verificerer alle tilbud. Når du handler, tjener vi en provision. Lær mere om, hvordan det fungererher.

Nike rabatkoder
KodeNike10% Rabat

Når du studerer kan du få en officiel Nike rabatkode på 10%

Vilkår

Find her information omkring Nike og Black Friday Deals

Flere atleter og profesionelle sportsudøvere gør brug af det kendte mærke, Nike. Det er derfor ingen overraskelse, at Nike er blandt top performere, når de skyder deres Black Friday i gang! Du kan hos Nike altid finde et stort udvalg af sportstøj og tilbehør til store og små og alle køn! Sjældent finder man en butik med så stort og bredt et sortiment, der passer til så mange forskellige sportsgrene og interesser. Særligt er Nike kendt for deres udsalg på Nike sko til Black Friday, men der er ofte allerede besparelser at hente inden Black Friday begynder d. 24 novemeber. Vær med allerede fra mandag d. 20, når Nike skyder deres udsalg i gang. Gør eventuelt brug af vores rabatkoder for at få ekstra rabatter på dine køb!

Vær med fra start!

Der er flere måder hvorpå du kan få det bedste ud af Nike deals

En af de bedste måder, hvorpå du kan være sikker på ikke at gå glip af tilbud, udsalg eller rabatkoder, er selvfølgelig ved at følge nøje med på siden her. Tildbusjægere sidder nemlig dagligt klar og opdaterer siden, så du ikke misser nogen former for tilbud. Med eksklusive rabtkoder kan du skære priserne i bund. Ønsker du at være endnu bedre forberedt, så kan du med fordel altid tilmelde dig nyhedsbrevene eller blive klubmedlem og måske endda få tidligere adgang end bare normale kunder! Ingen af delene koster dig noget, og du kan altid framelde dig igen senere.

Se tilbud

Bliv klar med gode sparetips

deal icon

FÅ FRAGTEN GRATIS

Få alle dine bestillinger uden omkostninger som medlem. Er du ikke medlem, skal du shoppe for mindst 750 kr. Eller se om der er en tilgængelig rabatkode med fri fragt.

deal icon

FÅ TIDLIG ADGANG

Du kan gratis tilmelde dig Nike og blive en del af deres klub. Alle deres medlemmer modtager nemlig besked inden udsalg og tilbud går i gang!

deal icon

Forlænget returret

Eftersom Black Friday ligger så tæt op af højtider, så er det ofte muligt at få en længere returretsperiode på dit køb! Så du har tid nok til at prøve alt, du køber

deal icon

SHOP PÅ FARTEN

Hvorfor holde dig til kun at shoppe over en computer, når du gratis kan hente Nike appen ned på telefonen og shoppe alle steder fra!

Udforsk flere butikker, som måske kan interessere dig

Nike er selvfølgelig ikke den eneste butik med gode rabatter og stærke tilbud. Nedenfor kan du blandt andet finde flere butikker, som sælger lignende varer med rabatter og tilbud denne Black Friday.


Spørgsmål og svar

Nike er blandt de butikker, som plejer at være med allerede fra start af. Du kan derfor som regel allerede finde udsalg og tilbud, som starter mandag d. 20 novemeber. Dette er også bedre kendt som Black Week. Ofte er disse tilbud varierende og kan skifte. Black Friday, altså fredag d. 24 november, er dog hvor de helt særlige og store tilbud ofte kommer til rådighed! Så hold godt øje med begge, da det ikke er de samme tilbud, du finder gennem hele ugen.

De sidste mange år, har Nike sko været meget eftertragtede. Så meget, at man næsten skulle tro, at Nike sko og Black Friday hører sammen. Men bare rolig! Hvis sko ikke lige er det, du står og mangler, så er der ofte et udsalg på både normalt tøj og sportstøj. For slet ikke at glemme, at man hos Nike også kan finde masser af tilbehør og tasker til både store og små! Der er altid et stort udvalg af varer at finde hos Nike til Black Friday.

Ja. Hvis du finder nogle gode tilbud under Black Week, så kan du sagtens købe dine varer på daværende tidspunkt og vende tilbage igen, når Black Friday begynder! Du kan shoppe lige så meget du vil. Vi opdaterer også løbende både med tilbud og rabatkoder her på siden. Så hvis du finder noget, som vækker din interesse, så slå til mens du kan. Ellers kan du altid komme tilbage igen senere for at tjekke, om der eventuelt er kommet en ny Nike deal live, som passer dine behov bedre.

Black Friday eller Black Week? Det spiller ingen rolle, for nu har du nemlig muligheden for at være med til begge dele. Derudover sørger vi for at samle alle Black Friday deals, rabatter, rabatkoder, udsalg og meget mere lige her på siden. På den måde kan medlemmer, nye kunder og studerende alle sammen få glæde af alle de kommende tilbud. Du slipper derfor selv for at skulle klikke dig igennem hjemmesiden. Alt hvad du skal gøre, at bare at sidde klar til når det hele starter.

FANDT DU IKKE, HVAD DU LEDTE EFTER?

Er du på udkig efter flere Black Friday tilbud?

Shop nu