Rabatkoder
Anbefalede resultater
  Senest besøgte butikker

   Black Friday tilbud i Danmark 2020

   Stedet hvor du finder alt om Black Friday; hvilke butikker der deltager, aktuelle tilbud og sparetips.

   Hvornår er det Black Friday i Danmark?

   Black Friday er altid den fjerde fredag i November, og i 2020 bliver dette altså d. 27 November. Dette er oftest året udsalg, som varer 24 timer. Du finder altså de bedste rabatter og det er et fremragende tidspunkt at købe bla., julegaver eller lidt ekstra forkælelse. Da denne dag efterhånden er kendt i mange dele af verden, er der også tit en kamp om at give de bedste Black Friday tilbud til kunderne. Så disse 24 timer er værd at sidde klar til, for denne normalt kolde dag i november, bliver uden tvivl en del sjovere når denne vilde shopping dag skydes igang landet over.

   Næste Black Friday datoer

   2020 — 27 November

   2021 — 26 November

   2022 — 25 November

   2023 — 24 November

   2024 — 29 November

    

   Klik og se hvornår Black Friday 2020 begynder i disse butikker:

   Få flere sparetips og tilbud

   Vores favorit Black Friday tilbud

   For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet de bedste tilbud på de mest populære produkter ét sted. Under Black Friday forbereder vores tilbudsjægere en liste over de bedste tilbud.

   15% Rabatkode

   Modtag en 15% Nelly rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrevet

   10% Rabatkode

   Få ekstra 10% med unik Cocopanda rabatkode

   12% Rabatkode

   Tag brug af 12% rabat med unik Euroflorist rabatkode

   10% Rabatkode

   Spar 10% på dit første køb med Octopus rabatkode

   Hvad er Black Friday?

   Black Friday navnet kan spores helt tilbage til 1961, og startede som en tradition fredagen efter Thanksgiving i USA. Shoppe konceptets vilde udvikling og spredning tog rigtig fart tilbage i 2005, og har siden da, været USA's travleste shoppingdag. Navnet stammer egentligt tilbage fra Philadelphia, hvor det blev brugt af indbyggerne og politiet til at beskrive den voldsomme tilstrømning af mennesker til shopping centrene og butikkerne. Dette navn har dog holdt ved, og bliver i dag stadig brugt til at beskrive den dag, hvor tilbudshungrende forbrugere kan nyde de store mængder af rabatter og tilbud.

   Men der er dog flere bud på hvorfra navnet stammer. Nogle mener at det skyldes butikkerne omsætning skyder i vejret netop denne dag, og endelig kan overskud på årsomsætningen måles. I dag har konceptet, underordnet dets oprindelse, spredt sig til hele verden, hvor både forbrugere og forhandlere nyder tilbudsfesten.

   Black Friday i Danmark

   Black Friday konceptet går ud på at fysiske og online butikker tilbyder de vildeste rabatter på en lang række eftertragtede produkter. Det er ofte at de elektroniske varer er i højsæde på Black Friday, og dem der først bliver revet ned af hylderne, eks., TV og telefoner. Dagen slog rekord i Danmark for nu godt tre år siden, i 2017. Her viste statistikker at dette var den hidtil største shoppingdag nogensinde. Butikker og webshops såsom Power og Elgiganten, har haft kæmpe omsætninger på disse dage. Men andre populære produktkategorier er bla., legetøj, køkkenudstyr og sko.

   Hele 21% af danskerne shopper normalt specifikt ind i anledning af Black Friday. Primært er disse køb målrette julegavekøb, andre gave køb eller noget forkælelse til en selv. Der er besparelser helt op til 70% på denne dag, og en lang række butikker, både online og fysiske, deltager i denne tilbudsfest.

   Black Friday tilbud i Danmark

   Der er ingen tvivl om at du finder de vildeste tilbud og rabatter denne dag, og afhængig af forhandleren, kan du nyde mellem 30% og helt op til 70%. Du finder produkter som smartphones & tv, PS4, hvidevarer, tøj, køkkenudstyr og meget mere. Der er næsten ingen grænser for hvad du kan finde af tilbud på denne dag. De seneste år er online shopping også blevet en større del af forbrugeres købsvaner, og dermed er flere netbutikker fulgt med på trenden.

   Det har derfor aldrig været nemmer at shoppe gode tilbud på Black Friday. Du kan gøre det hjemme fra din sofa, i ro og mag, så du kan undgå stress og jag blandt alle de andre forbrugere, som også er på jagt efter de bedste rabatter.

   Tidligere rabatter

   Second Female giver op til 25% rabat på webshoppen • Du kan købe en skøn sweater til normalpris 1.299,- nu for 975,-

   Philips 43'' 4K UHD Smart TV fra Elgiganten • Du kan i dag få dette skønne TV til normalpris 3.497,- for kun 2.999,-

   Digihome 43” Full HD-tv med 200Hz UMR • Dustinhome giver dig 22% rabat, så du nu kan få dette TV for 2.190,-

   Spar op til 78% hos Imerco • Der er alt til bolig og indretning - F.eks., Lyngby Dessertskåle før 299,95,- nu 69,95,-

   Interessante facts fra sidste års Black Friday

   > 2,117 milliarder kroner

   Så mange penge blev der ifølge NETS omsat for med Dankort på Black Friday i Danmark 2017

   5,8 %

   Så høj var stigningen sammenlignet med 2016

   9 ud af 10

   Danskere kender til Black Friday

   118 mio kr.

   Blev der omsat for via Mobile Pay. Det er en stigning på 170% siden 2016 og det vidner om at mobilbetaling er kommet for at blive.

   Black Fredagstilbud

   Kært barn har mange navne. Black Friday er ingen undtagelse, og derfor kan forskellige forhandlere kalde dette udsalg forskelligt. Nogle bruger det engelske navn, Black Friday, andre den danske version, Sort Fredag. Det er heller ikke unormalt at det bliver refereret til som Black Fredagstilbud. Nogle butikker har en engelsk hjemmeside, da de er internationale, og det er derfor at det kan variere hvad disse tilbud bliver kaldt. Det har dog ingen betydning for de tilbud du får, for det gælder ligeligt om de er skrevet på dansk eller engelsk. Så du skal ikke blive overrasket hvis du ser det hedder Black Fredag i stedet for Black Friday, når du søger hos de forskellige butikker.