Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker
    Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

    De bedste Black Friday tilbud i Danmark 2021

    På denne side kan du finde alt om Black Friday! Se hvilke butikker der deltager, de bedste tilbud og gode sparetips.

    Hvornår er det Black Friday?

    Black Friday afholdes altid den fjerde fredag i november. I 2020 vil det derfor være Black Friday d. 27. november i Danmark. Black Friday er årets største udsalg, og i 24 timer kan du finde de bedste rabatter og koder. Det gælder både store som små, og du kan blandt andet finde Zalando, Nelly, NA-KD og H&M på vores side. Black Friday er derfor en idéel dag at købe julegaver eller forkæle dig selv og dine nærmeste. Og med sin stigende popularitet over hele verden, får du altid de bedste rabatter. Så vær klar d. 27. november 2020, når det store Black Friday udsalg skydes i gang verden over.

    De næste Black Friday datoer

    2021 — 26. november

    2022 — 25. november

    2023 — 24. november

    2024 — 29. november

    2025 — 28. november

     

    Klik her og se, hvornår Black Friday 2021 begynder i disse butikker, så du kan få de bedste tilbud før andre kunder!

    Vores bedste Black Friday tilbud

    For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet de bedste tilbud på de mest populære produkter ét sted. Under Black Friday sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste tilbud.

    20% Rabatkode

    Hos Just Eat sparer du 20% på sushi, pizza og meget andet take away

    15% Rabatkode

    Denne eksklusive Namly rabatkode giver dig hele 15% på din bestilling

    25% Rabatkode

    Som studerende kan du modtage en 25% Lenovo rabatkode

    En bedre Black Friday

    I år bliver Black Friday noget helt særligt. For det er ikke kun på selve dagen, at der er penge at spare. Mange butikker vil løbende komme med de bedste rabatter hele november. Det betyder, at du kan hente de bedste rabatter og rabatkoder hele måneden - og hvem elsker ikke at spare lidt ekstra? For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet alt det bedste fra dine favorit-butikker ét sted. Under Black Friday sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste rabatter. Og så kan du være sikker på at finde rabatkoder til forhandlere som adidas, Reebok, Nelly og mange flere.

    Gør 2020 til et mindeværdigt år

    2020 skulle for mange være et helt særligt år. Et nyt årti med mange gode oplevelser. Men vi kommer ikke udenom, at året har været en udfordring for os alle. Heldigvis er én ting ved det samme. Black Friday er nemlig tilbage - og i en endnu bedre version i år. Og hvad mener vi helt præcist med det? I år finder du endnu flere butikker, hvor vi kan tilbyde dig eksklusive rabatkoder og rabatter. Det betyder endnu større besparelser, der giver dig mere for pengene. Vi vil nemlig gøre dagen lidt bedre for dig.

    Find flere Black Friday tilbud i disse butikker

    Alt det bedste til dig

    Black Friday 2020 skal være den bedste nogensinde for dig. Derfor har vi fundet alle de store og små butikker, der er dine foretrukne. Det gælder både inden for mode, sport, teknologi og meget andet. Få en mere stilet Black Friday 2020 med kendte butikker som Zalando, Nelly, NA-KD, Shaping New Tomorrow og ASOS. Bliv endnu hurtigere i sportstøj fra Nike, adidas eller Reebok. Eller find din nye computer hos Lenovo. Du kan også shoppe alt inden for teknologisk udstyr hos CDON eller Proshop. De leverer nemlig de bedste produkter til alt inden for IT og teknologi.Men bare rolig, for vi har meget mere end det. I løbet af Black Friday sørger vi for at opdatere siden med rabatter og koder, som du kan bruge lige så meget, du har lyst til. Vores mål er nemlig at give dig en bedre Black Friday. Find dine favoritter hos de mange butikker, og lad os stå for at give dig den skarpeste pris.

    Du har før kunnet finde disse tilbud Black Friday

    Bestseller giver op til 25% rabat på webshoppen • Du kan købe en skøn sweater til normalpris 1.299 kr. nu for 975 kr.

    Philips 43'' 4K UHD Smart TV fra Elgiganten • Du kan i dag få dette skønne TV til normalpris 3.497kr. for kun 2.999 kr.

    Digihome 43” Full HD-tv med 200Hz UMR • Dustin Home giver dig 22% rabat, så du nu kan få dette TV for 2.190 kr.

    Spar op til 78% hos Imerco • Der er alt til bolig og indretning - F.eks., Lyngby Dessertskåle før 299,95 kr. nu 69,95 kr.

    Sikker shopping i 2020

    Vi kan næsten ikke nå i mål, når vi skal fortælle om årets mange butikker. For du kan være helt sikker på, at alle dine favoritter er med på moden til Black Friday - og måske endda endnu tidligere i år. Men i takt med årets udfordringer, er shopping blevet redefineret. Det er nemlig ikke længere sikkert at gå ud i butikkerne på Black Friday. Heldigvis er vi løsningen. For med online shopping, kan du sidde derhjemme og få alle de gode tilbud samtidig med, at du passer på dig selv. For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi samlet det hele her på siden. Du får serveret et fuldt overblik over alle butikker, og vi opdaterer hele tiden siden med nye rabatkoder. Du behøver nemlig ikke afskrive dig glæden ved Black Friday 2020. I stedet kan du glæde dig til en endnu bedre af slagsen, når du kan shoppe løs hjemme fra sofaen.

    Black Friday 2020 kommer tidligt i år

    Grundtanken bag Black Friday er at skabe et døgn, hvor det er forbrugeren, der er i centrum. Og med sin store popularitet i Danmark, deltager flere butikker end nogensinde før. Her bliver der jagtet de gode rabatter inden for alle nicher, og især elektronik er i høj kurs på Black Friday. Det samme gælder for legetøj og tilbehør til børn, sportstøj og tøj for den modebevidste. Og hey, det hele starter lidt tidligere i år. Det er nemlig nu, hvor du kan gøre 2020 lidt bedre. Black Friday giver dig mulighed for at spare mange penge på alt det, du gerne vil have. Her kan du finde store kampagner hos Zalando, Boozt eller adidas. Du kan spare op til 50% på nyheder, få en Nelly rabatkode eller noget helt tredje. Tilbuddene gælder kun online, så du også slipper for at køen i den fysiske butik. Det er det, vi kalder for en bedre Black Friday 2020.

    Interessante facts fra sidste års Black Friday

    1584 danske kroner

    Så meget var den gennemsnitlige ordreværdi sidste år til Black Friday, når danskerne shoppede løs.

    25 til 34

    Aldersgruppen fra 25 til 34 år stod for størstedelen af transaktionerne, og det var primært kvinderne.

    Fra klokken 22.00

    De fleste transaktioner blev gennemført mellem klokken 22.00 og 00:00, hvor danskerne virkelig var i shoppinghumør.

    62 procent

    Hele 62 procent af alle ordrer foregik på computeren i forhold til de resterende 38 procent på smartphone og tablet.