Ekstra Bladet Rabatkoder er et kommercielt samarbejde med Global Savings Group. Hele denne side er en annonce.

Find flere tilbud i disse butikker

Klik her og se, hvornår Black Friday 2022 begynder i disse butikker, så du kan få de bedste tilbud før andre kunder!
Lenovo Black Friday
Spar 25% i Lenovo Flash udsalget
SPAR NU
JD Sports Black Friday
Spar 20% på en lang række produkter med en rabatkode
SPAR NU
VidaXL Black Friday
VidaXL rabatkode slår 10% af prisen på udvalgte varer
SPAR NU
Calvin Klein Black Friday
Shop med en Calvin Klein rabatkode i sports kategorien og spar 10%
SPAR NU
Zooplus Black Friday
Zooplus giver nye kunder en gratis bæretaske med i deres ordre
SPAR NU
Nike Black Friday
Køb yogatøj hos Nike og spar op til 30%
SPAR NU

HVORNÅR KAN MAN STARTE MED AT SPARE?

Black Friday afholdes altid den fjerde fredag i november. I 2022 vil det derfor være Black Friday d. 25. november i Danmark. På denne dag er årets største udsalg, og i 24 timer kan du finde de bedste rabatter og koder. Det gælder både store som små, og du kan blandt andet finde Zalando, Nelly, NA-KD og H&M på vores side. Black Friday er derfor en idéel dag at købe julegaver eller forkæle dig selv og dine nærmeste. Og med sin stigende popularitet over hele verden, får du altid de bedste rabatter. Så vær klar d. 25. november 2022, når det store udsalg skydes i gang verden over.

Her finder du den bedste Tommy Hilfiger kupon i 2022

Spar lige nu op til 50% i Tommy Hilfiger udsalget
SE ALLE TOMMY HILFIGER BLACK FRIDAY DEALS
SPAR NU

EN BEDRE BLACK FRIDAY

I år bliver Black Friday noget helt særligt. For det er ikke kun på selve dagen, at der er penge at spare. Mange butikker vil løbende komme med de bedste rabatter hele november. Det betyder, at du kan hente de bedste rabatter og rabatkoder hele måneden - og hvem elsker ikke at spare lidt ekstra? For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet alt det bedste fra dine favorit-butikker ét sted. Under Black Friday sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste rabatter. Og så kan du være sikker på at finde rabatkoder til forhandlere som adidas, Reebok, Nelly og mange flere.
Black Friday

GØR 2022 TIL ET MINDEVÆRDIGT ÅR

2022 skulle for mange være et helt særligt år. Et nyt årti med mange gode oplevelser. Men vi kommer ikke udenom, at året har været en udfordring for os alle. Heldigvis er én ting ved det samme. Black Friday er nemlig tilbage - og i en endnu bedre version i år. Og hvad mener vi helt præcist med det? I år finder du endnu flere butikker, hvor vi kan tilbyde dig eksklusive rabatkoder og rabatter. Det betyder endnu større besparelser, der giver dig mere for pengene. Vi vil nemlig gøre dagen lidt bedre for dig.
Black Friday

VORES BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD

For at du kan spare både tid og penge, har vi samlet de bedste tilbud på de mest populære produkter ét sted. I hele november måned sidder vores tilbudsjægere klar til at opdatere dig med alle de bedste tilbud.
KodeZalando10% Rabat

Spar 10% og få fri fragt med denne Zalando rabatkode

Vilkår
KodeAbout You15% Rabatkode

Indtast din About You rabatkode og få hele 15% rabat på din bestilling

Vilkår
Kodeadidas30% Rabat

Vores eksklusive adidas rabatkode giver dig 30% på shoppen og 5% på outletvarer

Vilkår
KodeDaniel Wellington10% Rabatkode

Få 10% rabat på ALT, også nedsatte varer, med vores Daniel Wellington rabatkode

Vilkår
RabatNLY Man70% Rabat

Spar op til 70% i udsalget hos NLY MAN

Vilkår

INTERESSANTE FACTS FRA SIDSTE ÅR

Lampe ikon

1584 DANSKE KRONER

Så meget var den gennemsnitlige ordreværdi sidste år til Black Friday, når danskerne shoppede løs.
Lyn ikon

25 TIL 34

Aldersgruppen fra 25 til 34 år stod for størstedelen af transaktionerne, og det var primært kvinderne.
Timeglas ikon

FRA KLOKKEN 22.00

De fleste transaktioner blev gennemført mellem klokken 22.00 og 00:00, hvor danskerne virkelig var i shoppinghumør.
Sparegris ikon

62 PROCENT

Hele 62 procent af alle ordrer foregik på computeren i forhold til de resterende 38 procent på smartphone og tablet.

ALTID DE BEDSTE DEALS

Klik her og se hvor meget du kan spare hos disse retailers

Flere info omkring alle rabatter

Sikker shopping i 2022

Vi kan næsten ikke nå i mål, når vi skal fortælle om årets mange butikker. For du kan være helt sikker på, at alle dine favoritter er med på moden til Black Friday - og måske endda endnu tidligere i år. Men i takt med årets udfordringer, er shopping blevet redefineret. Det er nemlig ikke længere sikkert for mange at gå ud i butikkerne på Black Friday. Heldigvis er vi løsningen. For med online shopping, kan du sidde derhjemme og få alle de gode tilbud samtidig med, at du passer på dig selv. For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi samlet det hele her på siden. Du får serveret et fuldt overblik over alle butikker, og vi opdaterer hele tiden siden med nye rabatkoder. Du behøver nemlig ikke afskrive dig glæden ved Black Friday 2022. I stedet kan du glæde dig til en endnu bedre af slagsen, når du kan shoppe løs hjemme fra sofaen.

Black Friday 2022 kommer tidligt i år

Grundtanken bag Black Friday er at skabe et døgn, hvor det er forbrugeren, der er i centrum. Og med sin store popularitet i Danmark, deltager flere butikker end nogensinde før. Her bliver der jagtet de gode rabatter inden for alle nicher, og især elektronik er i høj kurs på Black Friday. Det samme gælder for legetøj og tilbehør til børn, sportstøj og tøj for den modebevidste. Og hey, det hele starter lidt tidligere i år. Det er nemlig nu, hvor du kan gøre 2021 lidt bedre. Black Friday giver dig mulighed for at spare mange penge på alt det, du gerne vil have. Her kan du finde store kampagner hos Zalando, Boozt eller adidas. Tilbuddene gælder kun online, så du også slipper for at køen i den fysiske butik. Det er det, vi kalder for en bedre Black Friday 2022.

Alt det bedste til dig

Black Friday 2022 skal være den bedste nogensinde for dig. Derfor har vi fundet alle de store og små butikker, der er dine foretrukne. Det gælder både inden for mode, sport, teknologi og meget andet. Få en mere stilet Black Friday 2021 med kendte butikker som Zalando, Nelly, NA-KD, Shaping New Tomorrow og ASOS. Bliv endnu hurtigere i sportstøj fra Nike, adidas eller Reebok. Eller find din nye computer hos Lenovo. Du kan også shoppe alt inden for teknologisk udstyr hos CDON eller Proshop. De leverer nemlig de bedste produkter til alt inden for IT og teknologi.Men bare rolig, for vi har meget mere end det. I løbet af Black Friday sørger vi for at opdatere siden med rabatter og koder, som du kan bruge lige så meget, du har lyst til. Vores mål er nemlig at give dig en bedre Black Friday. Find dine favoritter hos de mange butikker, og lad os stå for at give dig den skarpeste pris.