Rabatkoder
  Anbefalede resultater
   Senest besøgte butikker

    De bedste Black Friday tilbud i Danmark 2020

    På denne side kan du finde alt om Black Friday! Se hvilke butikker der deltager, de bedste tilbud og gode sparetips.

    Hvornår er det Black Friday i Danmark?

    Black Friday afholdes altid den fjerde fredag i november. I 2020 vil det derfor være Black Friday d. 27. november i Danmark. Black Friday er årets største udsalg, og i 24 timer kan du på tværs af verdens lande og butikker finde de bedste rabatter og tilbud. Black Friday er derfor en idéel dag at købe julegaver eller forkæle dig selv og dine nærmeste. Da denne begivenhed efterhånden har gjort sit indtog over hele verden, er der stor konkurrence i at kunne tilbyde kunder de bedste rabatter. Så vær klar d. 27. november 2020, når det store Black Friday udsalg skydes i gang verden over.

    De næste Black Friday datoer

    2020 — 27. november

    2021 — 26. november

    2022 — 25. november

    2023 — 24. november

    2024 — 29. november

     

    Klik her og se, hvornår Black Friday 2020 begynder i disse butikker, så du kan få de bedste tilbud før andre kunder!

    Vores bedste Black Friday tilbud

    For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet de bedste tilbud på de mest populære produkter ét sted. Under Black Friday sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste tilbud.

    12% Rabatkode

    Tag brug af 12% rabat med unik Euroflorist rabatkode

    10% Rabatkode

    Spar 10% på dit første køb med Octopus rabatkode

    Årets bedste tilbud

    Black Friday kan spores helt tilbage til 1961 i USA, hvor store udsalg fredagen efter Thanksgiving begyndte at blive en tradition. Navnet “Black Friday” stammer originalt fra byen Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den store tilstrømning af mennesker i shoppingcentre og butikker. På dansk kan udtrykkets oprindelse måske bedst sammenlignes med vendingen; “Sort af mennesker”. Dette navn har dog holdt ved, og bruges stadig den dag i dag til at beskrive årets største shoppingdag. Black Friday konceptet begyndte for alvor at sprede sig og tage fart i 2005, og siden da har Black Friday været USA’s travleste shoppingdag.

    Black Friday er nu blevet den dag på året, hvor du finder alle de bedste tilbud i en lang række af butikker. På en normal dag vil der ofte være tilbud på varer, som butikker har svært ved at sælge, men når det er Black Friday, er der altid fokus på at give store rabatter på eftertragtede bestsellere.

    Black Friday i Danmarks butikker

    Konceptet bag Black Friday er, at butikker tilbyder årets vildeste rabatter på en lang række af eftertragtede produkter. Med internettets indtog i danskernes verdan kan stort set alle Black Friday tilbud nu både findes i fysiske og online butikker. Især elektronik er i høj kurs på Black Friday, og TV, mobiler og computere er nogle af de første varer, der rives af hylderne. Blandt andet har butikker som “Power” og “Elgiganten”, der er nogle af de største leverandører af elektronik i Danmark, derfor stor omsætning på disse dage. Andre populære produkter som legetøj, køkkenudstyr, tøj og sko ryger dog også i øget grad i danskernes indkøbskurve på Black Friday. I Danmark slog Black Friday rekord i 2017, da statistikkerne viste, at dette var den hidtil største shoppingdag nogensinde.

    I Danmark består Black Friday køb primært af årets julegaver, fødselsdagsgaver eller lidt ekstra forkælelse til en selv eller sine nærmeste. Det er en god idé at gøre disse køb på Black Friday, da der er besparelser på helt op til 70% i en lang række af både fysiske og online butikker.

    Spar on- og offline på mange produkter

    Black Friday er uden tvivl den dag på året, hvor du finder de vildeste tilbud og rabatter. Alt efter forhandleren kan du ofte spare mellem 30% og 70% på en lang række efterspurgte varer. Du finder ofte de største besparelser på produkter som smartphones, TV, PS4, tøj, køkkenudstyr, hvidevarer og meget mere. I Danmark er online shopping de seneste år blevet en større del af forbrugeres købsvaner, og flere netbutikker er med på Black Friday trenden. Der er næsten ingen grænser for, hvilke online tilbud du kan finde på denne dag

    Med den online udvikling har det aldrig været nemmer at shoppe gode tilbud på Black Friday. Langt de fleste butikker har nemlig hoppet med på trenden, og har nogle af deres bedste tilbud på deres hjemmesider. Du kan finde alle de bedste køb hjemme fra din sofa og undgå stress og jag blandt alle de andre forbrugere, der også er på jagt efter de store rabatter.

    Du har før kunnet finde disse tilbud Black Friday

    Second Female giver op til 25% rabat på webshoppen • Du kan købe en skøn sweater til normalpris 1.299,- nu for 975,-

    Philips 43'' 4K UHD Smart TV fra Elgiganten • Du kan i dag få dette skønne TV til normalpris 3.497,- for kun 2.999,-

    Digihome 43” Full HD-tv med 200Hz UMR • Dustinhome giver dig 22% rabat, så du nu kan få dette TV for 2.190,-

    Spar op til 78% hos Imerco • Der er alt til bolig og indretning - F.eks., Lyngby Dessertskåle før 299,95,- nu 69,95,-

    Spændende facts om forrige års Black Friday

    > 2,117 milliarder kroner

    Så mange penge blev der ifølge NETS omsat for med Dankort på Black Friday i Danmark 2017

    5,8 %

    Så høj var stigningen sammenlignet med 2016

    9 ud af 10

    Danskere kender til Black Friday

    118 mio kr.

    Blev der omsat for via Mobile Pay. Det er en stigning på 170% siden 2016 og vidner om, at mobilbetaling er kommet for at blive

    Tilbud på elektronik, mode og og sport

    Især produkter under kategorierne elektronik, mode og sport er i høj kurs Black Friday. Dette skyldes, at disse produkter under normale omstændigheder kan være dyre køb, men på Black Friday kan varerne fås til næsten ingen penge. I Danmark er der mange udbydere af disse produkter, der alle konkurrerer om at kunne give de bedste tilbud til deres kunder. Når det kommer til elektronik, er nogle af topspillerne altid Elgiganten og Proshop. På modefronten dominerer kendte og veletableret forhandlere som H&M, ASOS og Zalando ofte scenen på Black Friday, men nyere butikker som Shaping New Tomorrow gør efterhånden også deres indtog med gode tilbud. Hos klassikere som adidas og Nike kan du på Black Friday være sikker på at finde store rabatter på sportstøj, mens forhandlere som Bulk Powders giver et stort udbud af kosttilskud.