Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Få smart teknologi til mindre hos Dyson Black Friday

Normalt er der hos Dyson altid gode tilbud at hente. Særligt i deres ugentlige udsalg, er der gode produkter at finde. Men Black Friday overgår uden problemer disse ellers ugentlig tilbud. Hvert år altid lidt af en overrakelse, og Black Friday er ingen undtagelse! Selvom det de sidste par år at være variende, hvilke produkter der bliver sat ned, så ser det ud til, at Dyson bestsellers varer oftest er det helt store hit. Kunder har gennem årene kunne nyde godt af besparelser på nogle af de mest elskede produkter fra Dyson, og du har i år muligheden for at være en af dem.

Køb nu

Brug rabatkoder og spar

Selv inden Black Friday begynder, kan du allerede nyde godt rabatkoder. Her finder du nemlig også eksklusive rabatkoder, som er en rabat du ingen andre steder finder end her. Med rabatkoder kan du spare på udvalgte vare, hele din ordre, opnå fri fragt og meget mere. Andre gange tilføjer de en ekstra gratis gave til dit køb! At tilføje rabatkoder til dit køb er gratis for dig, og gør ikke andet end at give dig mere for mindre. Alle kan som udgangspunkt gøre brug af en rabatkode, men særlige vilkår kan dog gælde. Læs dog altid disse, skulle du stå i en situation, hvor din rabatkode ikke bliver godkendt i indkøbskurven.

Se tilbud

Tips og Tricks til din shopping

deal icon

Regrister dit køb

Husk altid at det er gratis at regristrer din maskine efter køb. På den måde opnår du nemlig også gratis garanti på din vare

deal icon

OPNÅ FRI LEVERING

Tekonologi kan godt blive dyrt. Men så er det godt, at du hos Dyson kan opnå fri fragt på dit køb så fremt, at du shopper for mindst 200 kr.

deal icon

GRATIS REPERATION

Såfremt at du har garanti på dit produkt, så får du gratis leveret nye reseverdele. Hvis en reperation er nødvendig, så dækkes dette også oftest af din garanti.

deal icon

NEM RETUNERING

Under Black Friday ses det normalt, at produkter får en forlænget retuneringsperiode. Såfremt at produktet stadige er i samme gode stand som da, du modtog det.

Find flere tilbud

Tag et kig og se om du kan finde en Black Friday deal som passer til dig.


Ofte stillede spørgsmål

Black Friday starter samme dag for alle butikker. Nemlig den sidste fredag i november måned. Det betyder derved fedag d. 24 november. Hvis du er heldig, så kan du også vende tilbage den følgende mandag, som er kendt som Cyber Monday som falder mandag d. 27 noevember. Mange butikker får nemlig flere eller nye tilbud live.

Det er ikke alle butikker, som giver dig en rabat på hele deres sortiment. Oftes med teknologi som hos Dyson, så er det gode, men forskellige rabatter, som du finder på forskellige udvalgte produkter. Andre gange kan du være heldig og finde en udvalgt kategori af produkter, hvor alle varer er sat ned med den samme procent.

Du får mest ud af dine køb, når du køber i de årlige store udsalg. Derudover, så kan du altid kombinere udsalg og rabatkoder med hinanden. Andre gange kan du nøjes med at tilføje en rabatkode til dit køb, og få besparelse på hele din ordre eller varer som ikke allerede er nedsat. På den måde opnår du besparelser, lige meget om du køber varer som er nedsatte eller ej.

Black Friday er en stor tid på året. Særligt for online shoppere, men det kan også virke som uoverskueligt for nye kunder som først er med i år for første gang. Det kan godt blive uoverskueligt, eller måske endda roddet og følge med i det hele, da det nemlig er denne tid på året, hvor et kæmpe tal af butikker både fysik og online går live med en masse store rabatter og besparelser. Derfor finder du her, et par af de mest typisk stillede spørgsmål til hvad, hvor, og hvordan du kan få debedste Black Friday deals og oplevelse.

FANDT DU IKKE, HVAD DU LEDTE EFTER?

Er du på udkig efter flere Black Friday tilbud?

Shop nu