Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Black Friday er i gang

De bedste Black Friday tilbud er samlet lige her

De bedste Black Friday tilbud

Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud og rabatkoder til forskellige butikker, som denne Black Friday tilbyder


Shop amok i de store tilbud

Black Friday er et af de tidpunkter på året, hvor du kan spare mest. Ofte kan du finde forretninger, der holder udsalg i deres fysiske butikker, mens du andre steder kan få eksklusive rabatkoder, som kun giver besparelser online.


Flere Black Friday tilbud

Find nedenfor en fantastisk blanding af både tøj, accessories og sko! Bliv klædt på både til det nye år samt til fejring af de kommende højtider.


Hvad er Black Friday?

image

Black Friday i Danmark er en af de tider på året, hvor der er store udsalg og besparelser at hente. Black Friday i Danmark falder i år fredag d. 24 novemeber, også kendt som den sidste fredag i novemeber måned. Dog kan du ofte allerede starte med at finde Black Friday deals ugen op til. Dette er også kendt som Black Week og starter derfor allerede mandag d. 20. Dog kan du altid følge med her på siden, da vi løbende vil opdatere med både rabatkoder, tilbud og udsalg!

Find de bedste Black Friday tilbud lige her på siden. Du kan være heldig at finde store rabatter på mode, selvpleje, rejser, teknologi og meget mere! Ofte finder du en kæmpe blanding af varer og ting, som er sat ned, men de støreste besparelser hentes for det meste på de tidligere nævnte kategorier! Både over online handel, men også i de fysiske butikker.


Spar med de bedste rabatkoder

Tag et kig på butikkerne her nedenunder og find gode besparelser på masser af gode Black Week tilbud

Myheritage rabatkoder
KodeMyheritage7% Rabat

Spar 7% på DNA kits med vores unikke Myheritage kupon

Vilkår
Reebok rabatkoder
KodeReebok25% Rabat

Få 25% med vores eksklusive Reebok rabatkode

Vilkår
Inkclub rabatkoder
KodeinkClubBliv Medlem

Som medlem får du tilsendt unikke rabatter

Vilkår
Munkstore rabatkoder
KodeMunkstore10% Rabat

Spar 10% med vores unikke Munkstore rabatkode

Vilkår
LEGO rabatkoder
GavekortLEGO250 kr. Gavekort

Modtag et 250 kr. gavekort, når du handler for mere end 2500 kr. hos LEGO

Vilkår
nlyman rabatkoder
RabatNLY Man60% Rabat

Spar op til 60% i NLY MAN outlettet

Vilkår

Tips & Tricks

Få de bedste produkter under Black Friday udsalget

Mode, rejser, selvpleje, gaver, noget for dig selv eller en du kender? Lige meget hvad du søger, så kan vi garantere dig, at du kan finde det hele til Black Friday.

Få masser af forskellige fordele under Black Friday

Til Black Friday kan du nyde godt af ekstra fordele. Få blandt andet forlænget returneringsperiode og fri fragt på et hav af forskellige produkter

Vær med, når butikkerne skifter deres udsalg online

Nogle butikker sørger for, at både rabatten og varerne skifter. Blandt de helt store butikker kan du nemlig løbende være med, når de ændrer både rabatten, og hvad du kan spare på.

Se andre Black Friday tilbud

Du kan her finde 5 forskellige butikker, som online giver dig tilbud og rabatter denne Black Friday

Generelle spørgsmål omkring Black Friday


Cyber Monday, eller Cyber Mandag, kommer i Danmark mandagen efter Black Friday og Black Week. Mange butikker tilbyder fortsat de samme tilbud til og med mandagen, som er kendt som Cyber Monday. Dog er Cyber Monday kendt for at have flere og større rabatter på butikker, som sælger alt form for elektronik. Det er derfor altid værd at tage et ekstra kig mandagen efter Black Friday.

Dette vil helt afhænge af butikken, du shopper fra! Nogle butikker vil i disse udsalgsperioder tillade en rabatkode pr. køb, mens andre vil tillade dig at bruge flere. Hold derfor godt øje med de rabatkoder, du ønsker at bruge, og sørg for at gøre brug af den rabatkode, som giver dig den største besparelse på netop dine behov

Ofte finder du de største rabatter i modebutikker eller på elektronik! Nogle butikker kører besparelser på helt op til over 75% på et stort udvalg af forskellige varer. Nogle af de helt store butikker, du kan finde her er blandt andet NA-KD og Philips, som ofte har udsalg på hele deres sortiment og besparelser på deres bedste produkter.


Black Friday er dagen for dig! Find rabatter og udsalg hos et stort udvalg af butikker. Det er denne tid på året, hvor du har muligheden for at finde og købe netop alt det, som du mangler eller ønsker dig. Om det er noget til dig selv, eller om du bare er ved at gøre klar til de kommende højtider, så er det nu, du har chancen! Med eksklusive rabatkoder her fra siden af, kan du være sikker på at slå en god handel af. Derudover bliver alle butikker her også løbende opdateret med Black Friday deals.


Black Friday

seo image

Skynd dig at få fat i alle vores rabatter!

Alt er nu samlet ét sted for dig! Vi tilbyder rabatter fra store butikker, som NA-KD, ASOS og Nike for dem der elsker mode. Hvis du er mere interesseret i selvpleje, så er Cocopanda eller Lookfantastic nok nærmere stedet for dig. Eller måske bare lidt af alt fra CDON eller nyt teknologi fra Lenovo? Selv Zooplus kan hjælpe dig med at finde gaver til dine kæledyr! Alle disse butikker finder du samlet her på siden sammen med masser af andre butikker. De store som små. Så snart tilbud, udsalg eller rabatkoder går live eller bliver opdateret hos en butik, så sørger vores tilbudsjægere for at holde siden her opdateret for dig, så du ikke selv skal sidde og klikke dig igennem alle butikkerne! Det bliver ikke gjort nemmere, hurtigere eller billigere.


Her finder du endnu flere Black Friday deals og rabatkoder