Alle butikker
Menu

Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Find flere tilbud i disse butikker

Klik her og se hvornår Black Friday begynder, så du kan få de bedste tilbud før andre kunder!
Lookfantastic Black Friday
Spar op til 50% plus 12% ekstra med vores unikke kode
SPAR NU
NA-KD Black Friday
Black Week - Spar op til 70% og fang andre daglige tilbud hos NA-KD
SPAR NU
Emma Madras Black Friday
Med vores eksklusive Emma Madras rabatkode får du 6% rabat
SPAR NU
Lenovo Black Friday
Black Friday - Spar op til 30% på alt hos Lenovo
SPAR NU
adidas Cyber Monday
Spar op til 50% i outletten plus 20% ekstra med en kode
SPAR NU
Nike Black Friday
Når du studerer kan du få en eksklusiv Nike rabatkode på 10%
SPAR NU
Shaping new tomorrow Black Friday
Spar helt op til 60% i Black Week udsalget hos Shaping New Tommorow
SPAR NU
JD Sports Black Friday
JD Sports har op til 50% på masser af varer til Black Friday Week
SPAR NU
Smartphoto Black Friday
Black Week - Spar op til 60% med en Smartphoto rabatkode
SPAR NU

Black Friday er ovre

Hvert år afholdes Black Friday den fjerde fredag i november. Det vil derfor sige, at Black Friday i år falder d. 25 november i Danmark. Selvom at Black Friday i princippet kun er et døgn, så holder de fleste butikker udsalg hele november. Black Friday er en kæmpe udsalgsfest i hele Verden og besparelserne i butikker som ASOS, NA-KD, CDON og Zalando er kæmpe! Hvis du ikke var med sidste år, så lad dette blive året! Det kan nemlig ikke betale sig at lade være. Spar på julegaverne eller forkæl dig selv og familien med de skønneste varer fyldt med rabatter!

Her finder du den bedste Lookfantastic kupon

Spar op til 50% plus 12% ekstra med vores unikke kode
SE ALLE LOOKFANTASTIC BLACK FRIDAY DEALS
SPAR NU

Her finder du den bedste NA-KD kupon

Black Week - Spar op til 70% og fang andre daglige tilbud hos NA-KD
SE ALLE NA-KD BLACK FRIDAY DEALS
SPAR NU

Spar på produkter til Black Friday

På vores side finder du de største og bedste webshops som specialiserer sig i alt fra makeup, hårpleje, hudpleje, kost og velvære. I disse kategorier får du med sikkerhed masser af Black Friday deals! Køb dine produkter hos f.eks. LOOKFANTASTIC, FeelUnique, Apopro, MyProtein og Bulk, og spar helt op til 60% på hele shoppen! Du kan også være heldig både at spare fragten og få ekstra rabatter på allerede nedsatte varer, når du bruger en af vores rabatkoder til Black Friday. Husk at det meste af november er fyldt med rabatter, så du behøver ikke vente helt til selve Black Friday for at kunne spare på dine produkter.
Black Friday

Black Friday Skechers

Er du på udkig efter nye sko til dette års Black Friday? Så skal du prøve et par Skechers. Her finder du sko, som både er gode at gå i og med på moden. Måske er du mere til Nike eller adidas? Eller JD Sports? Så finder du heldigvis også dem på vores side. Det kan være dyrt at købe kvalitet sko, så derfor kan vi igen denne Black Friday tilbyde dig endnu mere i rabat, når du bruger en af vores unikke rabatkoder. Find dine nye sko med rabat, så du både kan nyde kvalitet, god stil og komfort, uden at det behøver at koste ekstra!
Black Friday

VORES BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD

For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet de bedste tilbud på de mest populære produkter ét sted. I hele november måned sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste tilbud.
Size rabatkoder
KodeSize20% Rabat

Spar hele 20% med UniDays hos Size som studerende

Vilkår

SPARE TIPS FRA SIDSTE ÅR

Lampe ikon

Spar på elektronik

Elektronik er og bliver en af de helt store poster, når det kommer til at spare mest på Black Friday. Hvis du vil have fingrene i de allerbilligste fladskærme, mobiler, laptops, gaming pc, så er det nu. Det bliver ikke billigere end på Black Friday.

Lyn ikon

Køb årets gaver

En meget populær måde at spare på, er ved at købe julegaver på Black Friday. Få fat i din families ønskeseddel allerede nu, så du kan gå i gang med at se, om du kan spare ved at købe dine gaver på Black Friday. Hvorfor vente et par uger og betale fuld pris, når du kan spare mere end det halve lige nu.
Timeglas ikon

Alt til hverdagen

Mange tror at Black Friday Deals kun gælder mode, parfumer og elektronik. Men man kan faktisk spare vildt på helt almindelige hverdagsting. Det kan f.eks. være nye dæk til bilen, hundefoder, køkkenudstyr, møbler og alt der i mellem. Undersøg hvad du og familien har brug for, så du ikke går glip af alle de gode tilbud inden det er for sent.
Sparegris ikon

Undgå kø og stress

Black Friday hjemme med familien og nyd ikke at skulle stå i kø og lede efter en parkeringsplads. Du kan i dag bestille alt online, og vi tilbyder både nationale og internationale webshops, som du kan handle os. Black Friday har aldrig været nemmere eller billigere!ALTID DE BEDSTE DEALS

Klik her og se hvor meget du kan spare i butikkerne

Mere information om alle vores rabatter

Hvorfor handle på Black Friday?

Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, så har den nu spredt sig til det meste af Verden. Vi er i Danmark begyndt at tage denne tradition mere til os, og det er her at vores største rabatter bliver givet. Derfor skal du købe dine varer på Black Friday. Det kan siges så enkelt. Hvis du gerne vil spare penge på dit privatforbrug, så er Black Friday et rigtigt godt sted at starte. Hvert år i november holder butikkerne udsalg med op til 50%, 60% og 70% i rabat! Det er en besparelse som virkelig kan mærkes i budgettet. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at spare endnu mere og derfor får vi hvert år muligheden for at tilbyde eksklusive rabatkoder, som giver ekstra rabatter på dine varer. Kom og vær med i vores rabat-univers og nyd dette års Black Friday.